מסר מליידי גאגא לסנט

limors2

Active member
חפרה קצת.

כל הכבוד לה על המודעות החברתית. כפרעליה
תודה!

LilyKat

New member
ראיתי..

וואו..האישה הזאת מדהימה. היא נלחמת למען מטרה שלאף אחד אחר אין אומץ להלחם למענה. ויודעים מה הכי אהבתי? כשהיא אמרה את שמה המלא. זה מראה שהיא מחוברת לעניין גם בתור ליידי גאגא, אבל בעיקר בתור בת אדם רגילה, כמו כולנו, שאכפת לה ורוצה לשנות. עד עכשיו היא לא הייתה מוכנה לומר ככה את שמה. ולמען זה, היא כן. כל הכבוד גאגא

Super Alina

New member
היא בעצם רצתה להראות...

שהיא בעצם מעורבת בתור אזרחית פשוטה מן השורה ולא בתור ליידי גאגא המפורסמת ולכן היא אמרה שאת שמה המלא.עוד לא ראיתי מפורסם שמעורב כ''כ ושמנצל את "כוחו" לטובה.
כל פעם היא גורמת לי להעריץ אותה מחדש

chyio

New member
זה היה מוזר לשמוע את השם המלא מהפה שלה ../images/Emo3.gif

כל הכבוד שהיא משתמשת במעמד שלה כדי להשפיע על דברים חשובים.
איזו יפה היא *________________________*

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif נכון, כולכם צודקים!

זה בדיק ומה שהי אעשתה ובדיוק בגלל זה , הסכימה פעם ראשונה, אני חושבת, לציין את שמה המלא, לאט ובברור. עד עכשיו, נכון מאד, היא לא הסכימה ולא אהבה לציין את שמה הפרטי בצורה חיה, וכהיתה אומרת את זה, היתה תמיד נראת מובכת וכאילו לא מרגישה בנוח, כי היא מזדהה עם גאגא יותר, וסטפני זה משהו שכבר שייך לעבר. היא גאגא בכל מה שמשתמע מזה ומעדיפה שיקראו לה "גאגא". בהופעה הזאת, כמו שאמרתם , היא רצתה להראות שהיא נרתמת לעניין הזה כאזרחית פשוטה (זה בדיוק כך!) כמו כולם, אזרחית אמריקאית כמו כולם, ולכן היתה רשמית וציינה את שמה המלא. אני לא יכולה ואין לי מילים לתאר לכם כמה אני מעריצה את האישה הזאת...יש רכוח לה, איך שהיא מדברת, ואיך שהיא נלחמת למטרות כה נעלות, משתמשת בכוח האדיר (שהיא יודעת שיש לה) למטרות טובות + שהיא מאמינה בהם מכל הלב ושהם נוגעות בה אישית. להעריץ אותה על כך! להוריד את הכובע! ולהצדיע. מלכה מלכה

Music4Life

New member
ודי, זה בסדר גמור שהיא חפרה...

יש לה קול, והוא חזק, והיא משתמשת בו...יש לה מה לומר על הנושא, והיא אומרת אותו, עד הסוף. וככל שהיא "חופרת" יותר, יש לה יותר זמן מסך וזה טוב עבור המטרה שלה וגם...
אתם יודעים, אנו יכולים לראות אותה יותר זמן. אגב, היה חמוד כ"כ איך כל הנאום שלה היא היתה פול רצינית...וכשהתקשרה לסנט (שזה גם קטע לראות אותה ככה בלייב!), וכשלא ענו לה, היא התחילה לחייך כזה...
זה היה קטע גדול! איזו חמודה.....ואז התקשרה שוב. איזה רעיון מקורי, להתקשר ככה בצורה חיה בטלפון....אין לי מילים אני..Speechless ממנה!

chyio

New member
כל מילה../images/Emo45.gif

זה מדהים איך אפשר להרגיש את הנוכחות שלה בתוך עצמנו. היא פשוט חלק מאיתנו ואין אף "סלב" שאפשר להרגיש איתו את זה.

למעלה