מסר שמחם את הלב

שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif

ניתן לשלוח לתיבת המסרים שלי שאלות, אני מתחייבת להעלות אותם בעילום שם. שאלות/הבהרות תתקבלנה בברכה במסר, התייחסות תנתן רק מעל גבי הפורום. יום קסום מלא אור לכולם

מסר שמחם את הלב ../images/Emo9.gif

הגעתי אל הפורום , כנראה דרך "ניתוב" של היקום רציתי להגיד לך שתענוג לקרוא אותך בכל תשובה שלך יש לי תחושה כאילו אנחנו עולים איתך יד ביד במדרגות ההבנה עד שתגיע התובנה שתעשה לנו את רעש נפילת האסימון גם היכולת שלך לפרק את הטקסט לשאלות ממוקדות (ויחד עם זאת לתת כבוד לסערת המילים) מופלאה בעיני משהו פרטי שלמדתי דרך הקריאה בפורום שלך הוא העצירה הזאת של בליל המחשבות והתחושות ...ותשובות ממוקדות לכל מחשבה ותחושה (ולא שקל לי לעשות את זה .....) ולמה דרך המסר ולא בפורום עצמו כתבתי? חחח...זה בטח קשור לאימון זוגיות וואימון חשיפה....) יעל. יעל המון תודות
ערב נפלא לך ולכולם. עידית

סוד ורז

New member
../images/Emo79.gif ברכות לרגל פתיחת הפורום ../images/Emo24.gif

מאחר ולהערכתי, את ( כמו כולנו ) אוהבת שוקולד אז קבלי, מיוחד בשבילך
(סוד ורז - ראש המחלקה לחקר זוגיות)

../images/Emo9.gif תודה על הברכות והשוקולדים ../images/Emo24.gif

מוזמן להיות חבר של קבע בפורום ולתרום מנסיונך "המקצועי"

חתולון*

New member
../images/Emo41.gifבשעה טובה ומוצלחת../images/Emo41.gif ../images/Emo50.gif

איזה יופי יש לך פורום רציני אני מאחל לך הצלחה וכייף עם הרבה דפים וסיוע לגולשים. אבקר כאן מידי פעם לראות שהכל בסדר. בהצלחה.

anchi1512

New member
WOW עידית,

אי אפשר להספיק לעקוב אחרייך. נעדרתי ל-יום וחצי ואני צריכה יום וחצי להשלמת הפער.... כל הכבוד, אין ספק שתענוג להימצא כאן, הן מבחינת העניין והן מבחינת השמירה על המקצועיות באימון. סוף שבוע נפלא לך ולכולנו
ענת

למעלה