מסרתי את הכלב שלי..ומתברר שהוא עדיין על שמי.

חייזל

New member
מסרתי את הכלב שלי..ומתברר שהוא עדיין על שמי.

לפני שנתיים אימצתי גור מעורב בשם צ'יקו.לפני שנה התגייסתי ובגלל שלא היה מי שיטפל בו נאלצתי למסור אותו.פרסמתי אותו בכמה אתרים עד שהתקשר אלי בנאדם מבוגר ורצה אותו.פגשתי אותו והוא היה נראה בנאדם אמין שידאג לכלב כמו שצריך אז מסרתי אותו ומכיוון שהייתי לחווץ בזמן והוא גר במושב ליד באר שבע לא היה לנו זמן לעשות העברת בעלות מסודרת אז נתתי לו יפוי כוח להעברת בעלות וסיימתי את העניין.לא מזמן קיבלתי בדואר רישיון חדש לצ'יקו כאילו הוא עדיין על שמי.זה היה נראה לי לא בסדר אבל לא עשיתי שום דבר מיוחד בעניין.בתחילת השבוע הזה עשיתי טובה לחבר ולקחתי את הגורה שלו לשירות הוטרינרי פה(ירושלים)לעשות לה רישיון וחיסונים.על הדרך ביקשתי מהוטרינר שיבדוק עם עדיין רשום על שמי כלב.ומסתבר שהוא באמת עדיין על שמי..
אז אם מישהו מכיר את הכלב שבתמונה העונה לשם צ'יקו..או לפחות זה היה השם שלו לפני שנה..והבעלים של אותו כלב זה בנאדם דתי(חובש כיפה סרוגה)שגר במושב ליד באר שבע ויש לו בן בגיל 20+ אני אשמח להשיג את המספר של הבנאדם כדי להזכיר לו שהוא צריך לעשות העברת בעלות שאם יקרה משהו לכלב או שהוא יעשה משהו אני לא אהיה האחראי על זה.תודה.

אני בטוחה שיש בב''ש

הרבה דתיים עם ילדים בני עשרים.
לי זה נראה חובה לשמור את מס' הטלפון, השם, הכתובת של מי שלוקח ממני כלב. זו גם הסיבה שמחתימים על חוזה.

בגדול את צריכה לשלוח מכתב לייריה ולכתוב שם שהכלב אינו ברשותך.

לי נראה חבל ועצוב שאין לך דרך לוודא שהוא מטופל היטב באותו הבית.

אתה חייב להביא אישור שלו שהכלב...

הועבר אליו,בחתימתו ,תעודת זהות ומספר שבב.את האישור הזה עליך להציג בפני העיריה שלך!! ורק אז הוא ייגרע ממך ויעבור לארכיון,היה והמאמץ החדש,אינו רשם את הכלב על שמו,זאת כבר לא תהיה בעיה שלך.
העברת הבעלות מותנית בשני הצדדים ולא רק בצד המאמץ החדש.

לא נכון

בזמנו התגלגל אלינו כלב שוקי ,ספור מורכב בכל מקרה לפני שהספקנו להעביר אותו על שמנו הוא נעלם. חיכינו, חיפשנו ,כמה חודשים ולא נמצא. אז אימצנו את שולה ופתאום אחרי כך וכך זמן נוסף קיבלנו טלפון מבעלת הכלב הקודמת, זו שלא דייקה בפרטיו כלל ועיקר שההסגר הירושלמי הגיעו אליה.

היא היתה רשונ=מה כבעלים שלו אבל ברגע שהוטרינר העירוני התקשר אלי ,טלפונית ושאל האם היה לנו כלב בשם X ועניתי שכן , זה הספיק לו כדי לכתוב אותנו כבעלים שלו למרות שהיא היתה רשומה.
אילו אמרתי לא היתה המילה שלי מול שלה מי הבעלים אבל מי שלא מתכוון מראש לשקר לא ישקר, הוטרינר בפרוש אמר לי שלו מספיק שהיא אומרת שמישהו אימץ ומעבירה לו ויתור על בעלות כדי שהיא לא תחשב הבעלים של הכלב מבחינת החוק!

לא יודע מה קורה אצלכם

אבל ברחובות הוטרינר הרשותי דורש מכתב שחתום על ידי שנהי הצדדים,על מנת לגרוע את הכלב ממצבת משלמי האגרות

הנה הטלפון שלהם : 08-9362790
אל תקפוץ ישר ותגיד לא נכון!

ובנוסף.

ישנו טופס רשמי של המחלקה הוטרינרית ומצויין שם במפורש שאת הטופס החתום יש להעביר הן לעיריה שממנה נגרע הכלב והן לעיריה שבה יירשם.
הוטרינר שלכם חיפף!

את חייבת לטפל בזה ברצינות

ולנסות לאתר את האדם שמסרת לו את הכלב.
אם חו"ח ינשך מישהו או שאפילו יטען מישהו שנשך אותו אותו אדם יכול לתבוע אותך כבעלת הכלב.
גם אם הוא ייתפס משוטט וייאסף ע"י המועצה החיוב יגיע אליך - וכידוע מועצות/עיריות לא סלחניות לגבי חובות וצ'ק צ'ק
החוב מתנפח ומועבר לתביעות, הוצאות לפועל ושאר צרות לא עלינו.
זה יכול לקרות מחר או עוד שנתיים, אבל אם לא תאתרי את האיש את עלולה להכנס לצרה.
תנסי לשלוח תמונה של הכלב לוטרינרים של המועצות הסמוכות לב"ש (מרחבים, שדות נגב, אשכול) ולבקש את עזרתם, אולי
יזהו את הכלב (למרות שאם לא הועברה בעלות אני בספק אם מי שמסרת לו אותו טרח לחסן אותו כלבת, מן הסתם הוטרינר הרשותי היה בודק לו שבב). אפשר למצוא את כתובות המייל
שלהם באתר של כל מועצה.

elin86

New member
צר לי אבל הסיפור הזה ככ עצוב בעיני

למה לעזאעזל היה צריך לקחת גור כאתה יודע שתתגייס בעתיד הקרוב ולא יהיה מי שיטפל בו?!
למה למסור אותו ככה בלחץ למישהו מבלי לברר כלום, בלי להחליף טלפונים, בלי לשמור על קשר ולראות שהכל בסדר..
אין לך שום סיכוי למצוא אותו, אם הכלב עדיין אצלו, מי אמר שהוא שמר על השם שלו.. תקווה שהבן אדם ילך לחסנו כלבת ויעביר בעלות. גם זה יכול לא לקרות וכך לעולם לא תדע והכלב ישאר על שמך..
העיקר שאתה חושב על עצמך ועל זה שלא יפילו עלייך משהו שהכלב עשה.. עצוב

חייזל

New member
עצוב עצוב עצוב בלה בלה בלה

לא טרחתי לספר לכם שאימצתי את הכלב ביחד עם עוד שני שותפים שאחד מהם הבטיח לי שמתי שהשותפות תתפרק הוא לוקח את הכלב איתו אבל מה לעשות שהבנאדם החליט להתחתן עם בחורה שלא הסכימה בשום אופן שהכלב יכנס אצלה בביתץולא טרחתי לספר לכם שבמשך חצי שנה הייתי מתקשר אל הבנאדם פעם בשבוע ומברר מה שלום הכלב ואפילו שלחתי לו כמה פעמים את המייל שלי שישלח לי תמונות של הכלב כדי לראות איך הואץץלא טרחתי לספר לכם את זה כי זה לא העניין וזה לא הבעיה כרגעץהבעיה שלי היא שבגלל שבסופו של דבר היה לי תקופה עמוסה בצבא(אני לוחם וכרגע סיימתי קורס מ״כים ככה שאני לא הבנאדם עם הכי הרבה זמן פנוי בעולם מאז שהתגייסתי)אז הקשר ביני לבין הבנאדם התנתק קצת ובאיזה תיקון שעשו למכשיר שלי נמחקו לי כל המספרים בכל מקרה אני כבר מכיר ויודע כמה אתם אוהבים לדבר ולברבר בלי שאתם יודעים את העבודות ככה שזה לא מזיז לי אני רק צריך לאתר את הבנאדם ואני אנסה לשלוח מיילים ומה שהציעו לי פה תודה למי שכן עזר

EvilKidZ

New member
תירוצים תירוצים בלה בלה בלה..

אם אתה לא רוצה שנברבר ואתה מכיר את התגובות של כולם כאן, למה שלא תפנה למקום אחר? ברצינות, איך אתה רוצה שנגלה מי הבנאדם שמכרת לו את הכלב, לפי מיטב ידיעתי אף אחד כאן לא מחזיק במשרד חקירות.

בהצלחה.

elin86

New member

ממש ככה@!

דווקא נשמע כמו בחור אחראי

רוב האנשים לא יהיו בקשר עם המאמץ אחרי המסירה, רוב האנשים לא מחפשים את מי שאימץ בשביל להחליף בעלות ובטח שלא עושים מאמצים בשביל למצוא אותו.

pandidi

New member
די נו

היא כותבת במפורש שהיא מחפשת כי היא מפחדת שהכלב יעשה משהו ויבואו אליה. הילא רוצה שום אחריות לכלב הזה.

pandidi

New member
??

אין שום סיבה אבל זה לא נובע מתוך אחראיות או דאגה לכלב כמו שאת מציגה את זה.
זה נובע מתוך דאגה לתחת של עצמך (לא שיש משהו פסול בזה)

למעלה