מסר 1#

מסר 1#

אנו המארחים לוקחים אחריות, שתיי סוכנויות שולטות בעולמנו, סוכניי הרשע בדמות המשטרים והתאגידים וסוכניי השינה אותם אלו המתקראים מורים לרוח. אותם מורים הקוראים להתעוררות פועלים כך למען מטרת האגו שלהם. הם מרדימים את המתעוררים בתורותיהם הבדויות. ובכך משרתים גם את מטרות סוכניי החושך; שאנושות ישנה היא מטרתם הראשונה כי כך יפעלו מבלי להפריע. הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה, המוכן למכור את האנושות לשטן, וכל זאת למען מטרות האגו הקטן והדמיוני שלו. ברכת אחדות לכל מחפשי האמת
 

AnnabeI Lee

New member
אני היחידה שחשבה על מציאת השטח

של סימן השאלה כשהיא ראתה את הציור?
 

JustThomas

New member
עכשיו שאת אומרת את זה

גם אני תוהה לאיזה צורות אפשר לפרק את המשובע הזה, לחשב, ולמצוא.
 

MesoMorph

New member
למה צריך לחשב בכלל?

הצורה הזאת היא "אנגרם" Enneagram היא לרוב משמשת כדי לתאר אישיות במקום 12 המזלות 1 - פרפקציוניסט 2 - שומר 3 - מצליח 4 - אומן 5 - חוקר 6 - נאמן 7 - הרפתקן 8 - מנהיג 9 - איש-שלום השאלה היא למה הקול השתמש בו במסר הזה?
 

AnnabeI Lee

New member
חח "למה הקול".

אני קראתי את זה Cool והזכרת לי את החברים שלי שיבדו לחיים ארוכים, שקוראים לכל עארס מצוי או סטייליסט מטרו "מדליקים".
שיעשעתי את עצמי עמוקות! המחשבה על נתן ואורן רוקדים עם קרניים!
טוב די...
 

MetalSinagouge

New member
Scientology ALERT!!!111

סתם, פשוט ראיתי את האנגרמה בשאלון סיינטולוגיה. אחלה דת דווקא, במיוחד הקטע עם Xenu. בעצם רק הקטע הזה. וחזרה לקטע הקצרצר והמעניין הזה. ואו. חבל שהודעות כאלה לא מלוות בלינקים נלווים ליותר מסתם קומונה עם הודעה אחת. קצת הזכיר לי ראיה גונסטית, האם את\ה מקושר לזה באופן כלשהו?
 

miss mcmillan

New member
הוצאת לי את המילים מהכיס.

[בסוגריים: המיוחד באנשים מסוגינו בעיני הוא, שעל מנת לעניין אותנו לא צריך להסתיר וליצור מעטה של "מסתורין", זה לא מעניין אותנו, אלא ההפך- לספר ולחשוף משהו.]
 
תשעיון - קצת יותר ברור

מתאר תשעה טיפוסי אישיות המייצגים תשע נקודות מבט שונות על החיים. משמעות השם ביוונית: אניה= 9 גרם=רישום בכולנו קיימים אלמנטים של כל הטיפוסים אך לכל אדם יש טיפוס ראשי אחד. כמו רדיו שיש לו גישה לכל הערוצים המקומיים אך הוא בדרך כלל מכוון לכמה ערוצים מועדפים. בדרך דומה, לכל אדם יש גישה לכל הטיפוסים אבל יש לו תחנה "מועדפת" ממנה הוא רואה ומדבר עם העולם. חיצים - כל טיפוס באניאגרם מקושר לשני טיפוסים אחרים (כפי שניתן לראות ב"תשיעון" למעלה). אנו נעים לטיפוסים אלה במצבי מתח ובמצבי ביטחון. טיפוס מס 1 למשל, נע לטיפוס 4 במצבי מתח ולטיפוס 7 במצבי ביטחון. 9 רמות תפקוד - לכל טיפוס יש 9 רמות תפקוד. 3 שלבים ברמה המאוזנת, 3 שלבים ברמה הממוצעת, 3 שלבים ברמה הלא מאוזנת, הרמות השונות משקפות את ההבדלים בין אנשים מאותו טיפוס. כנפיים - בשעה שלכל אדם יש טיפוס ראשי אחד, כמעט אף אחד אינו טיפוס "טהור". כל טיפוס מושפע מהטיפוס שמשני צדיו. טיפוסים "שכנים" אלו נקראים כנפיים (The Wings) לדוגמה: הכנף של טיפוס 4 תהיה 5 או 3. הכנף מוסיפה אלמנטים חשובים ולעיתים אף סותרים לאישיות. הכנף היא "הצד השני" שלנו וחייבים לקחת אותה בחשבון כדי להבין את עצמנו בצורה עמוקה יותר. טיפוס 8 עם כנף 7 לדוגמה יהיה שונה מטיפוס 8 עם כנף 9. (אפשר לראות את זה כגוונים שונים. לצד הכחול ישנו כחול כהה או תכלת, שני הגוונים שייכים לצבע הכחול אך מובחנים.)
 
למעלה