מסתרון ...

אטיוד5

Active member
מסתרון ...

'דרכו של רוזנשטיין לצמרת' זועק העיתון שלי, מעריב, לאנשים שחושבים שהם לא חושבים (בניגוד ל"הארץ" לאנשים שחושבים שהם חושבים, ושלא כמו "ידיעות" לאנשים שלא חושבים שהם חושבים, ונותר רק לברר איזה עיתון הוא לאנשים שלא חושבים שהם לא חושבים). איפה היא בדיוק צמרת העולם התחתון - למטה או למעלה?

Lאחד

New member
שמעתי פעם שהקשר בין יחוס לגזר הוא

שבשניהם החלק הטוב באדמה

shellyland

New member
פעם היה לי מורה שאמר

ש"חדשות" (זוכרים?) הוא העיתון לאנשים חושבים, כי בגלל שיש בו כל כך הרבה תמונות, גומרים לקרוא אותו מהר ונשאר הרבה זמן לחשוב.

גנגי

New member
../images/Emo9.gif

בימים האחרונים אני מקבלת הביתה חינם-אין-כסף אידיוט אחרונות, כאקט פרסומי-שיווקי שלהם. לא הייתי שמה אפילו לב (עוד נייר שהולך ישר לקופסת המיחזור) לולא הנביחות של ג'ינג'ר בחמש בבוקר או קודם, שמעירות את כל בני הבית. טוב, אני לא קוראת אותו, אז נשאר לי הרבה זמן לחשוב על למה מבזבזים עליי כל כך הרבה נייר ומאמצים. אולי זה כי אנחנו חיים במדינת שפע שופעת-צל וצריך קצת לדלל את היערות-גשם שלנו?

YoreShmaNa

New member
לגבי יערות הגשם - תנוח דעתך

העיתונים שאנחנו קוראים (או לא) מיוצרים מיערות גשם של עמים אחרים, ולא פוגעים כהוא זה בצל השופע מעל ראשינו. הרי אפילו את הנייר לצורך מיחזור מייבאים מארצות נכר, כי יותר משתלם להביא מאות טונות של נייר בבת אחת באוניה, מאשר לאסוף אותו במיכלים של כמה עשרות ק"ג מכל רחבי המדינה.

מוּסקט

New member
אויש!

ולנו כבר כמה ימים מחכה מעריב על המפתן בבוקר. הוא מתגנב לו לשם כל כך בשקט שאפילו הכלב לא מתעורר. זה רק עושה טינופת ומגביר את הנגלות לחדר הזבל. עוד שמתי לב שכל פעם שאני מרימה את העיתון מהמפתן, נושרים מתוכו מנשרים - שגם הם לא היו עוברים את סף ביתי לולי העיתון. הם פורצים אל ביתי בעורמה ואני מתעלמת וזורקת. אין לי דרך אחרת להלחם באלימות הפולשנית הזו.

צימעס

New member
אה, מה אתך! מנשרים בעתון זה מצוין.

הילדים משחקים אתם 10 דקות, ואז זורקים לפח.

למעלה