מסתכלת ומתבאסת

מסתכלת ומתבאסת

מאז שקלייר ומג לא בסידרה סתם באמת סתם הפרקים לא אותו דבר אפילו מאז שבקי איננה עוד יותר גרוע הפרקים ירדו ברמה שלהם מסתכלת למרות הכל כי כבר מכורה אבל מתבאסת שהבקי , קלייר ומג לא שם

אני איתך..

אני חושב אפילו כבר משעמם מאז שבקי עזבה זה היה חרא אבל שקראתי באינטרנט שקלייר תמות זה כבר היה חרא אז אני כבר לא כל כך מתמיד בלצפות בפרקים

yaelelele

New member
אבל בזמן האחרון ישתפר מאד..../images/Emo70.gif

למרות כל הגעגועים לקלייר מג בקי וכולם.. עדיין הפרקים האחרונים מאד טובים..
אבל אני מבינה אתכם..

לא אמרתי שלא

יש פרקים טובים אתמול היה פרק נחמד מאוד ג'ודי גם מכניסה המון לסידרה עכשיו קיבלה תפקיד קצת יותר ראשי אין מה לעשות מי שהתמכר לסידרה לא יכול לעזוב אותה באמצע

Kasey

New member
גם לדעתי לא

מאז שקלייר מתה הקסם המיוחד של הסדרה הלך לאיבוד לדעתי.

נועה167

New member
אני דווקא לא כ"כ מסכימה..

הייתי בטוחה שאחרי שקלייר עוזבת ועוד בקי גם עזבה אז באמת הסידרה תרד ברמה והכל, אבל עכשיו אני רואה שזה ממש לא ככה!! עד כמה שאהבתי את קלייר ובקי (ואהבתי) הם עזבו מה לעשות, והפרקים עכשיו לא פחות מעניינים! אמנם שונים והכל אבל עדין ממש כייפים!! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש נהנת (הפרק שטס פוצצה לניק את הסחר למשל) וחושבת שלו אחלה של פרקים! וברור שאני מתגעגעת אליהם אבל עדין סטיבי וקייט הם סבבה, וצריך ללמוד להתרגל גם לחדשים ובסוף מתרגלים ונהנים :) זאת דעתי לפחות :) למרות שאני יודעת שהרבה לא חושבים ככה.

נכון את צודקת

הפרקים עדיין קסומים, אומנם לי באופן אישי הן חסרות, אבל הפרקים עדיין מושכים אותי, אני אוהבת מאוד את אלכס וניק ואת ג'ודי ואפילו התרגלתי לקייט המתוקה והביישנית ואני אוהבת את סטיבי , אני חושבת שהיא מרתקת, הפרקים עדיין מרגשים, אומנם יוצא לי פחות לראות כי אני רק חוזרת מעבודה ב6 בערב, אבל משתדלת מהר לפתוח את הטלויזיה לבנות מקלאוד!!!! אהבתי את הפרק של השריפה בעיר שהיה שלשום, אהבתי שאפילו בעלה של סטיבי הגיע, אהבתי שהבת של סטיבי הופיעה לפתע, הפרקים דווקא מיוחדים ובכל זאת מרגשים אותי, אבל אני כל הזמן מחכה שיזכירו את קלייר...לא יודעת למה.

למעלה