**משהו
ל לנונית New member 16/2/06 #1 מסר משרון באתר שלו-הופעה באפריל בתיאטרון תמונע בת''א איזה יופי סוףסוף מי אמר שמשאלות לא מתגשמות????
M mayooosh New member 16/2/06 #2 ישששש ../images/Emo13.gif וואו כל כך הרבה זמן לא הייתי פה.. אני חייבת להשתדל יותר, אוהבת את כולכם, וניפגש בהופעה של שרון (הלוואי הלוואי הלוואי)
ישששש ../images/Emo13.gif וואו כל כך הרבה זמן לא הייתי פה.. אני חייבת להשתדל יותר, אוהבת את כולכם, וניפגש בהופעה של שרון (הלוואי הלוואי הלוואי)
R red butterfly New member 16/2/06 #6 מאי!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo204.gif לאן נעלמת לנו?? טוב מה זה משנה, העיקר שחזרת ובאמת הלוואי שניפגש בהופעה של שרון
מאי!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo204.gif לאן נעלמת לנו?? טוב מה זה משנה, העיקר שחזרת ובאמת הלוואי שניפגש בהופעה של שרון
N noooga New member 16/2/06 #3 יש יש יש!! הלוואי שבאמת אני אצליח ללכת.. אני כבר מתגעגעת להתרגשות הזאת שיש לי בהופעות של שרון!
H hodayoyo New member 16/2/06 #4 אם יקרה נס...../images/Emo60.gif אולי עד אפריל ההורים יתנו לי לנהוג מחוץ למודיעין או שאני אמצא כבר מעכשיו אצל מי להתנחל.
אם יקרה נס...../images/Emo60.gif אולי עד אפריל ההורים יתנו לי לנהוג מחוץ למודיעין או שאני אמצא כבר מעכשיו אצל מי להתנחל.
R red butterfly New member 16/2/06 #5 אממ.. ../images/Emo204.gif לא רוצה להרוס את השמחה, אבל לא ראיתי כלום באתר שלו בכל מקרה אם באמת תהיה הופעה באפריל זאת תהיה מתנה נהדרת ליומולדת (בנוסף לרישיון וזה )
אממ.. ../images/Emo204.gif לא רוצה להרוס את השמחה, אבל לא ראיתי כלום באתר שלו בכל מקרה אם באמת תהיה הופעה באפריל זאת תהיה מתנה נהדרת ליומולדת (בנוסף לרישיון וזה )
D didi1309 New member 17/2/06 #9 ווי איזה יופי!! כיף!! אה ו..ראיתן את הכבתונת העיתון? משהו פצפון אמנם.. אבל משהנו! על האיחוד של אבטיפוס.. בידיעות- שבעה משהו..חחח..
ווי איזה יופי!! כיף!! אה ו..ראיתן את הכבתונת העיתון? משהו פצפון אמנם.. אבל משהנו! על האיחוד של אבטיפוס.. בידיעות- שבעה משהו..חחח..
H hodayoyo New member 18/2/06 #15 ראיתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif "יש כתב פלילי בתמונה"
שיר m Well-known member 17/2/06 #12 יופי יופי! (עכשיו רק צריך לקוות שהתאריך יהיה טוב ולחשוב איך חוזרים...)
H hodayoyo New member 18/2/06 #16 שונצינו 8, ת"א../images/Emo60.gif זה רחוב קטן ומעפן כזה שיוצא מהמסגר.
ש שלמונזה New member 18/2/06 #17 ורק תדעו ש... ../images/Emo168.gif מצב טוב לחלוקת כרטיסים להופעה בפורום רוק ישראלי, תעקבו. גם מועדון התמונע שעובדים איתנו, וגם עם שרון היינו מחלקים כרטיסים, ככה ש...
ורק תדעו ש... ../images/Emo168.gif מצב טוב לחלוקת כרטיסים להופעה בפורום רוק ישראלי, תעקבו. גם מועדון התמונע שעובדים איתנו, וגם עם שרון היינו מחלקים כרטיסים, ככה ש...
R red butterfly New member 19/2/06 #19 אני אומרת.. ../images/Emo204.gif תסדרו לכל הפורום כבר כרטיסים, גם ככה אנחנו לא הרבה אנשים פה