מסתמן כנס

mirigami

New member
מסתמן כנס

ועדת התקנון לכנס התכנסה אתמול וההכנות החלו, יש דברים רבים שעדיין בבדיקה מה שבטוח : 1. דייב מגיע לכנס 2. הכנס מסתמן כנראה באחד מהקיבוצים מסביב לכנרת 3. כנראה במרץ רוב הסיכויים ב-10 למרץ בהמשך נוסיף עוד... בנתיים למי שיש מסקנות הארות או רעיונות מוזמן להציע הועדה תתכנס שוב בשבוע הבא לאחר מפגש החובבים ב-21 לנובמבר.

gilg1

New member
הצעה שלי

אני מציע שספר הכנס יהיה על CDROM, מה שיוזיל את העלויות

גילה או

New member
הצעה טובה .

אכן זאת הייתה אחת ההחלטות של הועדה אתמול.אם יש לך עוד רעיונות נשמח לשמוע.

gaharoni

New member
בהצלחה!

יש אפילו סיכוי שזה יפול על תאריכי הביקור שלנו בארץ...

bshuval

New member
איזה כיף לכם!

לצערי לא אוכל להשתתף השנה. אני מקווה שתצלמו הרבה תמונות! אני מבטיח לתרום מאמר / הוראות לדגם לדיסק הכנס אם יצא כזה...

ophler

New member
חזרתי עכשיו

מהמילואים, ולא קראתי את כל ההודעות החדשות... יש לי קצת ידע ב freehand אבל לא התנסתי ביצירת הוראות, אם מישהו ישלח לי דגם או הוראות במטרה להפוך לקובץ ממוחשב אני אשמח לנסות. לגבי המפגש הקרוב, אני לא יודע אם אני אגיע (לימודים עד 19:30 בחיפה). אבל בכל מקרה, יש מישהו מאיזור הצפון\חיפה שנוסע עם רכב? בלי רכב? עד כאן כרגע שבוע טוב לכולם (אני צריך להשלים קצת חומר...) מושון

gilg1

New member
עוד רעיון../images/Emo95.gif

אפשר גם תחרות התערוכה המוצלחת ביותר ולא בקטע של דגמי "שופוני", אלא השקעה, מקוריות ויחודיות (למשל כמו הבחור שהציג דגמי רקדנים בכנס הראשון).

mirigami

New member
אני באופן כללי לא אוהבת תחרויות

בתערוכות, אבל בתוכנית ערב יהיו תחרויות שהם כמו משחק בשביל הכייף מכיון שהיתה תערוכה רצינית במוזיאון שרק הדגמים המיוחדים ביותר הוצגו והיה לא קל למספר חובבים התערוכה בכנס באוירה חופשית יותר כל אחד בוחר לשים את מה שהוא אוהב. כתבנו תקנון לתערוכה (מכיון שבכל זאת יש כללים) כשהתקנון יהיה מוכן נצרף אותו אבל נשמח לעוד רעיונות....

למעלה