מסרים תת-הכרתיים

johnnygoodboy

New member
מסרים תת-הכרתיים

אני לא מבין איך נמרוד מאמין במסרים תת-הכרתיים כשכל עולם המדע כבר קבע שזה שטויות ולא עובד. נתתי לו יותר קרדיט מזה. http://gi-israel.info/clients/channel10/3286/minisite/index.asp?ref=tapuz

adim44semel

New member
אתה טועה

אתה לא אבנתה ואתה לא תבין עם לא תקבל את מה שנוטנים לך כשאדם רוצה לא להאמין זה לא יעזור כול הסברים תירצה להאמין אז תבין שעולם המדע לא קבע כך זה רק בראש שלך

TheCool88

New member
כן

השינוי שאתה רוצה לחולל בעצמך יכול לעזור רק אם אתה מאמין במסרים תת-הכרתיים (אם אתה באמת רוצה ) לא כאשר אתה לא רוצה .. (ככה בכל דבר בחיים אתה תאמין, תתמיד ותצליח ) . נמרוד יכול רק לעזור לך אבל מי שקובע זה אתה ..

0Pandemonium0

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בפעם הבאה שאתה הולך לקולנוע ובא לך פופקורן, עצור. יכול להיות שפרסומת הופיעה על המסך לשבריר שנייה, מהירה כל-כך עד שהעין שלך בכלל לא תפשה אותה. אבל תת-המודע שלך כן, ועכשיו הוא אומר לך לקנות פופקורן.

BOSS77

New member
עשו פעם ניסוי

כיתה יצאה לסרט. בהפסקה או בהתחלה, לא זוכר בדיוק את כל הפרטים, הקרינו כתובית כזאת בערך: " בא לי קולה." אין שום סיכוי שהמודע קולט אותה, אבל התת מודע בהחלט קולט אותה. אחרי זה, כמעט כולם קמו וקנו קולה! ואז גילו להם הכול ואיך זה פועל.

0Pandemonium0

New member
נכון, אני מכיר את זה.

אבל זה לא יכול לגרום לך לעשות משהו שאתה לא רוצה, רק להשפיע עליך להחליט בנוגע למשהו שכבר התלבטת אליו. כשהילדים נכנסו לקולנוע הם חשבו האם לקנות קולה. הרי זה קולנוע, ומה אוכלים בקולנוע? נכון: פופקורן וקולה. ואז הגיעה הפרסומת ובעצם גרמה להם להחליט. היא לא יכולה לגרום לך לקנות קולה אם אתה בכלל לא רוצה קולה, או שונא קולה, או משהו כזה.

Hen m

New member
זו לא כיתה..

קבוצת מדענים ערכה ניסוי ב2 אולמות שונים...כל שנייה בסרט מורכבת מ25 תמונות המורכבות ביחד בזו אחר זו ברצף. הם הקרינו במהלך הסרט כמה פעמים את הפריים עם תמונה של קוקה קולה במזנון של אותו הסרט נרשמה עליה של כ60%בקונים של המשקה לעומת הסרטים האחרים בהם לא הוקרן הפריים. מאז יש תקנות וחוקים בנוגע לזה וככל הנראה עוקבים אחריהם, או לא...

Epignosis

New member
כולכם מכירים את הניסויים על מסרים

תת הכרתיים משמועה, או שיש מישהו שיש לו קישור למחקר מדעי על כך? כמובן, לא. הכל שמועות או קטעי עיתונות.

למעלה