מסתבר ששני העמים רוצחים

squall100

New member
מסתבר ששני העמים רוצחים

אני קורא המון הודעות שאומרים שהעם הפלשתיני הם חבורת רוצחים אולי אתם צודקים ואני מברך אתכם על הזיכרון החד שיש לכם כי אתם עדיין זוכרים את הלינץ ברמאללה אבל מישהו במקרה מכם זוכר את הפלשתיני שחיילי צה``ל הרגו אותו ואחר כך זרקו אותו למפלצות שקוראים להם מתנחלים שם התחילו להרביץ לו ולחנוק אותו כשהחיילים תפסו את הפלשתיני הוא היה עדיין חי אבל במקום לתת לו עזרה ראשונה הם זרקו אותו לעלובי הנפש המתנחלים אז מה אתם רוצים שהפלשתינים יזרקו על הישראלים פרחים ולברך אותם??אני לא חושב

אני כן חושב...

בן דודי אתה נשמע כאילו אין לך מושג מול מי אתה נמצא. לישראל יש צבא שיכול להביס את כל 21 מדינות ערב שכל כך רוצים לעזור לכם עכשיו בזמנים שילדים קטנים ומסכנים מתים בקרב (כי ההורים שולחים אותם ברצון רב). אתה שוכח שאתה זה שצריך להשתחוות מולנו ולנשק לנו את הנעליים כי בלעדינו אין לך עבודה ואתה מת. אם הייתם טיפה הומניים והייתם לפחות דואגים לגנות את מעשי הטרור שלכם כמו שאנחנו תמיד מגנים את שלנו, אולי היה מגיע לכם שנתייחס אליכם בקצת יותר הומניות אבל לא! אתם ברברים, ואתם מדברים כמו ברברים. אנחנו למדנו על בשרנו שמרד אף פעם לא מוביל לשום דבר. וזה היה עוד לפני שמוחמד חשב לצאת מהבטן של אמא שלו. תמיד כשהיינו עם טוב ומרוסן, קיבלנו מותרות ויחס טוב (יחסית), ותמיד כשהתחלנו לעשות בעיות - הגלו אותנו. מה אתם רוצים? שנגלה אותכם? זה מה שאתם רוצים? תגידו תודה שיש לנו טיפה לב ורחמים, תסתכלו איפה אתם חיים, תגידו תודה שאנחנו לא טובחים בכם כמו חיות, נכנסים לכם לבתים ורוצחים אתכם אחד אחד בבת אחת. תגידו תודה שאתם חיים בזמנים נאורים, זמנים של התפתחות, של אינטרנט. התודה היחידה על האינטרנט (שמשווק אליכם גם, כמובן, ע``י חברות ישראליות), היא שאתם משתמשים בו כדי להקים אתרי נאצה נגד ישראל. הלואי ומה שאתם אומרים על ישראל היה אמיתי, הלואי והיו טובחים בכם כמו ברווזים, כי זה מה שאתם. ברווזים טעבי דם, ומזוכיסטיים. מותו כולכם! פחות אנשים בעולם = עולם יותר טוב דוד.

אלוני.

New member
בדיוק יצאתי

לנשום מעט אוויר בחוץ וקצת להירטב מטיפות הגשם, יצא שכני החביב וברך אותי בשבת שלום. אמרתי לו: `` תגיד תודה שאני לא הורג אותך`` השכן שאל : `` ולמה שתהרוג אותי???`` עניתי: `` כי אני יכול`` מהיום אין צורך לומר ברוך שלא עשני אישה , אלא ברוך שלא עשני חיה ???

``שבת שלום`` אחרונה ששכנינו שלחו לנו

היתה בדמות נער תמים שנרצח בהזדמנות, ואחריו איש נסער שמתלונן שאנחנו מאשימים אותם באכזריות בעוד אנחנו אכזרים. אנשים שלא מוכנים לשנות את דיעותיהם לאור המצב הם דבר אחד: בסכנת הכחדה. שיכחדו כבר! דוד.

אלון גל

New member
מה המסקנה שלך?

שלרצוח זה פסול? אוקיי שאצל רבים מהם אין ערך לחיי אדם? אוקיי אך משום מה אני מרגיש שגם אתה פרימיטיבי ומשום מה אני מרגיש שאילו נולדת פלשתיני היית עושה דברים דומים! ואילו אני שמוקיע את המעשים האלו אך מוקיע גם מעשי פשע ``נקיים`` שבוצעו מצידנו לא הייתי עושה דברים כאלו גם אם הייתי נולד פלשתיני והמסקנה - כמוך כמותם

אלון גל

New member
מה נלין?

ובינינו יש פושע אחד גדול ועב בשר אשר בחרון אפו חישל 300 איש בהתקפה אחת כולל נשים וטף האם אתה זוכר רק באופן סלקטיבי? או שאין לך אומץ לראות את האמת? אחרי שיכון כאן השלום אני מקווה שנפעל בארץ באמת ובתמים לחיסול הבערות והפרימיטיביות למען כבוד האדם וערכו - ולמען התינוקות שעושים להם ``ברית מילה`` בלי לשאול אותם (אגב זה לא נראה לכם ברברי לחלוטין?)

hreuven2

New member
נבזות השמאל

אל תאשים מישהו ברצח שהוא לא ביצע ואל תגזים בכמות ההרוגים כדי להוכיח שאתה צודק,ואל תנסה להדביק ליהודים מה שאינו ראוי שיודבק להם.יש לנו עסק עם אויב רע ומר,יש לנו עסק עם חבורת טרוריסטים ואותה מנצחים בכח.יש דוגמא מפרו,30 שנה טיפלו בחוסר החלטיות בארגון הטרור הנתיב הזוהר שהרג במשך תקופה זו כ100000 פרואנים עד שבא נשיא עם החלטיות רבה וחיסל את הארגון.אם ערפאת רוצה שלום -יקבל ,אם רוצה מלחמה-יושמד כי אין דרך ביניים

sanlee

New member
מי שמשחק

דע לך שני שמשחק בבוץ צריך לדעת שהוא עלול להתלכלך . אני אנני תומך בכל אלימות אך מי שמתחיל בכך יודע היכן הוא מתחיל לא בטוח שזה יסתיים לפי ראות עיניו.

squall100

New member
אבל

אבל

האמת היא שאני לא יכול לכלול את כל היהודים שרון הוא התחיל והוא יהודי ושרון ידע שהמצב ידרדר עד כדי כך ועכשיו הבחירות והיהודים יצביעו למי שהביא להריגת 50 ישראלי ו 370 פלשתיני שהוא שרון

למעלה