מסר למוניקה

מסר למוניקה

מעבר לפחד ..נמצא החופש. אם יש לי חבר שרוצה להראות לי איך להרוויח 50,000 ש"ח בחודש אני הולך אחריו מה ברע בכך? זה לא ניצול. עד היום החברים שלנו הראו לנו כיצד להרוויח 5000 ש"ח בחודש כשכיר ולהיות עבד. אז אם את באמת מעוניינת לראות דברים חדשים..תראי מצגות..תלכי להרצאות ותבדקי בעצמך...העיקר שתשמעי את הדברים מאנשים מצליחנים, לוזרים תמיד יראו לך את המצב ההפוך והפסימי, לכן אגן אני לא מתרגש מהתגובות של האנשים כאן..

אודי,בחיית...חאלס ! עזוב אותך מזה..

אם אתה מכבד אותי לפחות,אז נגמור עם זה. מה יוצא מכל זה ? אנרגיות שליליות. שמע ממני,אין לזה סוף....כל הזמן תקבל,ותחזיר. אודי,תקשיב ! שני חברים הלכו ברחוב אחד מהם ראה חתיכת *** על המדרכה ! אמר לחבר שלו:אם אתה גבר תאכל,ותקבל 1000$ החבר חשב:וואללה,אני לוקח אלפיה מהאבו-קמונה הזה... ואכל....וקיבל את ה 1000$ אחרי 2 קילומטר,זה שאכל רואה גם הוא חתיכת *** על המדרכה. חשב:מי הוא בכלל,שבגלל הכסף שלו,אני יאכל ***? והציע לחבר שלו:"אם עכשיו אתה תאכל-תקבל את ה 1000$,חזרה ! החבר ששילם חשב:"מה אני פראייר ? אני אקח חזרה את ה 1000$. וגם הוא אכל....וקיבל חזרה את ה 1000$. מסקנה לכל הפורום ! לא כדאי להתנצח ולריב,כמו במקרה שסיפרתי לכם....... מה היה כאן ? שניהם אכלו ***,ואף אחד מהם לא הרוויח כלום ! חומר למחשבה,חבר'ה ! מי מרוויח כאן,ומי מפסיד ?

למעלה