מסר מבעלי...

רנה6

New member
מסר מבעלי...

בעלי כבר יותר מידי מתערב לי בעינייני ג'קו...כרגע אמר לי שב y בעשר בתאריך 31.12 יהיו הארועים המרגשים של השנה ובין היתר ג'קו אייזנברג....

מגושקה

New member
איזה בעל תותח יש לך!

אבל כבר אמרתי לך את זה. גם אני ראיתי בשביבית שנייה את ג'קו בתקציר למהדורת הארועים המרגשים של השנה. מקווה שיציגו אותו באור חיובי. מחר גם יוצאת מהדורה מיוחדת של רייטינג עם 50 האנשים המשפיעים ביותר בטלויזיה, וגם אכזבות השנה, מעניין אם הוא יהיה באלו מן הרשימות.

alona37

New member
ואללה נכון...

"רייטינג" , אני כמעט בטוחה שהוא יהיה שם.

רנה6

New member
אני...

שמה אותו ברשימת המשפיעים כמובן...אכזבות...על מה מדברים כאן בכלל?!

alona37

New member
נכון בהחלט!

אני אף שלחתי לטליטל מסר , שתשים את זה בלוח אירועים.. אז טליטל?קיבלת את המסר? הוא יהיה בין 10 רגעים\האנשים שעשו את השנה בתעשיית הבידור.. כדי לראות!

talytal

New member
קיבלתי את המסר שלך, אלונה

אבל לוח האירועים מיועד להופעות של ג'קו, או מפגשי פורום, אם נחליט לערוך כאלה. לא ברור עדיין מה יהיה גודל האיזכור בתכנית, ובאיזו מסגרת. זה לא נראה לי מתאים ללוח אירועים. דרך אגב, גם בתכנית שהייתה היום הזכירו את ג'קו לא מעט, בהקשר של ההשתתפות שלו בפרמיירה של "השיר שלנו 4". איזה הזכירו, עשו כמעט את כל האייטם עליו!

reviital

New member
רוצה לראות גם!! טליטל... פליז..../images/Emo7.gif

אני מבטיחה להיות ילדה טובה אם הקלטת ותעלי את זה לאיזה שרת כדי שאוכל לראות... אלא אם כן זה יופיע כקטע וידאו באתר של התוכנית.

reviital

New member
תודה קרינרין!

תודה רבה על התמונות! נהנתי לראות ולהזכר בערב הקסום הזה. יש תמונה אחת בה ג'קו נראה ממש חסר אויר מרוב שהוא מתמסר שיר, תמונה מצויינת! תודה מותק!

Karina85

New member
22 לא...?

חחח כשהוא התכופף בנרדם על החולות יכולתי לראות את הורידים מאדימים...

talytal

New member
זה כבר בטיפול, מתוקיזה...../images/Emo8.gif

לא היום, אבל בהחלט יגיע בהמשך...

reviital

New member
טליטל, מנהלת שלנו, מה שלומך?

מרגישה טוב יותר?? חזרת לחיים?
בקשר לטיפול... אני יודעת שאנו בידים טובות ויש על מי לסמוך!!

alona37

New member
טליטל...

אז אם תוכלי ביום שבת\ראשון , לנעוץ אשכול שהוא יהיה בואאי בעשר , זה יהיה בסדר?

Nova5

New member
בסוף התוכנית היומית

שם של ג'קו הוזכר כרביעי או חמישי בין המועמדים לאנשי השנה בתחום הבידור של Yבעשר. זה אומנם לא מתאים ללוח מודעות, אבל שווה לזכור

talytal

New member
באמת? מגניב! ../images/Emo13.gif

האמת שהלכתי אחרי שהסתיים הקטע על "השיר שלנו", אז לא ראיתי... רק הזכירו אותו, או שהיה ממש קטע עליו? ובמועמד, הכוונה שצריך להצביע לו איפשהו?

Nova5

New member
אז מומלץ לקרוא דחוף הודעה ששחכתי

לאשכול של רויטל על כל הכתבות של אותו יום

איזו תכנית? ומה עושות הבנות שאין לה

להם y?-מישהי יודעת אם אפשר להוריד את זה מאיפשהו מאינטרנט?

למעלה