מסר מגידעון1...

מסר מגידעון1...

היה לי העונג לכתוב לכתוב בפורום זה לטוב ולרע אך עקב חסימתי לא אוכל להמשיך לכתוב כאן. אין לי שום כוונה לפתוח שם משתמש חדש כדי לחזור ולהשתתף בדיונים בפורום. הצביעות הכי גדולה היא שמחצית מהודעותיה של נפש אוריינטלית היו מלאות בקללות ואילו אני נחסמתי כי אמרתי שאין מה לצפות מתגובה של מוחמד כי הוא מבקר בפורום בתדירות מאוד נמוכה וכשהוא כן מגיב לא ברור מה ברצונו לומר. אין בדבריי שום שקר או שום השמצה כי דבריי אכן נכונים. לעומת זאת כשנפש אוריינטלית איחלה לי במספר הודעות להתאבד ושמגיע לי למות היא לא נחסמה עקב היותה ערבייה והשקפותיה תואמות את השקפתו של מוחמד5. כל טוב ואני מאחל לשאר הציונים שייצגו את הצד שלנו בצורה נאמנה. גידעון1 אני מבקש לא להגיב להודעה. לפחות לא מעל דפי הפורום.

../images/Emo6.gif עקב היותי ערבייה

1. הלוואיי שהייתי ערבייה 2. אם הוא נחסם , זה נכראה מפני שהעז לצרף בשנית חלק מהודעה שכבר נמחקה לצורך אזהרה. אזהרה שכוונה כלפיי דווקא , יותר מאשר כלפיו, כי מחמד מכיר אותי, ויודע שאני חסרת רסן. הוא חזר על דבריי בדיוק כמאחל למותי , כך שעניין ההתאבדות יורד מהפרק. מתנצלת בפני מחמד ו וויזי, שניכם יודעים שאני חסרת רסן, וכן, זה ברור לכולנו שמחמד לא מעדיף או פוסל אף כינוי [אדם] , כל עוד הוכחה הגינותו בכתב [בפורום]. צר לי שהגענו לזה, אבל חסימה תמיד אפשר להסיר.. בתום פרק זמן מסויים. צריך לכתוב, ולא לתקוף. תקפתי מפני שהותקפתי , אבל בפעם הבאה אתן לאותו כינוי, להתבשל במיץ של עצמו. ערב טוב לנוכחים.

klod bokevski

New member
זה בושה, את התבטאת בפסים אישיים מתחת לכל

ביקורת, וגדעון רק אמר שמוחמד לא מגיע לפורום, וצירף חלק מהודעה מחוקה זו לא עילה למחיקה בשום מקום בתפוזוזה לא מתאים בכלל בכלל פשוט חבל שככה דבירם מתנהלים:(

גידעון לא חזר על דברייך כמאחל למותך!

מה שהוא כתב היה "שתריחי את הפרחים מלמעלה ורק מלמעלה" - ועל כך קיבל שבחים על גישתו החיובית! אבל כנראה שלא תמיד זה עוזר........

מי שחסם את גדעון מעיד רק על עצמו

שאין לו דו-שיח עם היהוד. גדעון היה בין אלה שהתייחסו אל בני שיחו הערבים והשמאלנים בכבוד, שלעיתים הם לא ראויים לו. האפלייה שמנהלי פורומים ערבים נוקטים נגד יהוד שלא מוצאים חן בעיניהם היא מן המפורסמות לשמצה. ראינו את זה גם בפורום ערבים. ערבים ו/או שמאלנים המנבלים את פיהם זוכים לסלחנות עם קריצה ואילו יהוד המגיבים על עלבונות ודברי בלע וניבולי פה נחסמים. ניהול הפורומים ע"י מנהלים ערבים ו/או שמאלנים הוא המשך המלחמה שלהם ביהוד ובציונות באמצעים אחרים ואין לו שום קשר לניהול חסר פניות של פורום המיועד לדיונים. המצחיק הוא שלאותם מנהלים נדמה שהם זוכים ב'נצחונות', אבל במציאות הם גורמים נזק לבני עמם הפגיעים הרבה יותר בחיים הממשיים שמחוץ לאינטרנט. החיים הם כמו כלים שלובים ואין ואקום. המכה חוזרת ללאומנים הערבים במקום אחר ובד"כ יותר חזק.

למעלה