מסרים (2)

מסרים (2) ../images/Emo8.gif

דייי נימאס מכל המריבות עם "חאן2005" פשוט אל תגיבו לה וזהו
אני חושבת שהפורום הזה צריך להתרכז במוזיקה הטובה ובמסרים שגרין דיי מנסים להעביר לנו.. ולא ב"בילי המאמי והגבר" כי הוא יותר מזה.. הוא בנאדם מוכשר שמנסה להעביר לנו קצת מעצמו [וכמובן כל שאר הלהקה] אז..: הייתי שמחה אם נעשה פה שירשור של כל המסרים שגרין דיי מעבירים בדיסקים שלהם.. כלומר, שנעבור דיסק, דיסק וכל מי שיודע שיתרום קצת מידע על העלילה בדיסק האו הרעיון שהוא מנסה להעביר לנו אני חושבת שזה באמת יכול לתרום פה להרבה [או לפחות לי] תודה למי שעוזר

®NuLy®

New member
נצל"ש

התערבתי היום עם אבא שלי שאני אוכל קציצות והוא יקנה לי דיסק... איזה שאני רוצה!!!! חחחח עכשיו איזה דיסק של גרין דיי כדי לי לקנות? כי בנתיים יש לי את אמריקן אידיוט ודוקי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ..

תיקני את NIMROD זה הדיסק הראשון שאני קניתי, והוא מצויין, אחר כך תקני את WARNING הוא גם מצויין.. אבל כדי לך קודם את נימרוד...

healing drug

New member
אחחחח כדי לך את ../images/Emo27.gif

Insomniac /Shenanigans אלו באמת שני הדיסקים לפי דעתי הכי טובים שלהם יש להם איכות קול מעולה ושירים ממש יפים...עם אחלה מנגינה...

whatascene

New member
תלכי על משהו ישן יותר..

תקני את הראשונים, הם ממש טובים.. kerplunk או smoothed out slappu hours, הם באמת מצויינים.. אם את רוצה מהחדשים נימרוד באמת טוב. ווארנינג נחמד, אבל הוא דיסק פשוט וקליל יחסית, יש להם יותר טובים..

למעלה