מסר של הרגעה:

מסר של הרגעה:

אני מוכרח להגיד לכל האנשים שפיצצו את הפורום בימים האחרונים בהודעות על פחדים מן הבאות וחשש ביטחוני, שאין צורך לדאוג. באמת. יש לנו צבא שהוא בין הטובים ביותר בעולם. למה לדעתכם סוריה ועירק ואירן לא תוקפות אותנו? כי הן מפחדות, כל המדינות הערביות. כל העולם מפחד מאיתנו ומהנשק האטומי שלנו, בגלל זה כל ההתערבות פה בתהליכים המדיניים. ועוד לא דיברתי על המודיעין שלנו, שהוא ללא ספק המודיעין הטוב ביותר בעולם. באמת! יש לנו סוכנים בכל כפר בכל ארץ עויינת, אפילו בשורות החיזבללה. האמת היא שנסראללה בעצמו הוא בעצם סוכן של המוסד, שמושתל כדי לפקח על העניינים של החיזבאללה מקרוב. חוץ מזה, החיזבאללה בעצמו זה ארגון שמורכב מכמה מאות מתחזים ישראלים, והמטרה היחידה להקמתו היא בעצם למניעת הקמתם של ארגונים מתחרים! בחיי! ומה אתם חושבים על לבנון? שונאים אותם אה? :) יש לי חדשות בשבילכם, זה הכל בלוף אחד גדול. ארץ של מסתערבים, אני רציני! וגם הפלסטינאים, הם בכלל, דרוזים מחופשים. הכל כדי להפחיד אותכם, ילדים שלי, אז תפכחו עיניים ותבינו. אויי! פגע לי כדור בריאות! אין לי אויר עכשיו, אבל אני יודע... אני יודע שהכל זה בלוף, זה גם סתאם כדור, כדור של צה.... פושע.

פלומפי

New member
יש לך עוד מיתוסים לנפץ לנו?

אולי בעצם מדינת ישראל היא שליטת העולם אולי מלחמת העולם השניה היתה הסחה מפני המשבר הכלכלי ואולי אהוד ברק הוא בעצם מושתל שב``כ ולכן הוא לא עושה כלום על מנת למנוע מלחמות מיותרות. אתה יודע מה? אתה צודק!

אה כן בהקשר הזה:

מישהו פה מעשן סמים? סתאם אני שואל, לא כי אני שוטר. אני פשוט מדליף של הצבא. ברצינות! סיפרתי לכם על זה פעם, לא? שהיה אחד בשירותים ששאל אותנו אם אנחנו נקיים כדי שנוכל להלוות לו שתן... אז כולנו אמרנו לו שאנחנו לא נקיים! ואח``כ משום מה הגיעו קבוצה של חיילים ענקיים כאלה וזרקו איזה חמש ילדים מתל השומר... סתאם, לא זרקו אף חד. בייי אני נוסע לעבדת! :) פושע.

V. Ghost

New member
נחמד-אבל תשובה רצינית

בהתחלה שקראתי את הדעה שלך התעצבנתי עד שקראתי את ההמשך אבל כתשובה רצינית היום לא חסרות המדינות שיכולות להחריב את העולם המדינות הערביות יכולות להחריב את ישראל דבר שיגרום גם להשמדתם עצמם ככל הנראה אבל השאלה היא מה זה נותן להם ? נכון ? אז זהו ששום דבר טוב אלא עם מנהיג של מדינה ערבית כצעד של התאבדות יחד עם העם שלו ירצה לקלקל את כדור הארץ המקולקל גם ככה ------------אז תשאלו את עצמכם המנהיגים הערביים כבר מבוגרים אה ? חמומי מוח אה ??? כפתור אחד ובוווווום היה נעים להכיר את כולכם visible Ghost

למעלה