מסתבר שמכשיר בי קיו לייזר עוזר לחתולים (גם לכלבים) עם בעיות רפואיות - "עורכת ומוסיפה"

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
זאת מישמיש, החתולה בת ה 13 של הבת שלי. (תמונה מצורפת)
מישמיש התחילה להקיא, הרבה, וכשכל הבדיקות וזריקות האנטיביוטיקה לא עזרו, היא אושפזה בבית דגן עם חשד לגידול במעיים, רק שלא היתה במצב של ניתוח לבדיקה. עברה מלא בדיקות, מלא תרופות ומלא כסף, חזרה הביתה כשהיא עדיין לא בריאה לחלוטין, עם הוראה לסטרואידים ועוד תרופות.
לא מישמיש תסכים לקבל תרופות. לא בתוך כל מיני מעדנים, לא עם מזרק תרופות, ולא עם איזיפיל, בטח לא ידנית ישר לפה. חתולה קשה לטיפולים.
בינתיים היא חזרה להקיא, לא הרבה כמו קודם, אבל עדיין הקיאה מידי פעם, וגם נראית לא טוב. חלשה ודי אפאטית. כמעט ולא אכלה או שתתה.
לפני ההחלטה על "שיחרור", בעלה החליט לנסות עליה את הבי קיור לייזר, שבדיוק הוא התחיל לשווק. מכיוון שהוא יסודי ואחראי, הוא הלך לקורס של משווקי המכשיר. שם הוא למד, שהמכשיר מעולה גם לחיות.
ושתבינו. מישמיש לא מסכימה לשום טיפול, בורחת, או תוקפת.
הם החליטו לנסות את המכשיר, ואיכשהו, דווקא למכשיר הלייזר היא מתמסרת. כנראה מרגישה שזה עושה לה טוב. כי מאז שהיא מטופלת במכשיר, היא כמעט ולא מקיאה, היא מבקשת אוכל ושתיה וגם הרבה יותר חיונית. אין ביטוח כמה זמן היא תחזיק מעמד, אבל עצם העובדה שהיא השתפרה מאד, אומר משהו.

קבצים מצורפים

• מישמיש.jpeg
    מישמיש.jpeg
    KB 392.4 · צפיות: 4
נערך לאחרונה ב:

Yukita

Active member
מנהל
רק בריאות וחיים טובים למישמיש!

אם בעלך עבר קורס עבור משווקים, אולי יוכל לכתוב כמה מילים על עקרון בפעולה של המכשיר, שנבין מה בעצם חושבים שהלייזר עושה?

evike

Well-known member
מנהל
הוא החתן שלי לא בעלי, אבקש ממנו.

דגלמנגל

Well-known member
בגדול, הלייזר מעודד רקמה לרפא את עצמה. על הקטע המדעי צריך לשאול מומחים למבנה הגוף והתחדשות הרקמות למיניהן. לא על כל רקמה/אבר מותר להקרין לייזר. לעצמי, פתרתי בעיות בדלקת מפרקים, שנים לפני שהם בכלל התחילו לדבר, או להמליץ על כך. סתם, ניסיתי. וזה עבד. ההדרגה במשכי הזמן של ההקרנה, עד שמגיעים למשך הזמן המירבי, חשובה מאוד. קפיצות גדולות מדי גורמות לכאב, שעלול להימשך ימים, עד שבוע. צריך לקרוא את ההסברים בברושור, כל החוכמה נמצאת שם.

evike

Well-known member
מנהל
אתמול בלילה קפץ לי בפייסבוק. למי שמחובר, ומי שמעוניין לשמוע יותר על הבי קיור לייזר, בשבוע הבא תהיה הרצאה מקוונת וחינמית. קישור להרצאה: הרצאה על הבי קיור לייזר
שוטתי מעט באתר, ומצאתי משהו מעניין על טיפול בחיות עם לייזר. (לא הבי קיור, אלא לייזר בכלל). טיפול בחיות עם לייזר

מצטער, אבל חייב לצנן את ההתלהבות. אני מעט מתמצא בטכנולוגיה ומתעניין בביולוגיה ורפואה. ועל הדרך שם עין על פרסומים של תכשירי פלא למיניהם. לעניות דעתי, הרבה דגלים אדומים מתנפנפים מעל המכשיר הזה. לדוגמה - הם מתהדרים בטכנולוגיה של "ליזר רך". מושג שלא קיים בפיזיקה או ברפואה, ולדעתי זו המצאה של מחלקת השיווק שלהם. כמו כן, לא מצאתי אף מחקר רציני שמוכיח יעילות (למרות שמאוד קל לבצע), למעט 5 בלבד שהם מציגים, וגם אלה מחקרים שוליים ביותר.
זה שחתולה מסוימת לא נרתעת מהמכשיר? נו... אפילו המשווק טוען שהאפקט מושג רק אחרי תקופת שימוש. אז לא סביר שהחתולה מקשרת בין הדברים. יותר סביר שהמכשיר חמים, ואולי יש ליטוף שמלווה את העניין.
ולגבי שיפור מצב החתולה - אולי. ואולי הזמן עושה את שלו, כמו בחלק גדול מהבעיות הרפואיות. ואולי הבעלים, שמן הסתם מאמין גדול במכשיר, "יודע" שאמור להיות שיפור, ולכן גם רואה אותו. ל-"ניסוי" הזה יש את כל המאפיינים של ניסוי גרוע שאסור להסיק ממנו מסקנות.

גורדיאן-II

Active member
מצטער, אבל חייב לצנן את ההתלהבות. אני מעט מתמצא בטכנולוגיה ומתעניין בביולוגיה ורפואה. ועל הדרך שם עין על פרסומים של תכשירי פלא למיניהם. לעניות דעתי, הרבה דגלים אדומים מתנפנפים מעל המכשיר הזה. לדוגמה - הם מתהדרים בטכנולוגיה של "ליזר רך". מושג שלא קיים בפיזיקה או ברפואה, ולדעתי זו המצאה של מחלקת השיווק שלהם. כמו כן, לא מצאתי אף מחקר רציני שמוכיח יעילות (למרות שמאוד קל לבצע), למעט 5 בלבד שהם מציגים, וגם אלה מחקרים שוליים ביותר.
זה שחתולה מסוימת לא נרתעת מהמכשיר? נו... אפילו המשווק טוען שהאפקט מושג רק אחרי תקופת שימוש. אז לא סביר שהחתולה מקשרת בין הדברים. יותר סביר שהמכשיר חמים, ואולי יש ליטוף שמלווה את העניין.
ולגבי שיפור מצב החתולה - אולי. ואולי הזמן עושה את שלו, כמו בחלק גדול מהבעיות הרפואיות. ואולי הבעלים, שמן הסתם מאמין גדול במכשיר, "יודע" שאמור להיות שיפור, ולכן גם רואה אותו. ל-"ניסוי" הזה יש את כל המאפיינים של ניסוי גרוע שאסור להסיק ממנו מסקנות.
תומך בך.
מעולם לא האמנתי ביעילות של מכשירי הלייזר למיניהם, גוף האדם לא בנוי לספוג פוטונים ולהפיק מהם תועלת, אנחנו לא צמח.
לדעתי כל מי שמאמין במכשירים כאלה לא מבין בפיזיקה והשם 'לייזר' גורם לו לחשוב שמדובר במשהו 'מדעי' ומשוכלל - אז לידיעתכם, לייזר זה רק אור מרוכז, זה יכול לחמם (בהספקים גבוהים) אבל שום דבר מעבר לזה.

דגלמנגל

Well-known member
תומך בך.
מעולם לא האמנתי ביעילות של מכשירי הלייזר למיניהם, גוף האדם לא בנוי לספוג פוטונים ולהפיק מהם תועלת, אנחנו לא צמח.
לדעתי כל מי שמאמין במכשירים כאלה לא מבין בפיזיקה והשם 'לייזר' גורם לו לחשוב שמדובר במשהו 'מדעי' ומשוכלל - אז לידיעתכם, לייזר זה רק אור מרוכז, זה יכול לחמם (בהספקים גבוהים) אבל שום דבר מעבר לזה.
גילוי נאות: היו לי ב-2 תקופות שונות, אגודלים נעולים, במצב כפוף, כזה שאי אפשר ליישר. זה לווה במפרקים נפוחים ובנקודות כאב סביבם. זה התחיל בכל פעם באצבע "קופצת", שכל יודעי דבר יודעים לשייך לדלקת מפרקים. עבדתי עם המכשיר ה"מפוקפק" הזה, על המפרקים, סביב ועל נקודות החיבור של הגידים. לקח כמה שבועות, בכל פעם, שבסופם התיישרו האגודלים והתפוגגו הכאבים. מה שנותר הוא להימנע מקמח לבן וסוכר מעובד, שידועים כמעודדים התפרצות של הדלקת ההיא (גם על זה אין לי מחקרים, אבל אני יכול להעיד על חזרת הכאבים, בדייקנות, אחרי "חטאי": בורקס מזדמן, או עוגיות תה של פסח).

אני לא יודע על מחקרים בעד ונגד הבי-קיור-לייזר. אני יכול להעיד על ניסיון פרטי שהיה לי עם המכשיר הזה. מניסיוני; שום רקמה אצלי לא התחממה, כתוצאה מה-8 דקות מקסימום, בכל נקודה וגם המכשיר עצמו לא התחמם. הטיפול בעזרתו הסיג את דלקת המפרקים אצלי, כמו ששום טיפול אחר לא הצליח.

בנוגע לאמונה - במשך שנים רבות, התייחסו, ברפואה המודרנית, לדיקור סיני נגד כאבים, כאל סוג של שרלטנות, שעובדת על אמונה. הטיעון המלומד היה ששום כירורג עוד לא שלף מרידיאן משום גוף ולא הצליח להבחין במיקרוסקופ בנקודות הדיקור. היום כבר אין ספק שדיקור סיני עובד, למרות שעדיין, בשום מעבדה בעולם, לא תמצא מרידיאן בצנצנת פורמלין. טיפול בלייזר רך, או קר, מקובל במגוון מרפאות כאב ובהחלט לא מומלץ להכריז עליו, אוטומטית, כעל שרלטנות, או טיפול באמונה.

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
גילוי נאות: היו לי ב-2 תקופות שונות, אגודלים נעולים, במצב כפוף, כזה שאי אפשר ליישר. זה לווה במפרקים נפוחים ובנקודות כאב סביבם. זה התחיל בכל פעם באצבע "קופצת", שכל יודעי דבר יודעים לשייך לדלקת מפרקים. עבדתי עם המכשיר ה"מפוקפק" הזה, על המפרקים, סביב ועל נקודות החיבור של הגידים. לקח כמה שבועות, בכל פעם, שבסופם התיישרו האגודלים והתפוגגו הכאבים. מה שנותר הוא להימנע מקמח לבן וסוכר מעובד, שידועים כמעודדים התפרצות של הדלקת ההיא (גם על זה אין לי מחקרים, אבל אני יכול להעיד על חזרת הכאבים, בדייקנות, אחרי "חטאי": בורקס מזדמן, או עוגיות תה של פסח).

אני לא יודע על מחקרים בעד ונגד הבי-קיור-לייזר. אני יכול להעיד על ניסיון פרטי שהיה לי עם המכשיר הזה. מניסיוני; שום רקמה אצלי לא התחממה, כתוצאה מה-8 דקות מקסימום, בכל נקודה וגם המכשיר עצמו לא התחמם. הטיפול בעזרתו הסיג את דלקת המפרקים אצלי, כמו ששום טיפול אחר לא הצליח.

בנוגע לאמונה - במשך שנים רבות, התייחסו, ברפואה המודרנית, לדיקור סיני נגד כאבים, כאל סוג של שרלטנות, שעובדת על אמונה. הטיעון המלומד היה ששום כירורג עוד לא שלף מרידיאן משום גוף ולא הצליח להבחין במיקרוסקופ בנקודות הדיקור. היום כבר אין ספק שדיקור סיני עובד, למרות שעדיין, בשום מעבדה בעולם, לא תמצא מרידיאן בצנצנת פורמלין. טיפול בלייזר רך, או קר, מקובל במגוון מרפאות כאב ובהחלט לא מומלץ להכריז עליו, אוטומטית, כעל שרלטנות, או טיפול באמונה.
גילוי נאות: לי היו פעם אגודלים חצי נעולים, מה שנקרא 'טריגר פינגר', וקבעו לי תור לניתוח, אבל עד שהמועד לניתוח (הרחוק למדי) הגיע התברר שחסר לי בגוף ויטמין בי-12 (אני צמחוני), וכאשר התחלתי לקחת כדורי ויטמין הטריגר-פינגר נעלם.
אז אולי השיפור במצב שלך נבע משינוי תזונה ולא מהשימוש בלייזר?

בכל מקרה, אני מחזיק בדעתי שלייזר לא יכול להשפיע על רקמות עמוקות, אלא אם כן הוא מספיק חזק לחתוך אותם, פוטונים לא יכולים לחדור מעבר לרקמת העור החיצונית ביותר, זאת פיזיקה בסיסית.

ועוד משהו: אני לא מאמין גם בדיקור סיני, זה 'אפקט פלצבו' (מה שאתה קורא לו טיפול באמונה) בלבד, ויעיל בערך כמו תפילות או לחשים של רופאי אליל.

נערך לאחרונה ב:

דגלמנגל

Well-known member
אולי השיפור במצב שלך נבע משינוי תזונה ולא מהשימוש בלייזר?
לא היה שום שינוי בתזונה שלי, בפעם הראשונה. בפעם השניה, אחרי שהאגודל התיישר (זה באמת נקרא טריגר פינגר), נזכרתי, שפעם למדתי משהו, בנושא התזונה, הקשור לדלקת מפרקים. ניסיתי וזה עבד נהדר. מדי פעם חטאתי ואכלתי מה שלא צריך, והפלא ופלא! הכאבים במפרקים וההתכווצויות הליליות חזרו. התנזרתי, והם נעלמו. אני יכול היום לתזמן לעצמי התקפת דלקת מפרקים מתי שיתחשק לי...;-) . אני לא צימחוני, אבל גם לא ממש להוט על בשר. מספיק לי בהחלט, לטרוף מישהו, פעם בשבוע ואת ה-B12 אני מקבל, על בסיס יומי, מ"עוברים מבושלים" (או מטוגנים) של תרנגולות.

יש הרבה בעיות רפואיות שמופיעות בהתקפים או "גלים", שיכולים להמשך דקות או חודשים. מיגרנה, טחורים, כתף קפואה ועוד. הבעיות הללו מופיעות ונעלמות "מעצמן". לגבי חלקן המנגנון הפזיולוגי עדין לא לגמרי ברור, כמו במקרים של מגרנה וכתף קפואה. ולדבריך, גם באגודלים נעולים (אני לא מכיר).
אם כל פעם שיש לי התקף מגרנה, אני מטפטף על הנעליים מי ירקון. האם יהיה נכון לייחס לזה את העובדה שההתקפים עוברים? בודאי שלא. זה הרעיון מאחורי מחקרים - לזהות מה שנכון/רלוונטי/יעיל, לעומת מה שלא. וכשמאוווד קל לחקור באופן יסודי, אבל לא עושים את זה, זה אומר הרבה (או שכן חקרו, אבל בחרו שלא להראות את התוצאות...).

גם אם הטענה לגבי דיקור נכונה (וזו רק דעה עממית נפוצה, אך לא מבוססת), זה לא רלוונטי. טעויות במדע המודרני קורות. אבל הן נדירות ומאווד נדיר שהן יסודיות. זו טעות הרבה יותר גדולה לנפנף בשמועה על טעות, כדי לבטל את כל הידע המדעי.

לגבי שימוש בלייזר במרפאות כאב - מודה שאני לא מכיר. אבל אני כן יודע שני דברים: בבתי החולים פועלות מרפאות "רפואה משלימה" שהן שרותים פרטיים לחלוטין, שניתנים כדי לרצות את המטופלים וליצור הכנסה לבתי החולים. המסגרת ה-"ממלכתית" לא מהווה כל אסמכתה מקצועית לתקפות הטיפולים. מחר יכולים לפתוח מרפאת קריאה בקפה ולקבור צדיק בחצר ביה"ח...
בנוסף - "לייזר" יכול לעשות הרבה דברים, כולל ליירט טילים. אז לא כל שימוש רפואי ב-"לייזר" זה עם המכשיר המדובר או עם אותה טכנולוגיה.

דגלמנגל

Well-known member
יש הרבה בעיות רפואיות שמופיעות בהתקפים או "גלים", שיכולים להמשך דקות או חודשים. מיגרנה, טחורים, כתף קפואה ועוד. הבעיות הללו מופיעות ונעלמות "מעצמן". לגבי חלקן המנגנון הפזיולוגי עדין לא לגמרי ברור, כמו במקרים של מגרנה וכתף קפואה. ולדבריך, גם באגודלים נעולים (אני לא מכיר).
אם כל פעם שיש לי התקף מגרנה, אני מטפטף על הנעליים מי ירקון. האם יהיה נכון לייחס לזה את העובדה שההתקפים עוברים? בודאי שלא. זה הרעיון מאחורי מחקרים - לזהות מה שנכון/רלוונטי/יעיל, לעומת מה שלא. וכשמאוווד קל לחקור באופן יסודי, אבל לא עושים את זה, זה אומר הרבה (או שכן חקרו, אבל בחרו שלא להראות את התוצאות...).

גם אם הטענה לגבי דיקור נכונה (וזו רק דעה עממית נפוצה, אך לא מבוססת), זה לא רלוונטי. טעויות במדע המודרני קורות. אבל הן נדירות ומאווד נדיר שהן יסודיות. זו טעות הרבה יותר גדולה לנפנף בשמועה על טעות, כדי לבטל את כל הידע המדעי.

לגבי שימוש בלייזר במרפאות כאב - מודה שאני לא מכיר. אבל אני כן יודע שני דברים: בבתי החולים פועלות מרפאות "רפואה משלימה" שהן שרותים פרטיים לחלוטין, שניתנים כדי לרצות את המטופלים וליצור הכנסה לבתי החולים. המסגרת ה-"ממלכתית" לא מהווה כל אסמכתה מקצועית לתקפות הטיפולים. מחר יכולים לפתוח מרפאת קריאה בקפה ולקבור צדיק בחצר ביה"ח...
בנוסף - "לייזר" יכול לעשות הרבה דברים, כולל ליירט טילים. אז לא כל שימוש רפואי ב-"לייזר" זה עם המכשיר המדובר או עם אותה טכנולוגיה.
יש להבדיל בין המדע המודרני, לבין הרפואה המודרנית, הידועה ככזאת שמטפלת בסימפטומים ולא בגורמים. טיפול כזה כרוך בנטילת תרופות, שאמנם מקלות במקום אחד, אך גורמות לנזק מצטבר במקום אחר, כגון כליות, כבד וכד'. כשהנזק האחר מתפתח לכדי מפגע פתולוגי בפני עצמו, מטפלים גם בו באותה צורה. ככל שהתופעה מתמשכת (כרונית) - יש מי שמרוויחים מזה. מערכת הבריאות מתפרנסת מחולים, לא ממחלימים.

כתף קפואה, לפי קופ"ח, צריכה פיזיותרפיה, כדי להשתחרר. זה מצחיק, מפני שעפ"י ההגדרה, מדובר בדלקת מפרקים במפרק אחד. אז מה, דלקת מרפאים ע"י תנועה? זה כמו ללמד את מי שסובל מהתכווצויות שרירים ברגלים בלילה, בשינה, לקום ולהתהלך בבית, תוך כאבי תופת*, עד שההתכווצות משתחררת (עד לפעם הבאה), במקום לספר לו שההתכווצות קשורה לדלקת מפרקים ושאם יימנע לחלוטין, מקמח לבן וסוכר, ייעלמו לו ההתכווצויות הליליות. אני נשמע לך הזוי? אתה מכיר מישהו עם התכווצויות כנ"ל? ספר לו. שיינסה שבוע-שבועיים ויחזור לדווח. טיפ: בשבוע-שבועיים הנ"ל, שייקצר את המיטה, כך שהרגליים (כולל כפות הרגליים) יישארו מעט כפופות. רופא קופ"ח לא יספר לך את זה, כי הפיזיותרפיסטית תישאר מובטלת ותרופות ותוספים למיניהם לא יימכרו.

*הפעלת שרירי תנועה מכווצים, מעבר לרמת כאב מסוימת, גורמת לקריעת תאי שריר. הגוף יודע לרפא את עצמו, אבל בריפוי הזה נוצרת הצטלקות, בדמות רקמת חלבון קולגן קשיח, שמגבילה את תפקוד השריר. כל ספורטאי אולימפי, יודע, שפציעה מפחיתה כך וכך חלקי שניה, מפוטנציאל השיא האופטימלי שלו. אל תסמוך על דברי, שאל רופא ספורט. אגב, זריקות סטרואידים, לדלקת וכאבים, זה טיפול מקובל ברפואה המודרנית, אבל אם יצא לך לתפוס רופא הגון ולדרוש מענה לשאלה "האם זה נכון, שזריקות סטרואידים, חוזרות ונשנות, מסמרטטות את הגידים?" - אתה עתיד ליפול תחתיך מהתשובה שתקבל.

גם לגבי התופעות האחרות שהזכרת, יש לי מענה, אבל התשובה תתארך מאוד וזה לא קשור לחתולים.
תכלס, אני לא בא לשכנע אותך. תאמין למי שאתה רוצה ובמה שאתה רוצה. אני למדתי, בכמעט 70 שנותי, שיש הרבה דברים, שהרפואה המודרנית מסתירה מידיעתי, מפני שלא משתלם לה שאדע אותם. אני חושב, שתקופת הקורונה, הוכיחה לנו, איך עובד משרד הבריאות, האמון על בריאותנו, בניגוד אינטרסים, מול חברת פארמה, שאמונה על רווחיה.

כתף קפואה, לפי קופ"ח, צריכה פיזיותרפיה, כדי להשתחרר. זה מצחיק, מפני שעפ"י ההגדרה, מדובר בדלקת מפרקים במפרק אחד. אז מה, דלקת מרפאים ע"י תנועה? זה כמו ללמד את מי שסובל מהתכווצויות שרירים ברגלים בלילה, בשינה, לקום ולהתהלך בבית, תוך כאבי תופת*, עד שההתכווצות משתחררת (עד לפעם הבאה), במקום לספר לו שההתכווצות קשורה לדלקת מפרקים ושאם יימנע לחלוטין, מקמח לבן וסוכר, ייעלמו לו ההתכווצויות הליליות. אני נשמע לך הזוי? אתה מכיר מישהו עם התכווצויות כנ"ל? ספר לו. שיינסה שבוע-שבועיים ויחזור לדווח. טיפ: בשבוע-שבועיים הנ"ל, שייקצר את המיטה, כך שהרגליים (כולל כפות הרגליים) יישארו מעט כפופות. רופא קופ"ח לא יספר לך את זה, כי הפיזיותרפיסטית תישאר מובטלת ותרופות ותוספים למיניהם לא יימכרו.

פיזיותרפיה לא באה לרפא אלא באה לעזור למטופל לתפקד בצורה מיטבית למרות הבעיה שיש לו. אם יש דלקת במפרק יש כאבים, יש הימנעות של המטופל מתנועות מסוימות, יש נטייה לאמץ תנועות אחרות כדי לפצות, לרוב ההימנעות והתנועות הללו גורמות לנזקים נוספים ועיוותים. הדלקת לא תעבור בגלל הפיזיותרפיה אבל החזרת תנועה וגמישות לכל האזור תיטיב עם המטופל. לפעמים יש גם הקלה בדלקת, כי השרירים מסביב פחות קפוצים ויש פחות לחץ. זרימת הדם טובה יותר והגוף מצליח להתאושש ביתר קלות מהדלקת. כמו שדלקות יכולות להתעורר משימוש מאומץ ורפטטיבי באצבע או במפרק מסויים, ככה יכול להתרחש שיפור בזכות תנועות נכונות ומתקנות.

היתה לי הסתיידות בגיד הכתף, כאבים חזקים והגבלת תנועה רצינית. אחרי 5 טיפולים אצל פיזיותרפיסט מעולה נשארו כאבים קלים, התנועה חזרה ל -95% יכולת והרגשתי טוב. עם הזמן הכל עבר. הגיד עדיין היה מסוייד, אבל יכולתי לתפקד מצויין למרות הבעיה.

דגלמנגל

Well-known member
פיזיותרפיה לא באה לרפא אלא באה לעזור למטופל לתפקד בצורה מיטבית למרות הבעיה שיש לו
במלים אחרות לטפל בסימפטומים; לעקוף את הגבלת התנועה ולהישאר עם הכאב, אבל לא להתמקד בגורם וגם לא לפתור את הבעיה מהשורש.
אתה פונה לעזרה כדי להתרפא ואומרים לך שאין באמת ריפוי שלם, כל זאת, כאשר עם מעט ידע וניסיון, בהחלט יש. מה שמצער בכל זה, הוא כל אותם מלגלגים, מלומדים בעיני עצמם, שבטוחים שיודעים, כשאין להם שום מושג וככל שמעמדם בחברה גבוה יותר או לשונם רהוטה יותר, הם סוחפים אחריהם קהל גדול יותר, של שבויים, שאינם מסוגלים, או שאינם רוצים, לחשוב עצמאית. מזכיר את ה"אמונה השלמה", בבטיחות, ביעילות ובנחיצות, של חיסוני הקורונה, שהבטיחו ה"מומחים" של משרד הבריאות.

אגב, כל מה שכתבתי על כתף קפואה - חוויתי על בשרי; את הגבלת התנועה, את הכאבים, את הפיזיותרפיה ותוצאותיה ואת הפתרון מהשורש (למעלה משנה אחריה). כיום, יש לי 100% תנועה סביב המפרק ואין עוד שום כאב.
ועוד דבר קטן; הגברת זרימת דם, סביב מפרק, אפשר ליצור ע"י מסאז' רפואי, אם יודעים איך ואיפה. זה גם עוזר בשיכוך כאבים, רק לוקח זמן עבודה, בכל טיפול.

אלישבע777

Well-known member

באחת התוכניות האחרונות של גן החיות באנגליה או בארצות הברית, הראו טיפול בליזר לאריה ים שסנפירי "הזנב" שלו ( למעשה רגלים אחוריות) היו משותקים והליזר, טיפל בכך עד ריפוי! באמת מדהים. אגב, התוכניות של גן החיות ( יש כמה סדרות גם בשידורים חוזרים מדיד פעם) מעניינות מאוד

דגלמנגל

Well-known member
באחת התוכניות האחרונות של גן החיות באנגליה או בארצות הברית, הראו טיפול בליזר לאריה ים שסנפירי "הזנב" שלו ( למעשה רגלים אחוריות) היו משותקים והליזר, טיפל בכך עד ריפוי! באמת מדהים. אגב, התוכניות של גן החיות ( יש כמה סדרות גם בשידורים חוזרים מדיד פעם) מעניינות מאוד
וואוו!!! אם זה קיים באינטרנט, אשמח לקבל קישור, או כותרת, או שם סדרה.

אלישבע777

Well-known member
וואוו!!! אם זה קיים באינטרנט, אשמח לקבל קישור, או כותרת, או שם סדרה.
הסדרה סיפורי גן החיות , בנשיונל ג"ג ווילד אבל היתה גם סדרה בשם מסתורי גן החיות (אם איני טועה). הסדרות הללו חוזרות מדי פעם חלק ישנות ופה ושם יש גם עונה חדשה. אני לא מפספסת את הסדרות הללו. רואים כמה המטפלים אוהבים את החיות ודואגים להם ומעשירים את חייהם. אומנם החיות בשבי, אבל הן חיות הרבה זמן וחייהן טובים וגם משמרים מינים נכחדים, ומחנכים ילדים להכיר חיות ולשמור עליהן. יש כמה סדרות חלקן על גן חיות בארצות הברית וחלקן על גן חיות באנגליה.

evike

Well-known member
מנהל
בוא נחדד את העיניין.
אין לי שום הכשרה רפואית, גם לא טכנולוגית. אני מעבירה את הדברים כפי שנוכחתי לדעת.
לחתן שלי יש את המכשיר כבר כמה זמן, לרגע לא חשב על שימוש לחתולים. מה שקרה, החתולה שלהם נכנסה למצב רפואי קשה, אושפזה כמה ימים, ומכיוון שהיא חתולה "קשה לטיפול", המצב שלה השתפר רק במעט לאחר האישפוז, כי שם הצליחו לתת לה תרופות, מה שבבית כלל לא. המצב שלה התדרדר חזרה, עד ששקלו המתת חסד.
החתן נזכר במכשיר הלייזר והחליט לנסות בלי הרבה תקווה. גם בגלל שהחתולה לא מסכימה לשום טיפול.
לטיפול במכשיר היא לא התנגדה, להפך, מה שמפליא בפני עצמו. ואז החל השיפור, שיפור בולט. היא חזרה לאכול ולשתות, הפסיקה להקיא כמעט לחלוטין, היא לא מתחבאה בארון, ניגשת לבני המשפחה, מגרגרת, וחזרה להיות כמעט החתולה שהיתה.
בוא נגיד, שאולי, בתקווה שלא, השיפור הוא זמני, אבל כל עוד יש שיפור, וכל עוד היא מסכימה לטיפול, הם ימשיכו בו.
ושוב, זה לא מחקר, זה לא מדעי, אבל אלה כן העובדות. ועם עובדות בשטח אני לא מתווכחת.
ואם נכנסת לקישור השני, ראית שבבית החולים לחיות בספארי משתמשים בלייזר בטיפול בחיות. גם אם זה לייזר מסוג קצת שונה, זה עדיין לייזר, והוא עוזר. ואת זה החתן שלי כלל לא ידע.
ואני כלל לא באה להשפיע עליכם לקנות את המכשיר מהחתן שלי. יש לו חנות מיוחדת למוצרים לבריאות השן, ואת בית הספר הראשון והיחיד בעולם לציחצוח שיניים. (היו על כך 2 כתבות בערוץ 13). הלייזר חדש אצלו, ורק כתוספת למה שיש בחנות, כי הלייזר עוזר בבעיות חניכיים, חלק מרופאי השיניים כבר משתמשים בו. גם אין לו כמות למכירה, כך שזו ממש לא הכוונה שלי, ממש לא פרסום. לא כתבתי על כך בשום מקום חוץ מאשר פה, כי חשבתי שאולי זה יעזור לחתולים.

גורדיאן-II

Active member
בוא נחדד את העיניין.
אין לי שום הכשרה רפואית, גם לא טכנולוגית. אני מעבירה את הדברים כפי שנוכחתי לדעת.
לחתן שלי יש את המכשיר כבר כמה זמן, לרגע לא חשב על שימוש לחתולים. מה שקרה, החתולה שלהם נכנסה למצב רפואי קשה, אושפזה כמה ימים, ומכיוון שהיא חתולה "קשה לטיפול", המצב שלה השתפר רק במעט לאחר האישפוז, כי שם הצליחו לתת לה תרופות, מה שבבית כלל לא. המצב שלה התדרדר חזרה, עד ששקלו המתת חסד.
החתן נזכר במכשיר הלייזר והחליט לנסות בלי הרבה תקווה. גם בגלל שהחתולה לא מסכימה לשום טיפול.
לטיפול במכשיר היא לא התנגדה, להפך, מה שמפליא בפני עצמו. ואז החל השיפור, שיפור בולט. היא חזרה לאכול ולשתות, הפסיקה להקיא כמעט לחלוטין, היא לא מתחבאה בארון, ניגשת לבני המשפחה, מגרגרת, וחזרה להיות כמעט החתולה שהיתה.
בוא נגיד, שאולי, בתקווה שלא, השיפור הוא זמני, אבל כל עוד יש שיפור, וכל עוד היא מסכימה לטיפול, הם ימשיכו בו.
ושוב, זה לא מחקר, זה לא מדעי, אבל אלה כן העובדות. ועם עובדות בשטח אני לא מתווכחת.
ואם נכנסת לקישור השני, ראית שבבית החולים לחיות בספארי משתמשים בלייזר בטיפול בחיות. גם אם זה לייזר מסוג קצת שונה, זה עדיין לייזר, והוא עוזר. ואת זה החתן שלי כלל לא ידע.
ואני כלל לא באה להשפיע עליכם לקנות את המכשיר מהחתן שלי. יש לו חנות מיוחדת למוצרים לבריאות השן, ואת בית הספר הראשון והיחיד בעולם לציחצוח שיניים. (היו על כך 2 כתבות בערוץ 13). הלייזר חדש אצלו, ורק כתוספת למה שיש בחנות, כי הלייזר עוזר בבעיות חניכיים, חלק מרופאי השיניים כבר משתמשים בו. גם אין לו כמות למכירה, כך שזו ממש לא הכוונה שלי, ממש לא פרסום. לא כתבתי על כך בשום מקום חוץ מאשר פה, כי חשבתי שאולי זה יעזור לחתולים.

אף אחד לא ובטח שלא אני באים אליך בטענות והאשמות.
בסך הכל נתתי את דעתי לגבי הלייזר מבחינה עקרונית.

למעלה