מסתבכת עם הגרפסים

מסתבכת עם הגרפסים

(נראה שהפורום פעיל לאחרונה, אשמח לנצל זאת לשאלה מניסיונכן)
אני מניקה את הבנות (בנות 4 חודשים) בתנוחת פוטבול. לרוב הן יונקות 10 דק' ולפעמים רבע שעה-20 דקות. בדר"כ אחרי 10 דקות הן עוזבות את השד מנסות לתפוס שוב- תופסות ועוזבות ומתחילות להתעצבן. אני מנסה לעזור להן כמה פעמים עד שאני מתייאשת הבנות מתחילות לבכות ועושים להן גרפסים. אחרי הגרפס הן מבסוטות מהחיים! נינוחות ושמחות ולא מראות רצון להמשיך לאכול. פתאום חשבתי שאולי בגלל הגרפס הן לא מצליחות לינוק יותר זמן ולא מגיעות לחלב השומני יותר (ולכן לא עולות הרבה במשקל?!) אז כשבעלי בבית אני נשארת בתנוחת ההנקה הוא מרים לגרפס ומחזיר לי - 90% מהפעמים הן לא ירצו שוב לינוק ואם כן זה יהיה ל3 דק אולי. חפרתי עד הלום.

והבעיה שלי היא----> איך אפשר לעשות להן גרפס מבלי לקום מהתנוחה? לרוב אני מזיזה את הכרית, קמה ומרימה את שתיהן ותוך מס' שניות יש להן גרפס אבל במצב הזה כבר אין מצב שאחזור שוב לתנוחה ואנסה להניק אותן עוד... מה עושים?

אם הן ממילא ברוב המקרים לא רוצות לינוק אחרי

כנראה שזה מספיק להן

אני אמנם לא מניקה כפול, אבל גם אצלי הרבה פעמים אחרי הגרפס עושה רושם שהן לא ממש רוצות להמשיך לינוק, אז אני מפסיקה.

גרפסים

הי יקירה,

הזמן טס.. הן כבר בנות 4 חודשים.. כל הכבוד שאת ממשיכה להניק!!!

יכול להיות,לא בטוחה, לפי מה שאת כותבת, שהחלב יוצא במהירות גדולה והן בולעות הרבה אויר ביניקה ואז האויר נתקע בבטן וצריך לצאת לפני שעוד חלב ייכנס או בכלל - גם בלי לינוק שוב אחרי.
לא בטוחה שזו הסיבה לעלייה איטית במשקל, אבל זה בוודאי מציק גם בלי קשר.
נסי אולי להושיב אותן לגרפס,עליך וללטף את הגב, אולי זה יהיה יותר נוח לעשות לבד.מנסיון - זו שיטה שעובדת.
אני מצרפת את קישור לסרטון שבו האמא מראה איך היא מניקה את שניהם יחד וגם עושה גרפס.
(זה סרטון שהעלתי כבר כמה פעמים בעבר)

http://www.youtube.com/watch?v=_wPsO8o9G4s

את לא מצליחה להרים אחת על הכתף שלך תוך כדי שאת ממשיכה להניק את השניה ?
אולי תנסי להתאמן בזה, אולי זה יהיה קל יותר כשאת לבד עם שתיהן.

הדר תודה

אני יכולה להרים על הכתף זה פשוט לא עוזר. היא בוכה וצורחת עד שאני קמה ואז תוך שניה עושה גרפס. ניסיתי להושיב אותן.. לא עובד ממש. ננסה עוד

מנסה להסביר את עצמי

כשאני מנסה לעשות להן גרפס כשאני יושבת, או שאני משעינה כל הכתף או מושיבה אותן... זה לא עובד! הן בוכות וכואב להן ולוקח הרבה זמן עד לגרפס. לעומת זאת אם אני שמה את שתיהן על הכתף, מזיזה את הכרית וקמה אז תוך שניה וחצי יש גרפסים. הבעיה במצב הזה שאם יצאתי מתנוחת ההנקה אין סיכוי שאתיישב מחדש ולכן אני מנסה למצוא דרך לעשות להן גרפס תוך כדי...

למעלה