האמת שאני לא תמיד מעדיפה את היקרים
להורים של היה סט של סירי calphalon שהם שמרו לפסח ובסוף לא השתמשו ברוב, אז אימצתי את שארית הפליטה כשהתחתנתי. הם עבים ורציניים ומאסיביים ותכננתי לחרוש עליהם. אז אמנם פיזור החום מאוד אחיד ויפה, אבל לוקח מלא זמן עד שהם מתחממים, ורק להרים אותם זה מעצבן כי הם כל כך כבדים. אני מוצאת את עצמי מעדיפה את סירי הפרפקטו/נעמן שקיבלנו לחתונה. קיבלתי מתישהו סיר של ארקוסטיל, ואין לי כוח להוציא אותו מהקופסא. אני שומרת אותו לפסח, לכשנתחיל לארח ולבשל יותר בחג.
גם בכלי מטבח אני מעדיפה לפעמים את הזול, תלוי בכלי. אני הכי אוהבת כפות ערבוב פושטיות מעץ מאיקאה. הסט המפונפן של תרבדי העץ מטולמנס קצת מתפרק, והגימור יורד. יש לנו כמה כלים של oxo, חלקם סבבה, חלקם מגושמים ומעצבנים. הבעיה היא שכשמאבזרים את המטבח לראשונה, לא יודעים מה עובד ומה לא, מה מעדיפים ומה מעצבן...