"מסתובב......."

rootteem1

New member
"מסתובב......."

"מסתובב מסתכל על דברים שהיו נאמרו כבר, והכל לא היה כן היה נעלם ונגמר כבר" היי בנות מקורה? מישהי פה?

rifkin1

New member
קרין, אני קוראת אותך להפציץ

באלבומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rootteem1

New member
נכון כך הכך יהיה במרוכז...

אני גם אוסיף תמונות=]... ד"א קארינה אם את רואה את זה אז חזרתי לקולאז' שורטלס!!!

Karina85

New member
רותמוש הגיע הזמן מאמוש!!! ודורית..

ג'קו תעשה לי שששיעור גיטרההה!!!

Karina85

New member
אההה אבל אין לי כוח לעבור על הכל

ולראות מה יש שם ומה לא, יותר נכון אין לי זמן עכשיו עם הפסיכו הזההה אבל לא נורא!!! בעזרת השם בקרוב...
אההה ועוד משהו... בנות מתוקות שלי... קוראים לי ק-א-ר-י-ן עם א' אני לא מעירה על זה אף פעם אבל לאחרונה זה מתגבר חחח... סתכלו בחתימה אפילו...

rootteem1

New member
שרשור עצמי

רק בגלל שאני חייבת להתכונן למבחן בפיזיקה בשביל לשמור על ממוצע 96.4 ולעשות המון שיעורים אני לא מציפה את הפורום בתמונות=].. אוף אין לי כוח, אני צריכה שיעורים פרטיים עם ג'קוש''''''''''''''''' ג'קו תעשה לי שיעור פרטי!

rifkin1

New member
איזה תמונות חמודות

מהיומהולדת... הילה נראית ממש חמודה.

דורית41

New member
רותמוש בובלה.באיזה מקצוע -

את מעדיפה את השיעור הפרטי. האפשרויות הן-כימיה..... או ביולוגיה......
אני לא מוסיפה עוד אפשרויות מפאת גילך ה"מתקדם".

Karina85

New member
המממ אני מזהה פה פוטנציאללל...

לשרשור ג'קו תעשה לייי!!!

rifkin1

New member
מי הגבוהה הקרח שעומד

בתמונה הקטנה ליד מאיה רוטמן והבחורה עם החולצה האדומה ???

דורית41

New member
הגבוה הקרח,הוא המלביש

שם המשפחה -אשורי,לא זוכרת שמו הפרטי,והבחורה לידו היא ליאת,אשתו,(גם היא מלבישה, השתתפה גם היום בנולד לרקוד).מישהי כתבה כאן פעם שהוא וג'קו הפכו לחברים טובים.

talytal

New member
גל אפל וליאת אשורי הם

שניהם המלבישים של כוכב נולד בעונה האחרונה, וכמו שאמרת גם בעל ואישה. ונדמה לי שבכתבה הראשונה שיצאה עם ג'קו אחרי הגמר הוא אמר שהוא חבר של גל, ורוצה להמשיך לעבוד איתו גם בקריירת הסולו. אבל לא ברור לי מה מזה התממש אחרי תקופת הצינון...

דורית41

New member
יש מצב שכן.

שעדיין יש שיתוף פעולה,בהופעות הוא התלבש לא רע..בהחלט לא רע - עבודה של סטייליסט טוב-זוכרת את התיאורים על המעיל הערפדי והסוודר בהופעת התיכוניסטים בגהה? ואיפה הם הקרוקס הכתומים?הם בטח מאופסנים בבוידעם.

Karina85

New member
חחח לקרוקס אני לא כזה מתגעגעת...

אבל אם זה יחזיר את ג'קו אני מוכנה גם אותם לסבול...

talytal

New member
../images/Emo6.gif בשלב הזה אני כבר מתגעגעת להכל..

אפילו, למרבה ההלם, לקרוקס ולחולצות החרושות....
כל מה שאפילו מזכיר קצת את ג'קו. רוצה לראות אותו, רוצה לשמוע אותו, אבל בינתיים נאלץ להעזר בסבלנות... אוף, ג'קו, תעשה לי משששששששששששששהו חדשששששששש!

Karina85

New member
חחח נכון!!!

הוא לא מבין שזה לא אחראי להשאיר אותנו בלי ג'קו לורידים כ"כ הרבה זמן??? חחח... אני אפילו מוכנה לחולצה החומה... רק שישיר לנו שירים !!! ג'קו תעשה לי הופעה שששששששששווה!!! לילה טוב יפתי!

למעלה