מסר מאלוהים - עיר האור :)

merkazhaor

New member
מסר מאלוהים - עיר האור :)

עיר האור היא מסר אלוהי שמרכז האור שואף לממשו על פני האדמה. מרכז האור הוא מרכז רוחני לפילוסופיה,מיסטיקה,תורת סוד, אור, אמת ואלוהות. מקום הפועל למען הקמת "עיר האור", ומהווה בית ללוחמי האור, ולאנשים המאמינים בדרך של מודעות, אהבה, תקווה ולב, מבלי הבדל גזע מין דת ולאום – למען אנושות אחת, ובשם אלוהים אחד. פעילויות שוטפות בעלות סמלית לעדכונים: www.merkaz-haor.co.il 1. מדיטציית "דרך הלב" ייחודית ל"מרכז האור". פעמיים בשבוע, בזמן שקיעת השמש, בגינה הנפלאה של בית "מרכז האור". שעה של הרפייה, התבוננות ומודעות. בכל שני בין 17:30 ל-18:30 ורביעי בין 19:30 ל-20:30 תשלום כניסה: 10 ש"ח 2. ערבי שירה ונגינה, הופעות ואירועים מיוחדים בבית "מרכז האור" תחת כיפת השמיים, פינות ישיבה על מחצלות ומזרונים, אנשים מופלאים והרבה אור... פרטים עדכניים על אירועים אלו ניתן למצוא בלוח האירועים. 3. ערבי הרצאות בנושאי רוח, אלטרנטיבה, ומיסטיקה מתקיימות פעמיים בחודש בבית "מרכז האור", ההרצאות מועברות ע"י מנחים מתחומים שונים. התכנית המעודכנת מתפרסמת בלוח האירועים של האתר. תשלום כניסה: 10 ש"ח 4. קבלות שבת בשילוב אוכל טעים טעים ומגוון, שירה ונגינה ולעיתים קרובות הרצאה בנושא רוחני בעלות של 15 ש"ח או להביא אוכל  נא להתקשר לפני ההגעה  www.merkaz-haor.co.il ******************************************************************** **** בקרוב כנס במדבר 3 ימים של רוח, אהבה, מיסטיקה, מדיטציות, ריקודים, אנשים יפים ועוד*** ********************************************************************

לקשמי

New member
מרכז האור

בעצם כת שהמנהיגים שלה מנצלים ילדים תמימים. חייבת להזהיר מפני הכת הזאת, אל תתפתו ללכת לשם.

לקשמי

New member
לא מניסיון אישי

אבל מאנשים שהיו שם (ו... טוב, גם מכתבה בעיתון שהייתה עליהם), ה"גורו" של הכת הזאת מנצל מינית את חברות הכת, מכה את הילדים שמגיעים לשם, תוך שהוא מכניס להם לראש שהוא עושה את זה לטובתם כי ככה הם יגיעו להארה (ממכות. אתה מבין?) ומנצל כלכלית את חברי הכת. (מחירים מופקעים של אביזרים "קדושים" וכו').

merkazhaor

New member
לקשמי - אל תשמיצי סתם.

אז כן מנסיון אישי - אני שם כבר שנתיים. וזה ממש לא ככה כמו שכתוב בעיתונים . זה השמצות פרועות ביותר. יש שם אנשים משכילים מבוגרים ולא רק ילדים וזו ממש לא שטיפת מוח. חבל מאוד שבלי להיות שם ובלי ידע אישי משמיצים ככה אנשים טובים שרק עושים טוב לסביבה. ואת מוזמנת לבוא ולראות במו עינייך. תכל'ס המחירים הם סמליים ביותר ומצחיקים. 5 ש"ח למדיטציה, 15 ש"ח לקבלת שבת. 100 ש"ח לספר. נו באמת. כמו כל דבר חדש וטוב. יש הרבה אינטרסים לכל מיני ארגוני דת שונים להשמיץ כל דבר אחר ולהגיד שהוא כת. אבל אם באים אז רואים מהר מאוד שזה לא ככה בכלל ואפילו ההפך. אני באופן אישי מרגישה שהמקום הזה תורם לי המון מבחינת ידע מיסטי אבל ממש לא כובל אותי והופך אותי לשפוטה וזה ממש לא בקטע של גורואיזם אלא להפך. מדגישים שם חשיבה עצמאית ואינדיוידואליות . בקיצור עד שלא תהיו שם לפחות אל תשללו את זה. אסנת.

לקשמי

New member
אני לא משמיצה מעיתונים

הזכרתי אמנם את הכתבה, אבל ה"השמצה" באה מסיפורים של אנשים שהיו שם. כמובן שאת הניצול לא יחשפו לנגד עינייך, הרי המנהיגים של הכת רוצים שתאמיני שהם פועלים לטובתך וכו'. אגב, אני יודעת גם שנמכרת שם איזה טבעת שהמנהיגים שם אומרים שיש לה כוחות מיסטיים. כמה עולה הטבעת הזאת והאם זה תמיד היה המחיר שלה?

merkazhaor

New member
מרכז האור באמת - מחויותי האישיות

אני לא יודעת מה סיפרו לך והאמת זה גם לא ממש מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה שהם לא תבעו אותם ועד שאדם לא הוכח כאשם בבית משפט איןמה לשפוט אותו והוא ראוי לכל הפחות להיות זכאי מחמת הספק. ושוב לא רק שאין ניצול וזו לא כת להיפך. זה מרכז רוחני שאני יכולה לספר מנסיון של שנתיים - שלוש שאני שם מאז הפסטיבל הראשון שהם עשו מה זה עשה לי ואיך זה מתנהל ושזה בכלל לא כמו שאת מציגה את זה. הטבעת אם את כבר שואלת עשויה מפלטיניום שזה חומר הכי חזק בעולם ועמיד והוא חומר יקר וגם מכסף היא עולה 100 ש"ח בלבד שזה הרבה פחות ממה שבטבעות בגראס עולות - פעם אחרונה שהסתכלתי. בנוסף זה שיש או אין לה כוחות מסטיים זה בכלל לא הענין. הענין הוא שהיא סמל לזכור ברגעים שקשה לנו ושאנו שוכחים שיש טוב, אור ואלוהים אחד ולהסתכל לשם ולא לחושך. זה בסך הכל תזכורת לבחירה שלנו בטוב. אני יכולה לספר לך רק את החוויה האישית שלי. אני הגעתי למרכז האור לפסטיבל הראשון שהם ערכו וזה היה אחד הפסטיבלים היותר מיוחדים שהייתי בהם. היתה שם אווירה של ביחד שירה ונגינה והיו שם הרצאות על רוח , תקשורים, וסדנאות של חויה אישית ועוד. בעיני זה היה בדיוק במתכונת של בומבמלה, שנטיפי, סגול כשהם רק התחילו והיתה באמת אוירה של רוחניות ולא של מיסחור. ההבדל הגדול הוא החזון. למרכז האור יש חזון שאנשים יממשו את עצמם וישפרו את העולם. שיזכרו את האידיאלים שלהם ואת השאיפות שלהם ויממשו אותם. אני באתי לבאר שבע כי מצאתי שם חברים של אמת שאוהבים ומכוונים לאור ולטוב. מבחינתי טוב היה ללכת ללמוד באוניברסיטה. אגב מאז שאני באתי יש עוד לפחות 5 אנשים שהלכו ללמוד, כל אחד את מה שהוא אוהב. בנוסף מרכז האור מעודד למצוא יציבות בחיים ושוב כל מי שנמצא שם גם מצא עבודה שהוא אוהב ומתאימה לו ובית שהוא אוהב ומתאים לו. הצעד הבא הוא למצוא במה אתה יכול להועיל לעולם ומה אתה יכול לתרום. יש אנשים שמתנדבים ועוזרים לאוטיסטים, יש לילדים עבריינים, יש לשכונות מצוקה ועוד ועוד. זה בפן החומרי. בפן הרוחני השאיפה היא כל פעם לשפר דבר אחד באישיות ולהיות האדם הכי טוב ולתת 100 אחוז מעצמך בכל פעולה שאתה עושה. כל זה מועבר בדרך לא אלימה ולא בשטיפות מוח אלא בחוגים של פעם בשבוע שפתוחים לקהל. מרכז האור בשבילי הוא בית מבחינת זה שאני מוצאת שם הרבה אנשים כמוני ששואפים לטוב, אוהבים ושלא שכחו את השיר "אתה ואני נשנה את העולם" ובשבילם זה לא סיסמה. לא באתי ממצוקה ולא מדכאון אלא באתי כדי להיות אדם טוב יותר וזה מה שמשאיר אותי שם. אני אדם לומד, עובד, מתנדב ומגשים אידיאלים ושואף לטוב. וכל מי שרוצה להיות הכי טוב שהוא יכול ליד אנשים שיעזרו לו ליצור את זה בחיים שלו מוזמן.

למעלה