מסר אישי מדנה אינטרנשונל אליכם

מסר אישי מדנה אינטרנשונל אליכם ../images/Emo13.gif

" ... גולשים ומעריצים יקרים שלי , לא אגיע הערב לטקס כי אני נחה בבית ומתחזקת עקב נפילת מתח , אני מאחלת לכולם בהצלחה ומודה לאלוהים על השנה הנפלאה שהייתה לי , יותר מזאת אני מודה לכולכם על כל האהבה ההצבעות התמיכה והפרגון שהענקתם לי השנה בלעדיכם זה לא היה קורה . אני מסתכלת אחורה ומרגישה גאה על האלבום הנפלא וההישגים הרבים , מתחזקת להמשיך קדימה ומבטיחה לכם שאלבום הבא אנחנו כבר נראה לכל התעשייה מאיפה משתין הדג . לכולנו סוף שבוע מקסים , ושוב תודה רבה לכולכם על הכל .... אוהבת דנה אינטרנשיונל .... "

Nancy Aajram1

New member
טוב שהיא לא הלכה לשם...מה זה..

הטקס המחפיר הזה במה מטר על מטר תאורה של יום הזיכרון... ואנשים רדומים...סתם טקס אפילו מעמד להעמדת הפסל והמנחים לא שמו סתם באים מנחים עם הפסל ביד כזה זול ופסל מכוער חח מזה הפטיש הזה חעחע

דנה יפה שלי המון בריאות הכי חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

הטקס סתם מעפן בלעדייך,האנשים שמה כמעט כולם רדומיייייייייייים בלעדייך זה לא שווה
.. בשבילנו את מס' 1 לתמיייייייייד
אוהבת אותך המון המון המון
..

Nancy Aajram1

New member
חחחחחח ראיתם למי הם נתנו קליפ השנה חחחחחח

וזו היתה בחירה של מנהלי הערוץ.... לקליפ חסר תקציו והשקע ... והקליפ של דנה הוא הכי מורד איזה אומללים

giladgg

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifבמילה אחת: אכזבה!../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

דנה שלי, העיקר הבריאות! המעריצים שלך הם לא תופעה חולפת, שאוהבים אותך בגלל הייחודיות האין-סופית שלך! כל חברי הפורום איתך לאורך כל הדרך שתעשי, ובכל פניה שתבחרי בה! אנחנו אוהבים אותך, וזה לא ישנה אם קיבלת את הפטיש... העיקר ששנה הבאה תתני להם את הפטיש בראש! תרגישי טוב, ותדעי- את חלק בלתי נפרד מהחיים שלי! אוהב תמיד ובכל מצב, גלעד.

מיקמיק17

New member
דנה אני חולה עלייך ../images/Emo70.gif

דנה מעולה שלא הלכת לשם, ללכת לשם היה השפלה וביזיון בשבילך...חולה, לא חולה, העיקר שלא היית בטקס העלוב וחסר התקציב הזה, ואני מה זה ציפיתי למשהו על רמה... לזמרת במעמדה של דנה אפילו היה ביזיון להיות נוכחת שם. וראיתם מה זכה קליפ השנה??? פחחחחחח!! התפוצצתי מצחוק כשראיתי את הקליפים. קליפים הכי נטולי תקציב שראיתי בחיים שלי. האווירה הייתה רדומה לחלוטין, אף אחד לא הרים, לא מחאו כפיים הקהל אפילו. אם דנה הייתה הם היו רואים מה זה שואוו אמיתי.
ברכות למירי מסיקה על הזכייה

דנה כמו שאמרתי לך ואמשיך להגיד לך כל הזמן...

את מלכה היית ומלכה תשארי.. נשמה... רפואה שלמה.. תרגישי טוב.. אוהב אותך תמיד...
עם המון המון

טוב אז דנה לא זכתה בשום קטגוריה,יאללה מי בכלל

צריך את הטקס הזה, יותר טוווווב שדנה לא הלכה היה טקס לפי דעתי ממש ממש מעאפןןן
-> "הכלללל זה לטווווובה , גם אם זה נראה עכשיו אחרררררת " ממש ציפיתי ליותר והתאכזבתי ובגדול.. דנה אולי לא זכית בשום קטגוריה של פקס פרסי העמ"י ה4, ואני תמיד אגיד את זה - > בשבילנו את מס' 1
אוהבים אותך מלא מלא מלא ואיתך לאורך כל הדרך
מתה עלייייך ותרגישי טוב יפה שלי

Ehudi81

New member
סתם טקס, למעשה מירי או היהודים

זכו או זכו שוב רק מראה כמה הטקס הזה הוא סתם טקס ללא עניין במקום לתת את הפרס לזמרת כמו דנה אינטרנשיונל שהיא הייתה ועודנה ברמה בינלאומית ומחדשת ומרעננת או לתת את הפרס לאפרת גוש שמעיזה ובוחרת שירים עם גוון קצת אחר ומקורי מקבלים את הפרס כאלו שאין להם מה לחדש, הסגנון שלהם זה לשיר שירי פופ-רוק ישראליים ששעמנו אותם בשנה שעברה והקודמת לה והקודמת להיא. לפיכך צריך להוזיז את הע' מהטקס הזה ולקרוא לו, כמה אירוני טקס פרסי הממי (כמו השיר של המוסקה) כי רק ממיות יזכו שם

אומץ7

New member
מעט אור

שינית את חיי בשבוע האחרון בלי לדעת שאני קיים כי את הגדולה מכולן לו רק היה לי האומץ שלך יכולתי לכבוש את העולם דנה יקרה לך יש מתנה שהיא אומץ תשכחי מזמרת השנה כי את כבשת את העולם את חזקה יפה ומאד מוכשרת טוז על כולם כי את טובה מכולם

מצטרף לכולכם !

טקס מעפן ! לא שווה לטרוח ולהגיע. במיוחד לא כשלא מרגישים בטוב, ועוד לא זוכים כהוקרת תודה על כל המאמץ של השנה. אני ידעתי את זה עוד מאתמול, וכשראיתי איזה טקס זיכרון זה, רק שמחתי בשביל דנו"ש... לא צריכים את הפרסים והפטישים המעפנים שלכם, וגם לא את האווירה הרדומה שם. ממש ביזיון...יא מה זה האווריה?! האנשים בקושי מחאו כף. פשוט ביזיון ! אם דנה הייתה מגיעה אתמול לשם, היא הייתה מציגה את עצמה כבדיחת השנה!

Shani1606

New member
עם פרס בלי פרס...

בשבילי את תמיד נאמבר וואן!!! אוהבת אותך!

שני23889

New member
עזבו סתם טקס מאעפן כולם אינטרסנטים,דנה מלכההה

שרק תרגיש טוב ותמשיך להפציץ ולהראות לכולם מזה!!!ערוץ 24 עוד יצטערו על כל העוול שהם עשו לה חכו חכו...

מיקמיק17

New member
יש איזה כתבה של דנה באיזה עיתון

היום תלו את המודעה בבצפר שלי וקראתי. הכותרת הייתה "אם אין פרסים, אין טקסים" וסופר על ההברזה של דנה וכו'

למעלה