מסתבר שבסרט כן תיהיה דת

Dark Jack

New member
מסתבר שבסרט כן תיהיה דת

http://www.bridgetothestars.net/news/1166397085 לפי המאמר הזה,כנראה לא יהיו בסוף בסרט צנזורה נגד הקטעים שקשורים לכנסייה ולסמכות, למרות שהבמאי של הסרט אמר בהתחלה שיהיו.

האבק

New member
חדשות מצויינות

זה אחד הדברים שנורא הדאיגו אותי... שכל המהות של הסרט תאבד. אני די בטוח שהם קצת יטשטשו את הקשר בין הכנסייה או הארגון הדתי שיהיה בסרט לבין הכנסייה הקתלוית, אבלזה כבר כדי לא לפגוע בציבור גדול מאד של צופים... תודהעל הידיעה!

חדשות נפלאות!

עכשיו אני הרבה פחות חושש מהסרטים, כי בלי כל המסרים של הספר הסרט יהיה סתם עוד סרט עם אפקטים יפים. אבל ככה הוא באמת יכול להיות סרט משובח.

טוב מאוד

חששתי שבלי זה הסרטים יאבדו את הרעיון שלהם ויהיו סתם קטעי אקשן בלי יותר מדי עלילה (כמו שעשו בהארי פוטר), אבל עכשיו נראה שהם יותר רציניים בעניין הזה.

נטעש

New member
יש!!

חדשות מדהימות! אם היו מצנזרים אז הסרט היה יוצא די גרוע... לא?

Dubie

New member
../images/Emo90.gif מפצה על תקרית הבלונד. ../images/Emo13.gif

חדשות מעולות!

Fairywitch

New member
חדשות מצויינות../images/Emo106.gif

הקץ לימי החושך
ואם יהיה בלאגן סביב הסרט- זה רק יביא אליו יותר אנשים, ואלי גם יותר קוראים לטרילוגיה. הרי גם ספרי ה"פ הוחרמו ואו נשרפו במקומות מסויימים. כל הכבוד לבמאי שלא מתפשר

nick at noon

New member
הוחרמו או נשרפו על ידי קהילות

נוצריות שראו אותו כמסית לעבודת השטן. הרי יש איסור על מכשפות לפי התנ"ך. אני די גאה שלא שמעתי על קבוצות יהודיות שהיו להן בעיות עם הספר.

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifאוי אוי אוי

עד כדי כך? זה מטופש, תכל'ס,זה על קוסמים ומכשפות שנלחמים ברוע..אז למה לא? טוב נו..נוצרים אדוקים,לך תתווכח עם המפגרים האלה... גם אני גאה בזה שלא שמעתי על יהודים שמחרימים ת'ספר הזה מסיבות דתיות. זה מזכיר לי,שיש לי חברה,שההורים שלה ממש שמרנים בקטע של דת, אבל כל ילד שמגיע אצלהם לגיל 9,מקבל את טרילוגית חומריו האפלים לקרוא. זה מין פולחן כזה אצלהם. ואני אומרת-אם לדתיים אין בעיה עם חומריו (ש-ותסלחו לי כל מעריציו של פולמן-ממש כופרני) אדרבא,הם אפילו מעודדים את הילדים שלהם לקרוא אותו, למה שתהיה בעיה כלשהי עם הארי פוטר? ועוד מילא,להחרים. אבל, לשרוף??? זה כבר קיצוני ברמה שגובלת בטירוף. למה שמישהו יקנה ספר שהוא מתעב,רק כדי לשרוף אותו?

Fairywitch

New member
יש בתי"ס, בעיקר ברצועת הדרום

של ארה"ב- שלא הכניסו את הספר לספריות, או שניתן לקחת את הספר בהשאלה רק עם אישור מההורים ושטויות כאלה...
והיו גם קהילות של נוצרים פנאטים שאירגנו מדורות ושרפו את הספר, או כאלה שסתם תקפו אותו במאמרים וכאלה, והספר גם מופיע ברשימות של ספרים מוחרמים. ג'יי קיי אפילו מתגאה בזה לפעמים

למעלה