מסתבר שעבר חודש

קלייטון.ש

Well-known member
אנחנו מתכוננים לחזרה הביתה לתל אביב, ואמרתי שבסוף באמת נשארנו שבועיים. הסתכלו עלי אפילו יותר ברחמים ממה שמסתכלים בדרך כלל, והסבירו לי כמו לילד מפגר שאנחנו מתארחים אצל הראשונה כבר חודש.
היה בהחלט יופי של חודש. את רוב הזמן העברתי בחברת הראשונה, בשקט והנוחות וההתאמה שהזכירו לנו שהיה לנו טוב כזוג נשוי. אשתי מנגד העבירה את רוב זמנה בחברת בעלה של הראשונה, כשהם עובדים על העסקים שלהם ומנהלים את הויכוחים והמריבות האינסופיים שהם כל כך אוהבים. אפשר היה לחשוב שהזוגות התחלפו או שצריכים להתחלף, אבל זו מחשבה רחוקה מהמציאות. בסוף כל יום הראשונה התנפלה על בעלה כאילו לא ראתה אותו שנה, ואשתי נצמדה אלי וחפרה לי ביד עם הציפורניים כאילו היא מנסה להלחים את גופה אלי.
סיפרנו לתאומות שסבתא וסבא נוסעים הביתה לתל אביב. הלכו וחזרו אחרי כמה דקות עם שני תיקי גב קטנים בהם הן סוחבות כל מיני אוצרות - הן מוכנות, אפשר לצאת לדרך. נאלצנו להסביר שהן נשארות עם האימהות והאבות שלהן והיה רגע של התמודדות עם אכזבה. כנראה לי הוא היה הכי קשה.
אני די משוכנע שבעלה של הראשונה שמח שאנחנו - במיוחד אני - מסתלקים סוף סוף, אבל בהיותו אחלה גבר הצטרף אל אשתו בהזמנה כנה שנבוא שוב לתקופה רצינית גם בלי תירוץ של סגר. אני חושב שנקבל את ההזמנה עוד לפני הסגר הבא.

אבח"י

Well-known member
בשעטו"מ - בשעה טובה ומוצלחת. אורח טוב יודע בדיוק מתי להתנדף, לפני שהוא הופך למעמסה ומכביד על מארחיו.

קלייטון.ש

Well-known member
בשעטו"מ - בשעה טובה ומוצלחת. אורח טוב יודע בדיוק מתי להתנדף, לפני שהוא הופך למעמסה ומכביד על מארחיו.
אשתי הראשונה דווקא מבהירה בכנות שמבחינתה אנחנו יכולים לעבור לגור איתם באופן קבוע. מבחינתה שכל המשפחה תגור איתם, גם שלושת הזוגות וחמשת הנכדים.
הבעיה היא דווקא של האורחים (עד כמה שניתן להגיד על בני משפחה מדרגה ראשונה שהם אורחים) כי היא רואה את עצמה כראש המשפחה והיא שתלטנית ויכולה להיות גם די תוקפנית, שלא לדבר על המניפולציות הפולניות שהיא מפעילה בלי בושה. אז דווקא האורחים יעדיפו אחרי איזה זמן לפתוח שוב מרחק לפחות פיזי.

אבח"י

Well-known member
אשתי הראשונה דווקא מבהירה בכנות שמבחינתה אנחנו יכולים לעבור לגור איתם באופן קבוע. מבחינתה שכל המשפחה תגור איתם, גם שלושת הזוגות וחמשת הנכדים.
הבעיה היא דווקא של האורחים (עד כמה שניתן להגיד על בני משפחה מדרגה ראשונה שהם אורחים) כי היא רואה את עצמה כראש המשפחה והיא שתלטנית ויכולה להיות גם די תוקפנית, שלא לדבר על המניפולציות הפולניות שהיא מפעילה בלי בושה. אז דווקא האורחים יעדיפו אחרי איזה זמן לפתוח שוב מרחק לפחות פיזי.
לא הצלחתי להבין מי היא "ראשת המשפחה השתלטנית" הראשונה או השנייה. כשהבן שלי מגיע אליי לביקור, הוא דרגה ראשונה, אבל עדיין אורח. השכנה ממול סובלת מזה שהבת שלה עברה עם הכלב והבן אליה, וגוזלת ממנה את שארית חייה כאדם עצמאי, שנהנה מחייו לבד.
אורח הוא אורח ולא חשובה מדת קרבתו למארח.
אורח חכם, אני מדגיש, יודע בדיוק מתי להתנדף, ולא חשובות הסיבות לכך.

קלייטון.ש

Well-known member
לא הצלחתי להבין מי היא "ראשת המשפחה השתלטנית" הראשונה או השנייה. כשהבן שלי מגיע אליי לביקור, הוא דרגה ראשונה, אבל עדיין אורח. השכנה ממול סובלת מזה שהבת שלה עברה עם הכלב והבן אליה, וגוזלת ממנה את שארית חייה כאדם עצמאי, שנהנה מחייו לבד.
אורח הוא אורח ולא חשובה מדת קרבתו למארח.
אורח חכם, אני מדגיש, יודע בדיוק מתי להתנדף, ולא חשובות הסיבות לכך.
מזכיר לי סיפור שסיפר לי פעם מישהו על איך הוא התחתן עם אשה שלא אהב (והתגרשו אחרי כמה שנים של סבל)
הוא וחברתו דאז גרו ביחד בדירה שלה כמה חודשים ודיברו על חתונה, אבל היתה שם איזו אי התאמה יסודית ורבו הרבה. באחד הריבים החליט לעזוב אותה, ומכיון שלא היה לו לאן ללכת הלך לאמא שלו. אמא שלו הכינה לו ארוחת ערב, הקשיבה לסיפורו, סידרה לו את המיטה בחדר נעוריו, ולפני הפרישה לשינה אמרה לו "יש לך עד מחר בבוקר להחליט מה אתה עושה, אבל אצלי אתה לא נשאר. אני גמרתי לגדל ילדים"
מכיון שאמא שלו לא רצתה אותו ואילו החברה לפחות כן רצתה, חזר למחרת לחברה. התוצאה היתה שהתחתנו.
אגב גם האמא לא אהבה את החברה, ויכול להיות שהחתונה היתה גם צורה של הבן להעניש את אימו.

סופהו 1

Well-known member
יש טיסות.
האם יש יעדים אליהם אפשר לטוס בלי מגבלות? (בדיקה, בידוד ביעד עד קבלת תשובה. בידוד בחזרה וכו)

למעלה