מסר ,,,

seven9

New member
מסר ,,,

חשוב לי לציין לכל מי שקרא/ת את התגובה הזאת ,,,כן אנחנו ההורים פגועים נבגדנו וכל סיבה כל שהי כועסים {בלשון המעטה} על בן הזוג שאיתו הבאנו לעולם ילד או ילדה ועכשיו ,,,נותרנו לבד להתמודד עם הילדים ולבד וקשה .... בל נשכח כי לילדים גם כן קשה הם מתבוננים בנו מהצד ורואים את התגובות שלנו כלפי אביהם או אימם ובונסף לזה שהם לא נמצאים {איתם}, ..אנו מוסיפים בלי מודעות עוד עול על הנשמות הצעירות והרכות הללו {הם כמו ספוג} עיצרו לרגע וחישבו ,,, אימרו להם שהם אהובים וגם אבא וגם אמא אוהבים אותם ולמרות שהוא או היא לא נמצאת ,,,ולמרות שהם לא מתחלקים במוטלות,, בכל זאת אימרו להם זאת כי זה מאוד חשוב ... יותר חשוב מכל דבר אחר בחיים ... לדעת שלאבא שלך יש תכונה טובה ואילו אחת ,,עושה את החיים ליותר ניחוחים פחות מסובכים ... חישבו על זה ...

חושבים..

"נותרנו לבד להתמודד עם הילדים ולבד וקשה ...." כשאבא (או אמא) לא משלם מזונות ו/או לא רואה את הילדים, גם להמשיך לומר שהוא אוהב? קצת מסובך לי לשקר לילדה שלי. אני מעדיפה לא לומר כלום בנסיבות כאלה.

m i c h a l i

New member
אני רוצה להוסיף לדברייך

שכל זה אולי נכון לגילאים הקטנים יותר אבל ברגע שהילדים גדלים, את לא יכולה להמשיך ולצייר להם "תמונה אידיאלית". בסך הכל הם מבינים שההורה השני לא בסביבה ואם את אוהבת את הילד איך זה ייתכן שגם ההורה השני אוהב באותה המידה? הורה טוב ואוהב הוא הורה שלוקח חלק פעיל בחיי הילד בכל מיני דרכים. אין טעם "לסבן" אותם. לא תמיד זה לטובתם.

seven9

New member
אין ספק שמדובר

בילדים קטנים, הייתי צריכה לציין זאת כנראה ... כמובן לכשהם גדלים הם בעצמם כבר מבינים ויודעים מי באמת אוהב אותם ...

אמא66

New member
אני עדיין אומרת לבת שלי שאבא אוהב אותה

למרות שהיא כבר בת 5. והיא לא ראתה אותו כבר שנתיים וחצי! מה שמוזר זה שאני בעצמי עדיין מאמינה בזה... למרות שאני כבר גדולה...

xtr a

New member
אני חושב שאת עושה את הדבר הנכון, אין

שום סיבה מוצדקת בעולם לפמפם לילד/ה דבר אחר השונה מאהבה. אביה אוהב אותה, הוא פשוט "קצת" מוגבל. הייתי מהמר ואומר שאת אמא ואישה נעימה, אופטימית וטובת לב... וחזקה. בהצלחה

למעלה