מעניין שעד להיום התעלמם ממני ../images/Emo46.gif
עד שלא אמרתי לך להיכנס לכאן לא יכולתם לסדר לי את מה שהבטחת מראש. אל תתכחש לזה שהבטחת לי. פרט לכך- לא אמרתי שאתם תמחזרו פיאות, (תבדוק טוב, דיברתי כללית) לא אמרתי שאתם לא מקצועיים, להיפך, אמרתי שאתם לא עושים הנחות לחולים וזה נכון. תבדוק טוב טוב ותראה שאני בסופו של דבר המלצתי עליכם כי אתם עובדים עם חולים. אבל ממש לא התלהבתי מימכם וזו זכותי! זה לא לשון הרע לאמר שקורות פאשלות אצל חנויות, אני ממש לא עובד אצלך ולא חייב להמליץ עליך. ואם מישהו ירד עליכם חזק, זה לא אני, תבדוק טוב! בכל מקרה העיקר פה הוא ש: למה חודש אני מתקשר ומשאיר הודעות ואף אחד לא חזר אלי ??? מעניין שברגע שראית שהנושא שלי עלה פה לאתר, פתאום בשניה הכל הסתדר!! לתשומת ליבך, זה רק מוכיח עד כמה אני צודק ואתם לא ממש רגישים לחולים אלא לעסק שלכם. זו דעתי אדוני, וזכותי להביע אותה בכל מקום. ושוב- לא אמרתי שאתם גנבים או משהו בסגנון, כולה הבעתי דעה לגטימית על ההתנהלות שלכם, וזה בנוסף לדיעה של TWIXIT ותבדוק טוב מה היא כתבה! אני לא חושב שכתבתי דברים מופרכים, ממש לא, אם נפגעת אני מתנצל, אבל להבא תלמד להתייחס להודעות שמשאירים לך, ולקבל ביקורת בונה. יש לכם פאשלות, ותתמודד עם זה. בכל מקרה הרבה הצלחה ובריאות (העניין הוא שאתה לא יכול לקרוא מסרים שקיבלתי בפרטי אז הרושם שך שאני היחיד שכותב נגדכם)