מסר לעובדי הנמלים

shomerpoliti

New member
מסר לעובדי הנמלים

לעובדי הנמלים, חזקו ואמצו במאבקכם. אני תומך בכם בלב שלם אף שאני מודע לנזקים שגורמת שביתתכם למשק הישראלי שמעורער גם ככה, בגלל מדיניות כלכלית-חברתית דורסנית ומנצלת של *כל* הממשלות מאז התקופה האחרונה של יצחק שמיר כראש ממשלה כולל אותה ממשלה}, כי חוץ משביתה כל כך כוללת ומאורגנת להפליא (העובדה שאתם שובתים הגנת בית משפט עוזרת לכם, כי כך לא יכול תאצ`ריהו שר ההפרטה להוציא כנגדכם צווי ריתוק) דבר לא יכול להביא את נבחרינו שכבר לא מייצגים יותר מדי זמן למודעות על המצב של רוב העם. בני אדם אינם רק ארנקים פתוחים לרווחה והגיע הזמן שהיושבים במגדל השן של כנסת ישראל יבינו זאת. אני תומך בכם כי אני מודע לוויתורים הכואבים שעשיתם לטובת ממשלות מנצלות שגורמות למדינתנו. בהפרת ההסכם האחרון אתכם, הוכיחה הממשלה כי אין לה כל אינטרס לשרת את הצרכים הכלכליים של העם, כי אם רק את האינטרסים הכלכליים המעמדיים הצרים של חברי הממשלה ושל בעלי ההון. סיבה אחרונה לתמיכתי במאבקכם - הנה מאבק חברתי שמודע לכך שהוא חלק ממאבק יותר כולל ובכך יוצא מן הפינה השמורה לאנשי `מגיע לי` למיניהם. חזקו ואמצו! בברכה, יותם קדוש, בוגר פעיל במחלקה הפוליטית התנועתית, השומר הצעיר, תשס"ג.

למעלה