מסר אישי לכל השמנות

מסר אישי לכל השמנות../images/Emo25.gif../images/Emo101.gif

לפי בקשתה של אחת המשתתפות בפורום זה,אני מפנה את דעתי לכולכן!!!!! קודם כל חשוב שתדענה, "נפש בריאה בגוף בריא" מלבד זה שיש הרבה סיכון אצל אדם שיש לו שומן עודף, מצבו הבריאותי מוגדר ירוד וכל מילה נוספת מיותרת!!!!!!! ועכשיו נתייחס להרגשה, לא הייתן מעדיפות לוותר על ארוחות שחיתות בשעות מאוחרות, או על מאפים למינהם ולהרגיש הרבה יותר טוב עם גופכן??????? לא הייתן מעדיפות להיכנס לחנויות רגילות של בגדים(כפי שהזכרתי במסר הקודם) ולהינות ממכנס יפה או מחולצה יפה, וממש להינות מההרגשה,שהנה זה עולה עליכן, ואתן לא צריכות לחפש מידות מיוחדות שנראות של סבתות??? יש לכן אפשרות לקחת את עצמכן בידיים, להתחיל לחיות חיים בריאים, אני לא אומרת להתנזר לגמרי מאוכל משמין זה טוב מידי פעם אבל רק להרגשה. לעסוק בפעילות גופנית תדירה,ולחיות אורח חיים סדיר, תיראו שהרגשתכן תישתפר פלאים, ושלא נדבר על המראה בכל אחתתמון הפוטנציאל להיראות כמו מליון דולר,השאלה המרכזית, האם היא עושה מספיק מאמץ, ע"מ להגיע לתוצאה מספקת... מלבד זה אני חושבת שאם כל אחת מכן הייתה נשאלת מה הכי מציק לה בחייה(בעדיפות ראשונה או שנייה) היא הייתה אומרת שהמראה/המשקל שלה..... ומי שלא מתייחסת לדבריי ברצינות יש שתי אפשרויות :שהיא תישאר שמנה כל החיים(שמנה ולא בריאה!!) ושאין להמספיק כח רצון,ושהיא לא מאמינה בעצמה מספיק!!!!!!!!!!!!!!

may24

New member
מסר אישי לאיילת...

איילת חביבתי ,זה לא המקום להרצות על דיאטות והשמנת יתר, זה פורם אופנה מלאה אין בכוונתנו להכריח או לנסות לשנות פה אף אחד, יש פורם השמנה והרזייה או משהו כזה אז אם את רוצה להשמיע את דברייך כדאי שתיגשי לשם. בברכת יום טוב, מאי

efil1

New member
את לא מתייאשת ולא מפסיקה עם ניבולי

הפה שלך , עד עכשיו הייתי מנומסת אבל דובה כעוסה תקראי לאמא שלך ואם לא נאה לך לשמוע / לקרוא דעות של אחרים זו בעיה שלך . לא שמת לב שלא מתייחסים אליך פה ( מעניין למה ? ), לכי חפשי את עצמך ואת ההרצאות שלך במקום אחר , ושוב מי שסתומה פה זו את כי את לא מבינה שאם היינו רוצות לרזות היינו נמצאות בפורום אחר ולא פה . וכנראה שנוסף לכל יש לך בעיה בהבנת הנקרא כי כתבתי לך בפרוש לא לשלוח לי מסרים אישים ואם יש לך מה להגיד תגידי פה בפורום לכל ה"דובות כעוסות" שידעו את דעותיך , שלא רק אני יהנה ממה שיש לך להגיד עלינו.

נורית17

New member
גברת איילת האחת והיחידה

למען האמת,הוקל לי מאוד לקרוא את שמך "איילת האחת והיחידה".מזל שאין יותר מדי אנשים כמוך. אנשים יהירים ורדודים ובעקבות חוסר ביטחון עצמי קשה ובעיות נפשיות שונות מוכנים לכתוב דברי שטות חסרי בסיס. איילת,ללא ספק את סובלת מבעית אכילה,אז מוטב שתפני לייעוץ בהקדם האפשרי. ברור שאת משועממת ולא יודעת מה לעשות עם הזמן שלך,אז באמת כדאי שתנצלי את הזמן לטיפול באופן החשיבה שלך.ויפה שעה אחת קודם. ללא כל ספק את לא מאמינה בעצמך ובטח שאת לא מאמינה באחרים,אם את מסוגלת להכנס לפורום זה ולפצוח בהכרזות שונות ומשונות. אין ספק כי שומן הוא איננו דבר בריא.ואם את כל כך מתענינת בנושא השומנים,הירשמי ללימודי תזונה.עם התשוקה העזה שלך לנושא הקלוריות,אני בטוחה שתנחלי שם הצלחה מזהירה. מראש תנחומי למטופלים העתידיים שלך שיספגו ממך הרבה דברים שלילים,בעקבות בעיות אישיות שלך. אם נראה לך שלבנות כאן הבעיה המרכזית היא המשקל, יש לך טעות רצינית.הבנות כאן מתרכזות בנושאים קצת יותר מהותיים מאשר משקל,וקלוריות. הן אוהבות את עצמן כמו שהן.הן מספיק בוטחות בעצמן ולא זקוקות למשקל שיגיד להן אם הן "בסדר" או "לא בסדר". חבל שאת מתרכזת בדבר אחד בלבד-דיאטה.אבל אם זה מה שגורם לך לאושר,בבקשה. אילה,רק עוד דבר אחד ויחיד- הבנות כאן בפורום מלאות אהבה והערכה זו לזו.חברות. עם אישיות כמו שלך, כנראה שלעולם לא תדעי מהי חברות ויחסי אנוש... "נפש בריאה וגוף בריא" זוהי אמירה ידועה ונכונה. אולם חבל כי המצב אצלך אינו עונה על הקריטריונים. נפש חולה עונה על המצב שלך. בהצלחה בלימודי התזונה!!!!

may24

New member
היי בנות!

לא צריך להתרגז כל כך חבל על העצבים של כולנו... עזבו ,שכל אחת תחייה את חייה כפי שהיא רוצה אנחנו פה טוב לנו בחלקנו, בואו נעביר נושא: בואו נעשה שרשרת היכרויות, בנות כמה אתן ומהיכן? אני אתחיל: אני מאי בת 24 וקצת מר"ג אוהבת,

may24

New member
../images/Emo45.gifמקפיצה..

קדימה בנות היכן אתן???. ושיהיה שבוע מופלא לכולנו
שלכן,

מאיושית

New member
פשוט לא שווה התייחסות...

הרי אף אחת מאיתנו לא תשנה את דעתה. זה יעזור לך אם אני אגיד שאני מרגישה טוב מאוד עם עצמי
זה יעזור אם אני אני אגיד לך שאני לא! לובשת בגדים של סבתות
זה יעזור אם אני אגיד שממש לא אכפת לנו מהתובנות העמוקות שלך
לא, זה לא יעזור
אז למה להתאמץ
חוצמזה, הרבה זמן לא הייתי פה, אז למי שלא יודע- אני מעיין בת 17.5. מאי- כל הכבוד על המאמץ לעורר את הפורום

may24

New member
מאיושית

אני שמחה שחזרת אלינו,אל תלכי ליותר מידי זמן...:) אל תדאגי אני לא חושבת שהיא תחזור לפה עוד פעם, תודה רבה על המחמאה אני עושה וייעשה כמיטב יכולתי כדי שלא ייסגרו את הפורם. שלך,

1Dalit

New member
ואוו...

רגע... את מנסה להגיד לי שכל מה שמפריד ביני לבין חלום חיי, שהוא ללא ספק רכישת חולצה בקסטרו, זה רק לאכול פחות? ואוו... לא ידעתי... תגידי - את באמת מאמינה במה שכתבת? את חושבת שאדם שמן הוא כזה שלא עושה ספורט? תשמחי, או לא, לשמוע שיש לי מנוי בחדר כושר ושאני אפילו מנצלת אותו כמו שצריך, וזה בנוסף לקורס קיקבוקסינג, ולמרות זאת אני מרגישה שייכת לפורום הזה. כניראה שזה לא מפריע לי מספיק. אולי אני באמת צריכה להפסק עם "ארוחות השחיתות" שלי בלילה. הבעייה היא שאני ישנה בלילה, אז כניראה שאני עושה את זה תוך כדי שינה. ומה את היית עונה אם היו שואלים אותך מה הכי מציק לך בחיים? שמתי לב שאת פעילה בפורום "זוגיות במשבר", אז כניראה שגם לאנשים שלא שייכים לפורום של נשים שמנות ולא בריאות יש בעיות בחיים, ואולי הן אפילו חמורות יותר מאשר חוסר היכולת למצוא בגד בקסטרו. בקיצור, איילת האחת והיחידה, אני לא מבינה מה חשבת לעצמך ברגע לפני שלחצת על "שלח". חשבת שהבאת לנו את האור? שעכשיו כולנו נהפוך את עניין ההרזייה למטרת חיינו? ציפית לתגובות של "תודה" שחידשת לנו משהו? את זה לא נראה לי שתקבלי פה....

DREAM111

New member
שלום לך איילת יקרה

אז אני מצטערת לגלות לך שלא כולן נשים מתוסכלות ועצובות בגלל מראן. יש נשים רבות ששלמות עם נושא המשקל שלהן ונוח להן איך שהן ניראות, הן לא רודפות דיאטות ומזון בריאות ונהנות כן מארוחות שחיתות בשעות הלילה המאוחרות. לגבי מקומות קנית הבגדים כשם שהן נהנות מגודלן כך הן נהנות ממקומות רכישת הבגדים. במידה ולך לא נעים עם משקלך זכותך המלאה כן להפקיד על דיאטה ותזונה בריאה ונכונה אבל זו את ולא כולן. לגבי הבריאות את מוזמנת להיכנס לפורום שמנות ויפות ולראות בעבר היתה שם שיחה מעמיקה בנושא ומתברר שמה לעשות לא כל האנשים השמנים הם אנשים חולים ועוד יותר ויותר יש אנשים רזים (נכון מפתיע) שהם חולים. אשמח אם תשארי בפורום אבל אשמח יותר אם תקבלי את האנשים כשם שנוח לכל אחד ולא תגרמי לאי נעימות וכעס. תודה.

למעלה