מסתננים מסעודיה דרך הערבה !!!

insight

New member
מסתננים מסעודיה דרך הערבה !!!

מי ששמע את ניתוחו של מר ערבים - אהוד יערי, אתמול בערוץ 2 שמע משהו שצריך להדליק אצלנו עוד נורות אדומות, מר יערי דיווח אתמול כי מתרבים ניסיונות החדירה דרך גבול הערבה של מסתתנים סעודים... כידוע 15 - 20 ק"מ דרומית למפרץ מהצד הירדני, שוכן הגבול הסעודיוללא כל ספק, דיווחים אלו, על ניסיונות חוזרים ונשנים של סעודים המוענינים לסייע לחבריהם בגדה, צריך לאותת לכולנו כי אנו נמצאים בעידן חדש ומסוכן ... לסיום בואו כולנו לא נשכח, מהיכן שואב את כוחו מר בן לאדן - אם לא מסעודיה שם נולד וגדל.. למרות שאנו עיר תיירות, אל לנו לקבור ראשנו כבת יענה ולא להתכונן לגרוע מכל " הכוננות למלחמה היא אחד האמצעים היעילים ביותר לקיום שלום " ג´ורג´ וושינגטון

pilovich shahaf

New member
ג´וני קרסון שומר עלינו...../images/Emo107.gif

להזכירכם, כנסו לקישור...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
נורה אדומה - אבל לא להפחיד אותנו

כל הכבוד על המידע, זה בהחלט צריך להדליק לנו נורה אדומה ואולי אפילו יותר. מישהו בכוחות הביטחון, שם למעלה, צריך לפעול, אבל, ועכשיו האבל הגדול. אסור לנו לתת לתקדים שפורסם בידיעות אחרונות לפני כמה שבועות, אודות מחבלים מירדן שתיכננו להפציץ את אילת, לחזור על עצמו. הפרסום, גם אם היה נכון או לא, גרם נזק לתיירות, הקפיץ את לב התושבים והכניס את רובנו לחרדה, גם אם האמנו או לא. מידע כזה, לדעתי, לא אמור לצאת לאוויר ובטח לא במהדורת החדשות של ערוץ אחד ועוד מפיו של הפרשן לעינייני ערבים, הידוע כאדם שלא זורק דברים באוויר, סתם בשביל לפגוע. (ההערה מכוונת לאותו אחד שהוציא את הידיעה על הירדנים לדפוס). בקיצר שמישהו יקח לתשומת ליבו ויבדוק!!!!!!!!!!

poza

New member
מה יעזור לדעת שיש פה מחבלים

תגיד, אתה תישן בלילה יותר טוב אם תדע שיש פה מחבלים. שהם עוברים חופשי בלי דרכון לאילת? הציבור לא ישן טוב וגם לא אני. ולפי הכתבות האחרונות במקומונים, הדברים שפוורסמו בעבר לא היו צריכים להתפרסם ועשו רק נזק. לפעמים עדיף לא לדעת, כמו שאומרת האישה הנבגדת.

הנבגדת בסוף מצאה את עצמה גרושה../images/Emo88.gif

במקרה הטוב ובמקרה הגרוע מצאה את עצמה בדרך לבית הקברות בתור גופה או לחילופין שלחה את בעלה לאותו מקום. תגיד לי מר פוזה אתה אידיוט או אידיוטית?

poza

New member
אם את נהנת אז לכי על זה

בשלב זה שכבר משעמם לך ואת יורדת לפסים אישיים, אני פורשת, כדי לא להתדרדר ולרדת לרמה שלך. לילה טוב !

לזה קוראים דגל לבן וכמו שהצעתי לך../images/Emo160.gif

לך או לכי להתאורר באירופה שם מקומך לא? לרדת לרמה שלי יא זבל אני ירדתי לרמה שלך תחזור על הודעותיך מאותו רגע שהתחלת לכתוב בםורום בתור פוזה. לילה טוב!

למעלה