מסר מהבנים על מאדים!

מסר מהבנים על מאדים!

סופסוף אי מייל תודה על הEMA! חיכיתי לאחד כזה האמתי. כל כך מתאים לג'ארד לשלוח אחד! אז הנה הוא מתורגם לעברית: MTV EMA's, אובאמה, קאניה (ווסט) והקוטב! וואו, איזה שבוע מטורף! נבחר נשיא חדש- מר אובאמה, השרפות בלוס אנג'ל, התביעה המגוכחת על סך 30 מיליון דולר מEMI שעדיין חיה ובועטת, קאניה ווסט, ו2 פרסים בטקסי פרסי המוזיקה של אירופה! קאניה, אני עדיין אוהב אותך! (למי שלא יודע, לפי פרז הילטון, המנחה השני בטקס פרסים, קאניה אמר של30 לא הגיע הפרס שבהם הם זכו כשהם התמודדו נגד להקות כמו מטאליקה, אבל הוא חזר בו, כי אחרי הכל, המעריצים הם אלה שהצביעו) בנוסף אני חושבת שזה ממש מטורף ש30 אשכרה ניצחו את מטאליקה בטקס פרסי אמטיוי. אף פעם לא חשבנו שזהבכלל יכול לקרות. אבל לפרס הזה הצביעו המעריצים ומי אנחנו שנתווכח איתם
הפרס השני בו זכינו באותו הערב, היה על הקליפ למען איכות הסביבה שלנו- קליפ שלקח אותנו לחצי השני של כדור הארץ, 200 מיליים צפונית לקוטב ושם צילמנו על קרחונים ואדמות קרח! משהו שאף אחד אף לא עשה בקליפ ומשהו שאני ממליץ שלעולם לא ינוסה שוב (אלא אם כן אתם אוהבים כוויות קור, סדקים מטורפים ששוברים לך את הגב, וטבילה קרה במי ים קרים כקרח.. (זכורה לכם התקרית שלו שמה לא? )) בשבילנו, רק ללכת לקוטב היה פרס. לקבל פרס בגלל שהלכנו לשם זה פשוט מטורף! למרבה הצער, אני מנחש, שזוהי השנה של ההתחממות הגלובאלית
אמרתי לפני כן שפקפקנו שנזכה איי פעם באיזשהו פרס שאינו קשור למעריצים המדהימים שיש לנו בכל העולם שמצביעים בכל פעם שהם יכולים. היה נחמד לגלות שטעיתי ולקבל את הפרס על ABL שבו לא הצביעו המעריצים. הקליפ הזה שינה את חיינו ובנוסף סיפק לנו את התירוץ לפתוח את abeautifullie.org. אם לא ביקרתם שם כבר, בואו לבקר אותנו מידיי פעם. פרסים הם כיף גדול, אבל למרות זאת הם אומרים יותר על המעריצים שלנו מאשר על הלהקה עצמה. זוהי הזדמנות לחגוג ולהודות לכל מי שתמך בנו במרץ ומחוייבות כל כך גדולה וכל מי שעבדו כל כך קשה בשבילנו. אני אוהב את זה שקאניה אומר את מה שהוא חושב. זה מרענן לראות חופש ואומץ בימים כאלה שאחד יכול להשפט מהר מאוד על מה שהוא אומר. ואני חושב שהעובדה שהוא התנצל ועשה זאת בהומור וכריזמה אומרת הרבה עליו (קאניה) ועל טיבו. אתה ג'נטלמן מר ווסט! אני אתקשר אליך אחר כך... -ג'ארד והבנים. נ.ב אחרי הטקס יצאנו לבלות ומצאתי את עצמי מבלה קצת זמן עם קאניה, שאותו תמיד מצאתי מעניין וחכם. הוא אמר לי כמה הוא נהנה מהקליפ של ABL והשני עם ה"קארטה"
(FY). חשבתי שאתם תעריכו את זה בדיוק כמוני
אנחנו אוהבים אתכם! נ.נ.ב כל מחשבותינו ודאגותינו הולכים לכל מי שאיבדו את בתיהם בשריפות. אנחנו מוקפים בעשן, אבל למזלינו אנחנו בריאים ושלמים! PROVEHITO IN ALTUM MARS

וההודעה באנגלית!

(בנוסף, בשורה השישית זה אמור להיות חושב ולא חושבת.. סליחה) MTV EMA's, OBAMA, KANYE and THE ARCTIC... Wow! What a crazy week. A new president-elect in Mr. Obama, fire storms in Los Angeles, the absurd $30-million EMI lawsuit alive and well, Kanye-gate, and not one but TWO MTV Awards! Kanye, I still love you. And thank you, but no apology necessary, although I'm sure it's appreciated by the fans who voted. I also happen to think its pretty fucking crazy 30 Seconds to Mars actually beat out METALLICA for an MTV award. We never in million years thought that could or would happen. But this award was voted for by the fans themselves and who are we to argue with them (http://www.youtube.com/watch?v=ImiSdAeuEMs). The second award we won that night was for an environmentally themed video that took the band halfway around the world, ending up 200 miles north of the ARCTIC CIRCLE where we shot on ICEBERGS AND GLACIERS, something which had never been done before in a vid and I highly recommend is never attempted again (unless you like frostbite, bottomless back breaking crevasses, and cool dips in deadly icy seawater...). For us, going to the Arctic was reward enough. Getting an award for it is absolutely INSANE (http://www.youtube.com/watch?v=O2DeqMLBNAU&feature=related). Sadly, I guess it's Global Warming's year. We have said before that we doubt we would ever win any award at all were it not for the amazing fans we have around the world that are often allowed to participate and vote for us. It was nice to be proven wrong and to be given the award for A Beautiful Lie (http://abeautifullie.org/video_abl.aspx), which was not fan-voted. That video changed our lives and also allowed us the excuse to launch www.abeautifullie.org. If you haven't been yet, come visit us sometime. Overall, awards are great fun but they really say more about our fans than the band itself. It's a chance to celebrate and to thank everyone who has supported us so passionately and all those who have worked so hard on our behalf. I love that Kanye speaks his mind. It's refreshing to see that freedom and bravery in a day where one can be condemned so quickly for what is said. And I think it says a lot about him that he apologized and did it with such humor and charm. You're a total gentleman Mr. West. I'll call you later... -j and the mars boys P.S. After the awards that night we went out to celebrate and I ended up spending some time with Kanye, who I've always found really interesting and smart. He told me how much he enjoyed the video for ABL and the one with the "karate" (FY). I thought you guys would appreciate that as much as I did. :) We love you guys! P.P.S. Our thoughts go out to those who have lost their homes in the fires. We are surrounded by smoke, but fortunately we are safe and sound. PROVEHITO IN ALTUM -MARS

adiiiXD

New member
אין בעד מה בחורים ../images/Emo8.gif

קראתי את המייל לפני שעה בערך, ובאמת לא הבנתי מה קניה עשה ... יפה מצד ג'ארד שהוא לא עקץ אותו ולא כלום, ואפילו הוציא אותו טוב מכל הסיפור .

30stm boo

New member
הרגע קראתי אותו במייל שלי

ולדעתי זה ממש יפה שהלהקה מנהלת ככה קשר עם המעריצים!!

yaaruka

New member
איזה ג'ראד זה ג'ראד!!! ../images/Emo6.gif[מי לא הבין שיצביע]

איזה נחמד לקבל מיילים מהם הא? אין לי הרבה מה להגיב על המייל. זה פשוט נחמד לקבל אותו. ושכחתי כבר מה הוא כתב, כי חברה חפרה לי בטלפון ><" אהה כן רציתי לשאול... מה הטקרית [איך כותבים?] שקרתה לו? לא ידעתי על שום דבר...

התקרית היתה..

שקנייה ווסט אמר אחר הטקס שהפרס שהם זכו בו (הrockout) לא מגיע להם, כי הם עמדו מול להקות שהם פי 1000 יותר טובות מהם (וגם אין באמת הרבה מה להתוכוח.. מטאליקה.. כאילו..) אבל אז הוא חזר בו והתנצל באלגנטיות, ואמר שזה פרס שמצביעים לו המעריצים אז זה כן מגיע להם.. ואז הוא וג'ארד התיידדו

למעלה