מסר לכל מי שרוצה לשדרג לחלונות 8

Lqpark

New member
מסר לכל מי שרוצה לשדרג לחלונות 8

לא!!!!!!!! פשוט לא!!!!
ברוך השם חזרתי היום לחלונות 7 אחרי 3 חודשים כואבים בחלונות 8, לא נוח, לא פרקטי, כאילו מערכת הפעלה סגורה. עדיף את XP עליו!!

LPMCR

New member
תפרט קצת יותר

אני בהתחלה כשראיתי את המערכת הזו אצל אבא שלי קיבלתי מיד אנטי ואמרתי שזה נראה זוועה ומיושן. בגלל זה עד עכשיו לא התקנתי את זה אצלי כי בינתיים נוח לי עם ה7 שלי ואין לי חשק להסתבך עם הממשק של ה8 שאני לא מוצאת בו את הידיים והרגליים.
אבא שלי דווקא ממש מרוצה מה8 ואמר לי שאני טועה ושזה דווקא אחלה.
למה אתה לא אהבת?

Lqpark

New member
אפרט בשמחה!!

לפני שאתחיל רק אומר.. חרא ווינדוס!!
כל האפליקציות המובנות כמו המייל, מציג התמונות, המדיה פלאייר, הכול פשוט סגור, ולא נוח בעליל.
הכל שם לא כמו תוכנות רגילות שאת רואה אותה על השולחן עבודה, זה זורק אותך אל התוכנה (שהיא על כל המסך כמו במערכת הפעלה טאץ), אין כפתור של אפשרויות, וגם אם יש זה ממש מעפן ולא נותן מענה אמיתי למה שאתה רוצה. היו מקרים שרק רציתי לשלוח את התמונה להדפסה, ואין אפשרות כזאת בכלל! הייתי צריך לזכור שאפשר לעשות CTRL+P.

בווינדוס רגיל אפשר ללחוץ מקש ימני של העכבר על כל דבר ואז הוא נותן לך אפשרויות, לא מספיק? יש גם למעלה "קובץ" "כלים" וכו... שם אין כלום!! יש לך 3 - 4 אייקונים מסכנים שאף פעם לא נותנים את האופציה שאת מחפשת.

במייל זה ממש זוועה, אין אפשרויות בכלל, רק לקרוא את המייל וזהו. פשוט מזעזע!

נכון שזה נראה יפה כל העיצוב החדש שכאילו אין שולחן עבודה והכל עובד על "אפליקציות", הכל עובד מהר, מסכים עפים ממקום למקום, אבל זה פשוט לא נוח בעליל!! זה ממש נותן תחושה של מערכת הפעלה סגורה, ממש כמו ISO של האייפון!

גם כל הקטע הזה שאפשר להזיז הכל לכל מקום כמו לשים את השולחן עבודה בצד, למה לעזאזל אני צריך לשים את השולחן עבודה בצד!?!? מה זה חשוב איפה השולחן עבודה נמצא גם ככה אם הוא ברקע זה לא מפריע לכלום.

לא נוח בכלל דלית אני ממליץ לך בחום לא לשדרג זה ממש זוועת עולם, אל תתקרבי אל זה אפילו לא בצחוק.

גם נציג מהתמיכה של הספקית אינטרנט שלי אמר לי שזה ממש נפילה, המערכת הפעלה ממש על הפנים, מתאימה ממש טוב לטאבלטים אבל אין שום קשר לעולם של ה- PC.

אמרתי לעצמי, "זה משהו חדש", "עיצוב חדש", "אני אתרגל", "לאט לאט אני אקלוט" כלום! חרא נשאר חרא!!

אני חזרתי לחלונות 7 (המעולה! והיום אני מעריך אותו עוד יותר! למרות שגם אז ממש אהבתי אותו, בכלל ווינדוס מוצלח, וגם בתכלס אין בכלל הבדל חוץ מזה ששינו את הפלטפורמה והרסו לי את החיים), גם כשהיה לי 7 וחשבתי להוריד את 8 לא ממש רציתי כי 7 ממש היה לי נוח, אבל אמרתי לעצמי, נו... וינדוס חדש, צריך להתקדם עם העולם, בטח גם הוא נוח, פיצרים חדשים, מהיר יותר, קל יותר... נכון הוא מהיר וקל אבל שווה לתחת!

הפלטפורמה עצמה מייאשת וגורמת לך לשנוא עוד יותר את ביל גייטס.

גם האופיס החדש.. 2013, אל תתקרבי!!! שם העיצוב החדש של הווינדוס ממש מראה כמה שהוא גרוע! כאילו הכל נקי רק מילים בלי קוביות, אבל בתכלס אין פרופורציות לכלום, שום דבר שם לא מובן, נראה כאילו זרקו טון של מילים מסביב לדף ושום דבר לא קשור לכלום. איכסה פיכסה! גרוע גרוע גרוע!!

לא להתקרב !!!

PureSHIT

New member
גם אותי היא סיבכה

לחבר שלי הייתה תקלה ולא הבנתי כלום מהווינדוס הזה.. דיי הסתבכתי איתו.

אבל!
יש את האפשרות לחזור לשולחן עבודה רגיל, "ישן", לא ניסית אותה במשך כל הזמן הזה?

אגב, ביל גייטס פרש כבר לפני שנים. סתם שתדע. אז דבר עליו יפה!

LPMCR

New member
כך גם אני חשבתי..

בגלל זה לא שידרגתי עד היום.. וכרגע גם לא שוקלת לשדרג.

Lqpark

New member
אם את רוצה לשמור על אורח חיים תקין

אל תשדרגי!

למעלה