מסר מהנרי..

shlomi814

New member
מסר מהנרי..

טוב שלחתי להנרי מייל בנוגע להתנהלות בפורום. הוא מסר לי שהנושא בטיפול ושנגה הייתה קצת עסוקה ולכן לא הקדישה הרבה זמן לפורום, ושזה ישתנה וכמו כן הוא סיפר שהוא וניקה היו תקופה ארוכה בחול ולכן לא היו חדשות לגביהם. לגבי השיר "משהו אחר" לפי הנרי אין סיכוי שיש אותו למישהו מחברי הפורום כי הוא עדיין לא הופץ, הוא מסר שרק לפני שבועיים יצא הסינגל עם אתניקס, ו"משהו אחר" יגיע בהמשך...הוא כרגע לא יעלה אותו למייספייס מאותה הסיבה בדיוק. חשבתי על זה לא מעט במיוחד מכיוון שאני זה שפתחתי את ה"מלחמה" כנגד נגה. וחשוב לי להבהיר כאן באופן הכי ברור שיש, ואמרתי זאת גם להנרי, לי באופן אישי אין שום דבר כנגד נגה אני לא מכיר אותה ושמעתי שהיא עשתה רבות למען הפורום ועל כך מגיע לה הערכה רבה, וכל הביקורת הקשה שהועלתה כאן הייתה על חוסר הפעילות שלה בפורום ורק זה בלבד. כמו כן אחד מאיתנו החברים כתב הודעה ובה ציין את העדפותיה המיניות של נגה וזרק עוד כמה הערות שלא במקום. ובתגובה למייל שלו אני כתבתי "חחחחחחחחחחחחחח ענק" אז ראשית אני מתנצל באופן רשמי בפני נגה זה בהחלט לא היה במקום אני מניח שקצת גלשנו למקומות אסורים והדברים יצאו מפרופורציה. אני ממליץ גם שכדי לשמר איכשהו את מה שיש כאן כדי שגם אותו אחד יתנצל בפניה. אני לא חושב שכדי לוותר על המאבק כדי לצרף את כריס למנהל שותף בפורום וגם כתבתי זאת בתגובתי לדבריו של הנרי, אך בכל זאת הנרי מסר שהנושא בטיפולו ולכן אני חושב שנרד קצת מנגה וניתן לה "לחזור " לפורום בתקווה שאכן יהיה כאן שינוי ואני גם חושב שזה מגיע לה, מלבד זאת שהנרי ביקש וזה עדיין פורום שנושא את שמו למרות שזהו פורום מעריצים ואנו לא צריכים את רשותו כדי לכתוב כאן דברים ולהעביר ביקורות כאלו ואחרות. אני מקווה שנצליח "להשלים" כולנו עם נגה כדי לקדם את הפורום ואת הנרי וניקה כמובן... אז בואו כולנו ניתן לה הזדמנות... שלומי.

NONANON

New member
שלומי תודה-../images/Emo24.gif

אמת היו כאלה שיצאו ביציאות פוגעות ולא במקום בקשר לנגה ישש דברים שיצאו מהקשרם-נקווה שכל הפרשה תעבור ואנשים יתחילו להתנצל נקווה שנגה תיסלח-תיכנס לפורום ונעמיד דברים במקום-לפחות שתצרף אליה מנהל משנה במיקרה הזה כולנו רוצים את כריס-חשוב שמנהל משנה בעת הצורך יקבל דוח שבועי מהנרי וניקה-ושניקה תתחיל ליפעול וליתרום קצת בפורום-בסופו של דבר פורום משרת את האינטרס כמו שזה קורה בכל פורום אחר אומנים ומנהלים של אומנים נימצאים בקשר מתמיד עם מנהלי הפורומים כולנו יודעים שפורומים בתפוז אנשים מכבדים את עצמםויש להתגאות בהם גם אים בפורום יש מעט חברים- זה לא אומר שבכל יום לא ניכנסים עשרות ומאות גולשים לקרא תגובות-לא כל אחד אוהב לכתוב ולהגיב

shlomi814

New member
אני מסכים איתך...

ניסיתי להשיג את הטלפון של נגה כדי לדבר איתה הייתי מזמין אותה אפילו לארוחת צהריים ומדבר איתה פנים אל פנים אבל לא הצלחתי. שלחתי לה מסר אישי הכדור חזר אליה אני מקווה שהיא תשתמש בו.

למעלה