מסתמן: הישרדות שוברת שיאים

מסתמן: הישרדות שוברת שיאים

כפי הנראה, לראשונה מאז עלתה לאוויר היא חוצה את רף ה-20 אחוזים ומקבלת אתמול 21 פלוס מינוס. מולה כולבוטק החזקה מאוד, חשוב לזכור. אלה נתונים לא רשמיים ולא סופיים שבידי הוועדה למדרוג, נתונים רשמיים יפורסמו בהמשך.

Jen74

New member
מרוב תוכניות תחקירים ועיתונות חוקרת

שחודרת לכל מקום באופן אישי כבר נמאס לי מתוכניות כלבוטק למיניהן ועם כל הכבוד לרפי גינת ולראשוניות של תוכנית תחקירים טובה, קצת נמאס מזה כי ממילא קוראים על הדברים האלה בעיתון וממילא זה מגיע מהר מאוד גם לאינטרנט אז בשביל מה להרוס לי את הערב, רגע לפני השינה עם עוד תמונות של זקן או ילד מוכים על ידי המטפלים שלהם או מפעל סלטים או בשרים שמשאיר את האוכל להרקב ואז מוכר אותו כשהאופציה שלי היא לראות חבורת ישראלים יפים-חוצפנים-תחמנים במיטבם מנסים לשרוד מול הטבע, ההפקה ואחד מול השני?

YNET מפרסם לפי משקי הבית הכללים

אני מדבר על היהודים, הנתון שבדרך כלל מתייחסים אליו. 21.2% - זה הנתון הסופי. בפיק צפו יותר מ-700 אלף צופים.

omrimayo

New member
בד"F לא מתייחסים למשקי הבית הכללים?

לדעתי כן. ב-ICE לדעתי זה שגוי... אני בעד שיהיו כמה שיותר צופים אבל לא צריך להסתכל רק על משקי הבית היהודים.

NRG, וואלה ואייס מפרסמים על פי היהודים

וכך רוב האתרים מלבד YNET ודה מרקר.

השיסער

New member
אכן. השיא נשבר:

נמשכת הנהירה לאיים רייטינג יומי: "הישרדות" ממשיכה להתחזק עם שיא עונתי של 21.2%. "כלבוטק" חפה מברייקים, עדיין שולטת בימי רביעי עם 25.4% nrg מעריב 17/1/2008 12:02 "הישרדות" ממשיכה לצבור תאוצה וצופים נוספים מצטרפים לריאליטי השבטי. אמש זכתה התוכנית לשיא עונתי של 21.2%, 558 אלף צופים ופיק של 24.7%. "היום שהיה" רוכבת על הגל שמגיע מכיוון הקאריביים עם 15.3% ומקום חמישי. "השורה התחתונה" נשארת הרחק מאחור עם 10.1% ומקום שמיני. שליין, במקום 15, השיג 6.2% שגרתיים. אך גם "הישרדות" לא יכלה לתחקיר "כלבוטק" על מכי הקשישים, שלווה בפרומואים אימתניים ובאפס ברייקרים לפרסומות עד לדקת הסיום. רפי גינת ניצב בראש הטבלה עם 25.4% מרשימים. תוכנית סיום העונה של "החיים זה לא הכל" נאלצה להסתפק ב-17.5% ומקום רביעי. חדשות: חדשות 2 במקום השני עם 23.1%, חדשות 10 במקום השישי עם 15.3%, "מבט" עם 6.4% במקום 13. אקטואליה: "שש עם" במקום השביעי עם 12.5%, "לונדון את קירשנבאום" עם 9.5% במקום העשירי (מול שרון כידון עם 9.9% במקום התשיעי). רפי רשף במקום 11 עם 8.6%, "מהדורה ראשונה" במקום 14 עם 6.3%, "ערב חדש" במקום 24 עם 3.3%. 1. כלבוטק – 25.4% 2. חדשות 2 – 23.1% 3. הישרדות – 21.2% 4. החיים זה לא הכל – סיכום עונה – 17.5% 5. היום שהיה – 15.3% 6. חדשות 10 – 15.3% 7. שש עם עודד בן-עמי – 12.5% 8. השורה התחתונה – 10.1% 9. דברים טובים בתרבות – 9.9% 10. לונדון את קירשנבאום – 9.5% http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/684/923.html

למעלה