מסר מגדעון החסום...

מסר מגדעון החסום... ../images/Emo4.gif

חברי הפורום היקרים לצערי שוב נחסמתי. מוחמד מנהל הפורום ממשיך לתת במה לדבריה השטניים של "נפש אוריינטלית" ולא משנה עד כמה דבריה נוראיים הוא ממשיך לגבות אותה ומוחק כל הודעה שמבקרת את דבריה. בהודעתה האחרונה כבר ממש כעסתי עליה ועל מוחמד שנותן במה לדבריה ורשמתי ש"אם היה פה מנהל פורום נורמלי הוא כבר ממזמן היה סותם לך את הפה". לפיכך מוחמד החליט לחסום אותי שוב. אותי אישית מעניין להבין את חוש הצדק של מוחמד. אני נחסמתי בפעם הראשונה כי רשמתי שמוחמד כותב כאן בתדירות נמוכה ונחסמתי שוב בפעם השניה כי כבר התעצבנתי מהבמה שמוחמד נותן לנפש אוריינטלית. לעומת זאת מצד שני על פי חוש הצדק המפותח של מוחמד הוא לא רואה שום צורך לחסום את נפש אוריינטלית שכותבת איחולי מוות,איחולי התאבדות, שיהודים לא טובים ליהודים, האשמת הישראלים בפיגועים ועוד דברים חולניים למינהם. צר לי אבל אני לא מצליח להבין את חוש הצדק של מנהל הפורום הזה. אני "זכיתי" ל 2 חסימות על דברים פעוטים ונכונים ואילו דברי השיטנה של נפש אוריינטלית לא זכו אפילו להערה ממוחמד, להיפך הוא מחק דווקא הודעות בעלות תוכן ביקורתי כנגד דבריה של נפש אוריינטלית. חוש צדק מוזר כבר אמרתי?

asparagos

New member
זה בגלל שמוחמד הוא ערבי עם רגשי נחיתות

והוא מתלהב מהשליטה... זה הכל. עושה דאווינים על נפש אנאלית - אני גבר גבר ואני אגן עלייך.... פחחחחח תן לו שיהנה ויהיה מבסוט, שיחסום מי שבא לו. תן לילדים ולילדות להתבטא נגד מה שהם רוצים שידברו עד מחר, תאמין לי, אני כבר מכיר את הראש הדפוק שלהם ויכול לענות במקומם על כל דבר, אין לאהבלים כאלה מה לחדש לאף אחד, לא הפסד גדול בשבילך גדעון, אל תתאמץ יותר מידי. כל היום "אכלו לי שתו לי" בכייני אחד אחד גדול, לא יודע איך הם סובלים את עצמם... מנסרים את הענף עליו הם יושבים, חבר'ה, כשתיפלו על התחת זה יכאב, ולא יהיה ענף לשבת עליו... הודעה זו תשמיד את עצמה בעוד 30 שניות

ה פרפר

New member
מוחמד 5 הדיקטטור הגדול...

מי מכיר אותך יותר טוב ממני ? עוד בפורום ערבים אמצת לעצמך את שיטת החסימות כדרך להרחקת גולשים שדעתם אינה נוחה לך , כאן פיתחת ושכללת את השיטה באופן של התנהלות שגרתית , אין הסברים , אין נימוקים , אין אזהרות , טראחח חסימה . כל הבלה בלה של פתיחת פורום חדש למען דיונים פתוחים ונוקבים מתבררים כעוד מכירת לוקשים , מי שמכיר אותך לא קונה את הסחורה שלך . הצביעות שלך זועקת לשמים , הגנה טוטאלית על כל גולש/ת שקרוב/ה לדיעותיך , יד קלה על ההדק לכל מי שמתנגד לך , אתה מנהל מלחמה וירטואלית באנשים המתנגדים לדיעותיך כדי לפרוק את תסכוליך , היורשים שלך לא מפגרים אחריך
אגב מוחמד , לידיעתך שיטת החסימות אינה יעילה (עדיף מחיקה) והמבין יבין .

respecta1

New member
חח איך הוא נחסם?

אני זוכר שמוחמד לא רק שלא מחק גם הגיב לזה ועוד אחרי זה גדעון הגיב ורק עכשיו פתאום הוא נחסם על זה?מוזר.

עוד מסר מוצפן מהכלא...

עוד בקשה קטנה אם אני לא מטריח. תענה לrespecta1 בשרשור שמוחמד רשם לי במסרים שזאת הסיבה שבגינה נחסמתי למרות שזה אכן מוזר ואני אף מוכן לשים פרינט סקרין(צילום מסך) כדי להוכיח את זה. פששששששש... יא אוסס......

עגייב

New member
יפה עשית מוחה אם אכן חסמת

אני בעד חסימת כל הפאשסטים שמסתובבים פה ולא רק הוא...

למעלה