מסר של אהבה מהבריאה

asafasaf26

New member
מסר של אהבה מהבריאה

מסר שקיבלתי: אהבה רוחנית..אהבה בן בני זוג..אהבה בן בני משפחה..אהבה בן חברים טובים..אהבה בן אנשים..אהבה בן חיות..אהבה בן האדם לטבע..אהבה בן האדם לחיות.. אהבה פירושה אושר ,אושר אליעי שלוקח אתכם למקום גבוהה ונותן חיוך,אין זה משנה איזה סוג של אהבה יש לכם כל עוד אתם מגיעים ממקום של אהבה אנשים יאהבו אתכם ,היקום ייתן את מתנותיו של אור,הציפורים יצייצו ,העץ יעניק לך פירות,העולם יהיה לכם מקום אחר ממה שהכרת עד כה,רק שעליך להאמין באותה אהבה שקיימת בתוכך ומחכה לצאת החוצה כי ברגע שאתם אוהבים אתם מקבלים אהבה מכל מקום בן אם זה מהבן\בת זוג שיש לכם,מהבורא,מהחיות,מהאנשים,מהמשפחה,מהמחברים,אז זכורו תמיד אהבה פירושה אושר,כאשר האושר למעשה נמצא כאן ועכשיו ואז כל דבר שאתם באים עימו במגע נהייה אהבה. תמיד זכורו שאני הבורא כאן איתכם אוהב אתכם ושומר עליכם ונותן לכם לבחור לבד את הבחירות של מה שאתם רוצים לעשות,בסוף השנים יגיע עידן אחר, אט אט הוא ניבנה ממקום של אהבה כאשר אנשים יבינו שהעולם הישן כבר לא קיים והעולם החדש נמצא,העולם יהיה מקום אחר,זה לא יהיה עוד מקום של קנאה כעס אגו ,העולם ייבנה ממקום של אהבה ללא תחרותיות ללא הבדלים בין בני אדם,ואז בסוף הימים כאשר יושלם הסרט שאתם נשמות בחרתן להשתתף,אתם תחזרו למקומכם ממקום של אהבה ואור ואושר ותתמזגו איתי לאחד ותחזרו להיות כאן איתי בתוך הבריאה האין סופית. שנה חדשה מתחילה שנה שאתם יוצרים אותה,ילדיי שלי יש לכם את הכלים ליצור אותם ממקום של אהבה והרמוניה כל עוד אתם בוטחים בי בעצמכם וביקום הכל יהיה מושלם ומוגמר בפני עצמו,הנשמה שלכם איתכם,הבורא איתכם,כל יסודות הבריאה נמצאים כאן למענכם רק אגידו אני פתוח לאהבה ולשינוי בתוכי והכל יזרום בצורה טבעית כמו פרח שגדל ממה שהיקום נותן לו, כמו עץ שגדל ונהייה לאהבה של התפתחות טבעית שמניבה בסוף את פירותיה,והכל הכל בכדור הארץ הזה למענכם,אז השתמשו בטבע ממקום של אהבה,עזרו אחד לשני להיות כלי של אור גבוהה יותר ועזרו אחד לשני גם במצבים קשים כי בסופו של דבר אתם ילדיי שלי יוצרים את המציאות,ואני איתכם באהבה ובאור.

למעלה