מסר קטן לכל מי שהיה איתי באדיר מילר

Music4Life

New member
מסר קטן לכל מי שהיה איתי באדיר מילר

היי לכולם. אם ראיתם כתבתי גם באתר הרישמי אבל אני רוצה לכתוב גם פה משהו קטן ומקוצר. תשמעו חבר'ה, הייתי אתמול מאושרת לראות את שרה אחרי כמה חודשים שלא יצא ובאמת היה לי קשה עם זה. מה לעשות... היה לי מאד נחמד לראות אותכם, כמו שאמרתי, לא רק בתמונות ולדבר אתכם. היה מזה כיף...גם בתוכנית שהיתה די מצחיקה, וגם כששרית יצאה, אז האדרינלין שלי כבר התחיל לזרום!
היה מטריף לעמוד ולשיר עם שרית - זאת היתה ההזדמנות הראשונה שלי לעשות את זה! ואוווו, נגנבתי על הראש... זה היה מיוחד מאד עבורי. ואיזה מזל שההינו יכולים אחרי התכונית לראות את שרית ולהיות קצת זמן..להצטלם, לחבק אותה, לנשק אותה ולדבר איתה (עד כמה שאפשר). שוב, זה היה חשוב לי מאד וזה עשה אותי מאושרת רציני, הייתי רוצה להרגיש ככה כל החיים!! היא היתה מדהימה, חמודה לגמרי, דיברה איתי קצת אפילו...חיכיתי להזדמנות כזאת טובה כבר הרבה זמן...אני מקווה שלהבא היא תזכור מי אני (שרית הבטיחה לי שהיא תזכור, באלה המילים)
שרה שרה....אז די עם המושי הזה, בקיצור, היה כיף לראותכם ואני בעננים עדיין שיצא לי כ"כ הרבה להיות לידה אתמול. אני אוהבת אותך מכל הלב, שרית!
נ.ב - אופס...לא היה כ"כ מקוצר...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אני מבינה אותך!

כל המעריצים הרגישו ככה, ואני שמחה בשבילך שיצא לך לראות אותה אחרי הרבה זמן שלא ראית אותה! היא באמת אישה מדהימה

ניבה אני שמח בשבילך שראית אותה

גם תורי יגיע מתישהו....................................................................................................

Music4Life

New member
היא מדהימה...

אני לא יכולה להוריד אותה מהראש...אני לא רגילה ככה להיות איתה כ"כ הרבה זמן - זה היה שווה ביותר!!!! מדהים!

למעלה