מסר מיכל היי שלחתי לך מסר על משהו שמציק לי אשמח לכיוון תודה רבה!!
מ מיכל כהן רוחניות New member 12/1/15 #2 הבנה אפשר להבין את הרגשתך. אל תאשימי את עצמך. הבחור מאד מבולבל וזה לא אישי. זוגיות בוגרת יתאים לך יותר. במקרה שלך עדיף לנתק ו להמשיך בכיוון חדש.
הבנה אפשר להבין את הרגשתך. אל תאשימי את עצמך. הבחור מאד מבולבל וזה לא אישי. זוגיות בוגרת יתאים לך יותר. במקרה שלך עדיף לנתק ו להמשיך בכיוון חדש.
E elei2 New member 13/1/15 #3 המשך מיכל בוקר טוב א. תודה רבה על המענה המהיר! ב. ממשיכה הלאה.. טרם פתחתי רגש . זה פשוט מעצבן!!!! לאור חברים משותפים. במצב אחר לא הייתי מתייחסת. מבולבל בגלל הקשר שסיים ? האקסית ? ואודה לך אם תוכלי לומר מתי כבר יגיע המיועד ?? תודה רבה!
המשך מיכל בוקר טוב א. תודה רבה על המענה המהיר! ב. ממשיכה הלאה.. טרם פתחתי רגש . זה פשוט מעצבן!!!! לאור חברים משותפים. במצב אחר לא הייתי מתייחסת. מבולבל בגלל הקשר שסיים ? האקסית ? ואודה לך אם תוכלי לומר מתי כבר יגיע המיועד ?? תודה רבה!
מ מיכל כהן רוחניות New member 13/1/15 #4 פינוי ריגשי... כדי לאפשר זוגיות חדשה רצוי לתת מקום שהלב יהיה פנויי אחרת זה לא יעבוד. תבדקי את הרגש קודם מתוך שלמות ולא חוסר ברירה.
פינוי ריגשי... כדי לאפשר זוגיות חדשה רצוי לתת מקום שהלב יהיה פנויי אחרת זה לא יעבוד. תבדקי את הרגש קודם מתוך שלמות ולא חוסר ברירה.