מסתבר שעדיף כל פעם להכין פסטה ולאכול אותה.

In Another Time

New member
לא יודעת אם אתה ציני או לא

אבל אני לא הייתי לוקחת ברצינות שום כתבה בנושא בריאות של וויינט...
&nbsp
ובקשר לפסטה... האמת שעדיף לא להכין בכלל
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני ר ציני

למה עדיף לא להכין פסטה?

פסטה זה מוצר של קמח חיטה בין היחידים היום שלא מוסיפים לו כל מיני תוספים לא רצויים.
בלחם לדוגמה יש המון חומרים שמכניסים לשם שאין להם שום קשר ללחם. למצא היום לחם ללא תוספים זה משימה לא פשוטה.

אז מי שרוצה מוצר חיטה שנקי מתוספים אז פסטה זאת התשובה.
 

In Another Time

New member
פסטה היא חיטה נקיה מתוספים? אתה צוחק עליי...

הסתכלת ברשימת הרכיבים?
&nbsp
בוא נתחיל מזה שקמח בפני עצמו זה לא הרכיב הכי בריא. וגם סוכר. שני מרכיבים דומינננטים בפסטה.
&nbsp
אולי ורק אולי אם היית מכין את זה בעצמך...
&nbsp
רוצה חיטה?
תאכל בורגול.
&nbsp
&nbsp
 

רוב הזמן נח

Well-known member
באיזה פסטה ראית שיש רכיב סוכר?

תראה את כל הרכיבים שיש בלחם, המון וסתם.
&nbsp
בפסטות יש רק רכיב אחד.
&nbsp
 

MidNight Flame

New member


 

רוב הזמן נח

Well-known member
בתגובה 25 בלינק הראשון..

רשום שאנשי הפליאו מכירים את הסוד הזה

מעניין...
 

amirline

New member
בטטה בגריל עדיף על פסטה

ואם לא בטטה אז אורז לבן , עם חזה עוף וטחינה גולמית - מעדן
 

amirline

New member
אני מעדיף אורז לבן כמו שהוא, הסיבה היא

שמיליארד סינים לא טועים
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כמו שהוא?

מהאריזה בלי בישול?

&nbsp
אורז צריך לבשל ובשביל שיצא טעים צריך גם לדעת איך לבשל אותו.
&nbsp
אבל מסתבר שבלי קשר,פעולות שכל אחד עושה בבישול ואחריו, גורמים לחלק מהעמילן להפוך לעמיד ובכך הכמות הקלורית של המנה יורדת.
&nbsp
זאת הנקודה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

amirline

New member
מבושל כמובן

אורז לבן מבושל נטורל הכי טעים לי, לגבי העמילן והקלוריות זה זניח לטעמי , ב 100 גרם אורז יש בערך 120 קלוריות, בארוחה אני אוכל בערך 200 גרם שזה משביע אותי
 
למעלה