מסר למיכל וזהו ולספוני

Betterfly

New member
מסר למיכל וזהו ולספוני

פשוט חשתי שאני חייבת לבוא בכנות מוחלטת ולומר את דעתי והדברים שמפריעים לי ולא לשמור בבטן, זה לא טוב. אני לוקחת בחשבון שדבריי לא יתקבלו ושההודעה תהיה תלויה לה אי שם באוויר הפורום (או תזכה לקיתונות של בוז), וזה בסדר מבחינתי. אני מקבלת את העובדה שאין לי שליטה בחייכן ובמחשבותיכן ויכולה רק לייעץ ולומר את דעתי, שאותה אני אומרת כי זהו לדעתי המקום המתאים והשעה המתאימה, וכן אני חשה גם סוג של פגיעה במהות הפורום. ההשפעה תיווצר אם תהיו מעוניינות בכך. אין לי בעיה שתצאו עם כל הבחורים שאתן רוצות, תזדיינו עם מי שאתן רוצות, תפנטזו ותוציאו לפועל כל דבר שנפשכן חשקה בו. הבעיה לדעתי מתחילה קודם כל ביחס שלכן לנושא ההתמכרות לאהבה. תראו, אתן רושמות בפורום "מכורות לאהבה". לא סינגלס קלאב, לא בינו לבינה, "מכורות לאהבה". התמכרות היא בעיה רצינית, אני לוקחת אותה ברצינות גמורה וכך עוד מספר אנשים שכותבים פה. זה באמת כואב כשאתן באות ומבטלות את הבעיה עבור אנשים אחרים- לא, את רק צריכה סקס, את רק צריכה לצאת עם עוד כמה בחורים כדי להחליט, אילו כאשר אתן לא פונות אליהן ישירות אלא מעלות את הדרך שבה אתן פועלות ללא סוג של ביקורת שמלווה אותה. אני חשה שלא מדובר בפתרונות של ממש אלא בדרכים נוספות להתחמק מלדבר על הבעיה ואיך מתמודדים איתה באמת ומגיעים להחלמה. אין לי בעיה באמת שאף אחת כאן לא תודה בבעיה ובהתמכרות שלה, אבל מרבית השרשורים פה הפכו ל- איך יצאתי עם ההוא וייעוץ זוגי שמלווה אותו, וזה פוגע בי כשאני באה לרשום על ההתמכרות וההתמודדות היומיומית או כשאני מציעה פתרונות שבאים מעולם הטיפול בהתמכרויות ואני זוכה לקבל המון ביקורת שלילית, כאילו אני לא במקומי בכלל. אני לא חושבת שזה פייר בפורום התמכרות לאהבה. דבר אחרון- אני לא חושבת שמישהי כאן לא יודעת למצוץ מעולה או לבשל מעולה וזו הסיבה ש"לא מצליח לה עם בחורים". אני חושבת שהרדיפה הזו אחרי דייטים, זוגיות, זיונים או כל דבר אחר שקשור כרגע בבחורים היא באמת חולי. ולא חולי קטן אלא חולי רציני. ואני באמת חושבת שלא בכדי מיכל וזהו רשמה על הפאסיביות והביטול. אני חשה שכשאתן מדברות ביניכן על נושא הדייטינג שלכן יש שם המון הפנמה של קודים חברתיים מהעולם הגברי וביטול עצמי. אני חשה שבאיזשהו מקום כשכולנו יצאנו עם בחורים כמו שמיכל מתארת (גם לי היו ועדיין יש תקופות של היסטריה סביב כמה דייטים ומי רוצה ומי לא רוצה ולמה אני לא רוצה לעזאזל) איבדנו משהו מהאותנטיות שלנו. זו דעתי, take it or leave it, רק בבקשה, קחו בחשבון שאתן עשויות לפגוע בדרי הפורום האחרים כשאינכן מקבלות את עובדת ההתמכרות והחולי שבה.

spooni

New member
לגבי ...את טועה ובגדול.

כן..אני בהימנעות ..מהבחור. ובינתיים הוא הדבר היחיד שאני "מכורה" אליו או אובססיבית אליו, וגם אני בספק לגבי זה כי לא הרבה זמן עבר מאז נפרדנו, פחות מחודש , ויש תהליכים כמו פרידות שלוקחים זמן ושהם קשים. ובינתיים ההימנעות ממנו מצליחה לי ...ברוך השם. אין שום דבר אחר שאני מכורה לו בחיים או אבססיבית לו, בטח ובטח לא סקס. ב 8 חודשים האחרונים היה לי רק אותו ולמשך תקופה קצרה וברור שזה לא הזיז לי ולא הרגשתי צורך לחפש סקס עם מישהו אחר בגלל שהבחור היה בחו"ל. אבל אני כן חושבת שקיום יחסי מין עם מישהו אחר ומהר מאד , מבחינתי זה עוד איזשהו ניתוק ממנו וזה רק יעזור להתנתקות ממנו. וזאת לאור ניסיון קודם שהיה לי , עם התמכרות למישהו והימנעות. זו הדרך שלי. ואת צודקת כנראה שהיא לא מתאימה לפורום. כנראה שבפורום לא צריך לעודד לסקס כפתרון להימנעות מאהבה למישהו. לקחתי לתשומת ליבי.

Betterfly

New member
לא רוצה להתערב לך

אבל מה שתיארת, אני מבינה שקרה בעבר? תראי, אני אדבר רק על עצמי ותקחי מה שתרצי- לי, זה הקשר הראשון שנגמר באובססיה. כלומר, היו לי מאפיינים אובססיביים בעבר אבל לא אובססיה אמיתית. ובכל זאת הבנתי שיש לי את כל המאפיינים שיש למכורים, וזה למרות שלא אדבר יותר לעולם עם מושא האובססיה שלי ואני יכולה גם לעמוד בלא לדבר איתו לעולם גם אם יישב לי כל יום מול פתח הדירה אם אחליט שכך יהיה. זה עדיין לא הופך אותי לפחות מכורה. מה כן הופך אותי? הכאב הפנימי, הריקנות, הידיעה שכן- אני בורחת. לקשרים, לזיונים, לעיסוקים כפייתיים אלו או אחרים (גם אני מכורה כרגע רק לסיגריות בחיים שלי, מדי פעם לאינטרנט). זו תחושה פנימית שאת מבינה רק כשאת חופרת לעומק. את מרגישה שהיא שם אבל כדאי לחקור בנושא ומגלים הרבה יותר דברים משידענו קודם. אני חושבת שאני היחידה שהולכת פה לקוד"א לא??? חוץ מסקסוהוליק כמובן... רציתי לכתוב את סיפורי האישי אבל לא היה לי מוטיבציה וזמן עד עכשיו, אני אשתדל לכתוב אותו ובתקווה שמישהו יזדהה איתי.

Betterfly

New member
אני כל הזמן מקבלת המלצות לשם

ועוד לא הלכתי לבדוק... רוצה לבוא איתי?

Betterfly

New member
הממ.. לא ../images/Emo10.gif

אני יכולה להשיג את הטלפון שלהם אבל מ"עצה"... אני בינתיים מבקרת די בקביעות בחדרה וברחובות.

spooni

New member
לא משנה איזה סוג טיפול עוברים,העיקר

זה עוזר. אם קוד"א עוזר לך ומקדם אותך, אז עלכיפאק .. לי עזר ועוזר מאד הביואנרגיה, גם העובדה שאני אדם חזק , אילולא שני הדברים האלו מזמן הייתי על הקרשים או על כדורים או על סמים...אם כי זה לא הסגנון שלי. אני תמיד העדפתי להתמודד ולהרים את ראש , זה נותן לי כוח מעבר למה שיש לי כבר.

Betterfly

New member
כולנו מתמודדות בדרכנו

וכולנו חזקות. אכן, כל מה שעושה לך טוב אבל באמת טוב ומתרכז בך ומקדם אותך, כל עוד מכירים בבעיה ולא בורחים ממנה, לדעתי...

spooni

New member
מתמודדות בדרכנו הכוונה ל...טיפול או

התמכרויות אחרות ?

מממ, אני לא מבינה איך ההודעות שלי

פוגעות באנשי הפורום אם הסיפורים שלי מפריעים לך כל כך אז אל תקראי אותם לא ביטלתי את דעתך רק אמרתי שאני לא בטוחה שאת צודקת בהכל והפורום הזה הוא מקום מפלט בשבילי והדעות שהאנשים כאן כותבים על מה שאני כותבת מאוד עוזרים לי ביום יום. אז צר לי אם ההודעות שלי פגעו בך < אני לא מבינה למה> אבל זו בהחלט לא היתה הכוונה ואני בהחלט מעריכה את התגובות של האנשים כאן...

Betterfly

New member
אוקיי

לא התכוונתי לתקוף אותך, פשוט הרגשתי שאנשים כתבו פה ושכחו את מהות הפורום. אין לי בעיה שתכתבי מה שעולה בראשך, היתה לי בעיה עם תחושת הביטול של נושא הפורום. מאוד חרה לי כשרשמת שנושא הפורום הוא אהבה או בחורים, כי נושא הפורום הוא "התמכרות לאהבה". זו התמכרות.

תראי, הבעיה שלי היא

התמכרות לגבר אחד שעושה לי רע ושיחזור קשרים חולניים כמו שכתבתי , אני לא יודעת לא להיות פאסיבית בקשר וזה חלק מנושא הפורום אני נותנת את הדוגמא של הבחורים האלה כדי לנסות לשתף ולהעלות על הבעיה נקודתית אני מרגישה שבתחילת כל קשר אני גורמת למי שמולי להתנהג אליי כאילו אני שפוטה או זונה שלו <סליחה על הביטוי> אני רוצה לזהות למה זה קורה מתי זה מתחיל מה אני עושה שגןורם להם להתייחס אליי ככה איך אני עוצרת את זה אולי חלק מזה זו גם הבחירה הלא נכונה שלי בבנים? או שהבנים זו לא הבעיה , אלא איך שאני גורמת להם להתייחס אליי? זו לא מהות הפורום? כשהייתי עם ה"במאי" הזה , מה שעבר לי בראש זה המשפט ההוא מהשיר של U2 שציטטתי פה פעם : you ask me to enter and then you make me crawl ואת יודעת מה עבר לי בראש? חשבתי לעצמי " אנילא אתן לך לגרום לי לזחול, זהו זה לא יקרה יותר" וזה צה שאני רוצה שיקרה בקשר הבא שלי אני לאיודעת איך אשיג את זה , אבל זה משהו שאני רוצה שיקרה כבוד הדדי שזה הדבר שהכי חשוב בקשר וזה מה שאני רוצה להשיג וזה נורא קשה ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל ...

Betterfly

New member
../images/Emo24.gif קודם כל

שנית, אני מאמינה שהיתה בינינו תקלה- אני חשבתי שאת מתכוונת שמהות הפורום היא לדבר על אהבה כמו שהיא ועל יציאות, תוך התעלמות מהבעייתיות שנובעת קודם כל מאיתנו וההודאה שבעיה מתחילה בנו. זה מבורך שאת מביאה דוגמאות לפורום כדי שנדון איתך ביחד בניסיון להבין מה קורה לך שם בקשרים האלו. אני מאמינה שמדובר בשילוב חזק בין התפיסה שלך את עצמך ובתוך קשרים ובין הבחורים שאת בוחרת. זה תמיד טנגו... אני כל כך רוצה לעזור לך בלהבין אבל אני חושבת שלנורית יש יותר ניסיון בזה ואתן לה לדבר. בינתיים אולי נפתח קצת את הנושא- האם את מרגישה שיש נקודות מסויימות שבהן את וותרנית? למשל- האם זה בתחום המיני (עושה דברים שאת לא באמת רוצה לעשות)? האם זה בתחום הרוחני- נותנת להם לדבר במקומך/ נוטה להסכים ולא לעמוד על שלך/ לא מביאה את הצד שלך בכל מיני סיפורים? איפה בדיוק את מרגישה פאסיבית? אולי תתני לנו סיטואציה מפורטת עוד יותר.

בסדר:) מבטיחה לענות על הכל , בלילה

כי אני חייבת לצאת עכשיו , שיהיה לכולנו יום טוב
ותודה

למעלה