מסר סתמי וקטן לגברים

מסר סתמי וקטן לגברים

ביום שישי התחיל איתי בחור ברחוב. הפעמים הבודדות שהתחילו איתי (או יותר נכון, הטרידו אותי) ברחוב היו ע"י סוטים או ערסים בני 14, כך שזאת למעשה הפעם הראשונה שבחור נורמטיבי אי פעם פנה אלי ככה.
זה היה אחרי שבוע גרוע, בדיוק אחרי שסיימתי משמרת חרא בעבודה והרגשתי (וסביר להניח שכגם נראיתי) על הפנים, ולמרות שהוא לא היה לטעמי, אני לא יכולה אפילו לתאר לכם כמה שהערכתי אותו באותו הרגע. זה שיפר לי את ההרגשה פלאים. ממש יצאתי עם חיוך מאוזן לאוזן :)

בקיצור, בנים, אם הפחד מדחייה מונע ממכם לפנות, תחשבו על זה שגם אם היא תסרב - לפחות עשיתם לבחורה את היום.

dori78

New member
על מה ולמה הערכת אותו?

הייתי מבינה אם היית כותבת שזה העלה לך את ההערכה העצמית.

פעם מישהו שהתחלתי איתו, אחרי שסרב באלגנטיות, אמר לי "סחטיין על האומץ".
אני לא רואה בזה שום דבר אמיץ. ברגע שאתה מקבל את העובדה שיש אפשרות שיגידו לך לא - זה לא כזה נורא.
סליחה על הפולניות - אם תתכונן להצלחה וגם לאכזבה - תוכל להתמודד עם שתיהן.
אולי לא תהיה שמח באותה מידה, אבל תוכל להתמודד.

בוודאי שעל האומץ

לדעתי להתחיל עם מישהו דורש אומץ. אין מה לעשות, האפשרות הקיימת שידחו אותך היא מפחידה. אם הצלחת להתגבר על החשש במידה שמאפשרת לך בכל זאת לעשות את הצעד הזה - סימן שהתעלית על הפחד והבושה!
אל תזלזלי בעובדה שהתחלת עם מישהו. אני לא מספיק אמיצה בשביל לעשות את זה. מהסיבה הזאת בדיוק, כל גבר שמתחיל איתי (והכוונה לא לאלה שמתחילים עם כל דבר שזז. מסכימה איתך שאלה ש"יורים" כמה שרק אפשר כדי להגביר את הסיכוי ל"קלוע" הם לא אמיצים. הם כבר מזמן ויתרו על הבושה), אני מלאת הערכה אליו. כי המעט שאני יכולה לעשות בתור האישה הפסיבית שמתחילים איתה, זה שזה דורש מאמץ נפשי ושזה לא עניין של מה בכך.

iba90

New member
גם ככה המצב הוא "על הפנים"...

הדבר האחרון שאנחנו צריכים לפעמים זה שידחו אותנו. יש מצבים שעדיף להמנע מהם...אם היה כל כך קל להתחיל עם מישהי סביר להניח שהיינו בפורום סקס...למרות שלפעמים אני אומר לעצמי ש"אין לי מה להפסיד..אם היא תגיד לא..היא במילא לא הייתה שלי מלכתחילה"

אולי אני תמימה

אבל הייתי רוצה להאמין שעצם העובדה שבן אדם יוצא מגדרו ופועל מחוץ לשגרה היומיומית שלו כדי להתחיל עם מישהי סתם כך כשהיא יוצאת מהעבודה, זה לא מתוך נואשות, אלא מתוך התגברות על פחדים ומאבק עצמי. הייתי רוצה להאמין שאם למרות החששות מישהו מצליח להתחיל עם מישהי, זאת חוויה מעצימה גם בשבילו.
אבל שוב, אולי אני סתם תמימה. בכל זאת, לא הייתי מעולם גבר

iba90

New member
כן זאת יכולה להיות חוויה מאוד מעצימה...

אם זה מצליח והוא יוצא עם מספר טלפון או פייסבוק. אם זה זה לא מצליח זה פוגע...בשביל חסרי ניסיון (לדעתי) דרושה "השקעת אנרגיה" ועבודה עצמית יותר גדולה לעשות את הצעד הזה מאשר מישהו "משופשף" יותר או ממישהו שלא אכפת לו מה היא תגיד.

חמוד1975

New member
אוהב את גישתך:)

או לא תמיד, אבל בהחלט יש מקרים שהם כמו שתיארת והם ראויים לכבוד שנתת להם.

אני חושבת שבכלל צריך לשנות גישה

לגבי הקטע שרק מי שמצליח להשיג מספר הוא "גבר".
ואני מדברת גם לגבי הנשים. אני רואה את זה הרבה אצל חברות שלי (והאמת שגם אצלי לפעמים. צריכה לעבוד על זה), שברגע שמישהו פונה אליהן והן דוחות אותו, הן מסתכלות עליו כעל יצור נואש ומסכן.
מי שלא "גבר" זה מי שיושב בצד וממשיך להתבייש ולהתייבש. מי שהצליח לצאת מגדרו והתחיל עם בחורה למרות הכל, כל הכבוד לו. ומן הראוי שיזכה לפחות לחיוך ולתחושת הערכה מהגברת, גם אם היא איננה מעוניינת.

Reyn

New member
אא, ומה אם אלה שיושבים בצד

ניסו כבר עשר, עשרים, שלושים פעם, ולא קיבלו אף מספר?

תן לי להסביר:

בנים ביישנים זה מכה. הייתי עדה ללא מעט מקרים בהם הבחור רצה, הבחורה רצתה, ועדיין שום דבר לא קרה (גם, ואולי בעיקר, בחיי האישיים).
תמיד מחכה הבחורה הזאת שמתה שתפנו אליה, שמנסה בכל כוחה לחייך ולעשות עיניים. אם רק תשימו לב אל המבטים שלה ותתגברו על המבוכה, אני מבטיחה שגם היא וגם אתם תודו על כך.

Reyn

New member
זה נורא יפה בתיאוריה

עובדה שבמציאות הרבה גברים מנסים ללא הצלחה. ראי את כל הפורום הזה, למען השם.

Reyn

New member
אגב, חלקנו עיוורים לחלוטין לכל ה"רמזים" האלה

שנראים לכן מאוד ברורים משום מה.

ספר לי על זה!!!

נו אז זה בסכ"ה מה שאני אומרת, קצת יותר תשומת לב לבחורות בסביבת העבודה שלכן או לאלה שיושבות על הבר.

ובקשר לתגובה הקודמת שלך - ברור שעצם השגת מס' טלפון היא רק התחלה ולא מעידה על דבר. אבל זאת התחלה! אני באמת לא מבינה איך אנשים יכולים לחכות שנים מבלי לעשות דבר ואז לתהות מדוע שום שינוי אינו בא לחייהם.

חמוד1975

New member
לא תמיד זה אומר ש"יצא מגדרו"

אולי אני לא דוגמה, אבל אני פחות נוטה להתחיל עם בנות זרות לחלוטין. תמיד מעדיף להתחיל אחרי היכרות אישית מסויימת, מעדיף לדעת שיש פוטנציאל גם מבחינת התאמה אישית ולא רע בעקבות מראה/שפת גוף.
ובקשר למשפט האחרון שכתבת- צריך לזכור שלא כולם "יוצאים מגדרם" כדי להתחיל עם בחורה. יש הרבה שעבורם זו שיגרה- יורים לכל כיוון בתקווה שלפעמים יפגעו.
נכון שגם אליהם אפשר להיות מנומס, זה לא הרג אף אחת:) חייב להגיד שרוב הבנות שהתחלתי איתן ולא היו מעוניינות, או סתם תפוסות, ענו לי בצורה מאוד מנומסת, מחמיאה ומעריכה. אבל שוב, אולי זה בגלל שהכרנו קודם במידה מסויימת.

חחח זה מזכיר לי מקרה דומה שקרה לי...

אני גם לא נראתי במיטבי, אחרי יום ארוך... והנה ככה פתאום משום מקום אחד נורמלי (יחסית חח) התחיל איתי..

פעם ראשונה בחיים! הפתיע אותי לטובה...

למעלה