מסר ליוני מרגיש בריא

בהבעת דעה אין לשון הרע../images/Emo46.gif

זו חוצפה שאנשים רומזים רמזים שכאלו, על מנת לנסות להפחיד, פשוט גועל נפש. יוני הביע דעה - והוא לא צריך להתנצל על כלום. ואגב - אם כבר אתה רוצה לאיים איום סרק שכזה - אז תתנסח כראוי - לשון הרע - עונשה בצידה, לא שכרה בצידה....
 

זהבי3

New member
מסר ליוני מרגיש בריא

בהמשך לשיחתנו-המכתב מחכה לך-זכור- לשון הרע שכרה בצידה- רפואה שלמה
 
מעניין שעד להיום התעלמם ממני ../images/Emo46.gif

עד שלא אמרתי לך להיכנס לכאן לא יכולתם לסדר לי את מה שהבטחת מראש. אל תתכחש לזה שהבטחת לי. פרט לכך- לא אמרתי שאתם תמחזרו פיאות, (תבדוק טוב, דיברתי כללית) לא אמרתי שאתם לא מקצועיים, להיפך, אמרתי שאתם לא עושים הנחות לחולים וזה נכון. תבדוק טוב טוב ותראה שאני בסופו של דבר המלצתי עליכם כי אתם עובדים עם חולים. אבל ממש לא התלהבתי מימכם וזו זכותי! זה לא לשון הרע לאמר שקורות פאשלות אצל חנויות, אני ממש לא עובד אצלך ולא חייב להמליץ עליך. ואם מישהו ירד עליכם חזק, זה לא אני, תבדוק טוב! בכל מקרה העיקר פה הוא ש: למה חודש אני מתקשר ומשאיר הודעות ואף אחד לא חזר אלי ??? מעניין שברגע שראית שהנושא שלי עלה פה לאתר, פתאום בשניה הכל הסתדר!! לתשומת ליבך, זה רק מוכיח עד כמה אני צודק ואתם לא ממש רגישים לחולים אלא לעסק שלכם. זו דעתי אדוני, וזכותי להביע אותה בכל מקום. ושוב- לא אמרתי שאתם גנבים או משהו בסגנון, כולה הבעתי דעה לגטימית על ההתנהלות שלכם, וזה בנוסף לדיעה של TWIXIT ותבדוק טוב מה היא כתבה! אני לא חושב שכתבתי דברים מופרכים, ממש לא, אם נפגעת אני מתנצל, אבל להבא תלמד להתייחס להודעות שמשאירים לך, ולקבל ביקורת בונה. יש לכם פאשלות, ותתמודד עם זה. בכל מקרה הרבה הצלחה ובריאות (העניין הוא שאתה לא יכול לקרוא מסרים שקיבלתי בפרטי אז הרושם שך שאני היחיד שכותב נגדכם)
 

מיכלי56

New member
לא יאמן!!

משפחת זהבי מאיימת? נו נו ,לאן הגענו ואיזה סוג של תהודה אתם חושבים שזה עושה? לא מספיק להופיע אצל אודטה ולספר סיפורים. עסק טוב עומד מאחורי הבטחותיו. מספיק שלקוח אחד לא מרוצה כדי להפוך עולמות ולגרום לו להרגיש טוב. הלקוח תמיד צודק!! אם לא הפנמתם את הגישה הזו תיכשלו עיסקית . וכל זה עוד לפני שדיברנו על התבונה והרגישות שצריכה להיות מלווה לקבלת האנשים שמגיעים אליכם. לא ,לא מדברת על נשות בני ברק הצנועות והחסודות ,מדובר פה על אנשים מאוד חולים שסף הרגישות שלהם גבוה. לתשומת ליבכם!!
 

t w i x i t

New member
../images/Emo12.gif הצלחתם לזעזע אותי שנית

אני ממש נסערת מהתגובה שלך. אני לא צריכה לשמוע מאחרים סיפורים עליכם. חוויתי את זה בעצמי. חבל שאתם ממשיכים עם ההתנהגות הזו שלכם. אתם רק גורמים לי, ובוודאי גם לאחרים, להמעיט עוד יותר בערככם. חבל שאף אחד לא התייחס. חבל שבשביל לקבל יחס ובשביל שתבינו כמה הפיאה הזו חשובה לי עד מועד מסויים (והמועד הזה היה בהתראה של כמה חודשים!) נאלצתי לעמוד בפניכם ולבכות ולספר לכם איך ההרגשה. אתם אולי יכולים להכנס לפה ולזרוק כל מיני "אמרות חכמה" אבל בגדול אתם יודעים שלנו בתור לקוחות לא מרוצים יש כוח השפעה הרבה יותר גדול. ולא אתם ולא אף אחד יוכל למנוע מאיתנו להגיד את דעתנו האמיתית.
 

lital_helmer

New member
אחרי שקראתי את השתלשלות העניין

אני מזועזעת! הודעה של זהבי3 מקוממת!! אני נזהרת לא להשתמש במילים הרבה יותר גרועות שעולות בראשי כרגע.
 

דגנילי

New member
זהבי3 - ההתנהגות שלך מביישת אותך

ואת העסק שאתה מייצג אין כאן שום קשר ללשון הרע ושום שכר מקושקש לא יעמוד בצידו - גם אתה את שכרך תקבל. לא מספיק שאתם לא נותנים הנחות לחולים (שזאת מצווה גדולה וחסד) ומנצלים את מחלתנו לעיסקכם, הבטחת ליוני ומשכת אותו עד שירדוף אחריך, יש לך גם טענות כלפיו. זכותו המלאה להתלונן עליכם ולספר את שקרה לו, כדי שגם אחרים פה ילמדו מכך, כמו שבעבר היה ממליץ עליכם כאן בחום. אני מקווה שלא תדע בחייך את הסבל והקשיים שאנו עוברים, ואתה במקום להקל ולהתחשב, עוד בא בטענות - בוש תיבוש לך!
 

אביתר27

New member
יש מסרים אישיים../images/Emo46.gif

ההתנהלות בפורום אינה במקום, למען האמת פגעה בכם בעיקר, ולא באף אחד אחר. מה שנקרא גול עצמי
 
לזהבי ולכל המגיבים

ראשית לזהבי - אם רצית להעביר ליוני מסר, יש דרכים אחרות ויותר דיסקרטיות לעשות זאת. אך כיוון שבחרת לפנות אליו על גבי הפורום, ובעצם לעשות גלים מנושא שהיה יכול לעבור דווקא בשקט יחסי, בעצם ירית לעצמך ברגל. אם עלתה כאן השאלה למי לפנות כשזקוקים לפיאה, אז בעקבות התגובה שלך קצת יותר קל לנו לענות. בסופו של דבר קרה בדיוק מה שלא רצית שיקרה וזה אך ורק בגלל ההתייחסות שלך לכל העניין. (אגב, יפה מצידך שטרחת ובירכת אותו ברפואה שלמה לאחר שהבטחת לו את שכרו עבור לשון הרע..) ולכולכם - הפורום הזה פתוח לכל דיעה וכל תגובה. גם אם היא לא נעימה לשמוע. בעיקר בגלל ההתעסקות שלנו בנושא כל כך רגיש. אני שמחה על העלאת הדברים האלה על פני השטח והבאתם לידיעת אלו שזקוקים לשרותים כאלו. זה מקומם כל פעם מחדש לגלות איך לבעלי עסקים למיניהם יש את החוצפה "לעשות קופה" מהצרות והסבל שלנו. ואולי חלק ממה שאנחנו יכולים לעשות פה זה לנסות ולצמצם את המקרים האלו. גלי
 
לא בחרתי מראש לפתוח סיפור פה

אבל מר זהבי3 פתח שירשור. מצטער על הקטע, לא נעים כל כך. תרגישו טוב עם הכל. לסיום- קיבלתי מזהבי צ'ק כפיצוי. לא רוצה להמשיך את העניין, משום כבודם. אבל אמינות אין גם במסמך שקיבלתי. סורי- אבל להכחיש סיכום שכן היה בזמן הקנייה לא שווה. העיקר לכולם תרגישו טוב.
 
יוני, תקשיב..

פתחת מה שישב לך על הלב, הוצאת החוצה ומעז יצא מתוק. גם לטובתך וגם לטובת הכלל. אין לך שום סיבה להרגיש לא נעים, להיפך, כמו שאמרתי, זה בדיוק המקום בשביל זה ואני מאד שמחה שהדברים יצאו ממך. שיהיה לך יום טוב!
 

agapornis

New member
מסר לזהבי 3

בסד' הבאתם אותי למסקנה פשוטה (וכנראה גם אחרים הגיעו או יגיעו אליהה), שיש עסקים שלא כדאי אפילו להתקרב אליהם ואפילו לא לבדוק את טיב הסחורה, כי הטעם המר שישאירו לכם בפה לא שווה אפילו אם הסחורה היא הטובה היותר, קל וחומר אם לא כך הדבר! לדעתי הפסדתם כאן את רובנו.
 
למעלה