כשאני מסרתי טלפון נעול, הם בקשו ממנו את הסיסמא. כנראה שזה נחוץ כדי לטפל במכשיר. לא נראה לי, שטכנאים יבזבזו זמן על חיטוטים, שכן הם מלאים בעבודה ואין להם זמן לזה.שכחתי לנעול אותו. ייתכן שהטכנאי חיטט לי בפלאפון?
אתה ראש המוסד? שר הביטחון? למה שהטכנאי יחטט במכשיר, מה הוא כבר ימצא?שכחתי לנעול אותו. ייתכן שהטכנאי חיטט לי בפלאפון?
אז אתה בעצם מציע לאפל שבאייפון 15 יבטלו את FACE ID והקוד הסודיאתה ראש המוסד? שר הביטחון? למה שהטכנאי יחטט במכשיר, מה הוא כבר ימצא?
ובכ"ז יש גם רופאים אנסים. בדוק.אני מציע לסמוך על בעל מקצוע כזה או אחר. במרבית המקרים, טכנאי סלולר צריך סיסמה כדי לבדוק את הגדרות המכשיר ולא כדי לגנוב את מס' האשראי או תמונות אינטימיות. כנ"ל רופא שמבקש מהמטופל להתפשט, עושה זאת לצרכי אבחון ולא על מנת לאנוס אותו.
מה שבאמת חשוב לפני שמכניסים טלפון לתיקון זה לגבות את החומר שבטלפוןנכון, פרומיל שבפרומיל. מי שחושש לגופו ולאייפונו, שיבוא לרופא עם מלווה ויאפס את המכשיר לפני ביקור אצל טכנאי. האדם הסביר לא יעשה זאת, אלא יסמוך על אנשי מקצוע ועל טוהר הכוונות שלהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.