מסתרי הארגזים של אמא

Vixen_June

New member
מסתרי הארגזים של אמא

חיטטתי קצת בארגזים של הדברים הישנים של אמי היקרה, ומצאתי מספר דברים שעניינו אותי במיוחד... יש לי גלויה של "שובו של הג´די" שאני חושדת שהיא משנת היציאה של הסרט ושלא הצלחתי למצוא שום דבר כמוה באינטרנט. אני חושדת שהיא יצאה רק בארץ או משהו בסגנון. אין לי שום מידע עליה, אני רק יודעת שהיא השתייכה לאמא שלי כשהיא הייתה צעירה יותר. לא כתוב עליה אפילו שנת הפצה. הדבר היחידי שאני יודעת עליה היא שהיא הופצה ע"י חברת פלפוט. שלחתי להם אי מייל והם אמרו שהם יוכלו לעזור לי לאתר את שנת הייצור של הגלויה רק אם יש עליה קוד כלשהו אבל אין. אשמח אם למישהו יש מושג אם ישנה דרך שבעזרתה אוכל לברר בכל זאת את שנת היציאה של הגלויה, או לפחות הערכה אם היא בכלל שווה *משהו* אם נניח שהיא יצאה רק בארץ, לפחות בגרסה הזו, בשנת היציאה של הסרט, והיא במצב מעולה ביותר. בנוסף לכך יש לי סט מכתביות של אי טי משנת היציאה של הסרט- שכולל כיום רק את הכריכה ומכתבייה אחת... לצערי אמא שלי אהבה לכתוב
האם זה שווה משהו? אני באמת שואלת רק בשביל האינפורמציה כי בתור אחת שאובססיבית עם אי.טי ומחבבת עמוקות את סדרת מלחמת הכוכבים אני אופתע מאוד אם אני לא אשמו אותם לעצמי. אני בספק אם באמת יש לדברים האלה ערך כלשהו. זה יכול להיות נחמד אם זה שווה יותר מדולר, אבל כך או כך התרגשתי למדי...

©Hp

New member
אני לא בטוח

שהמועדון הזה עדיין קיים אבל אני יודע שהיה או יש מועדון גלויות שקוראים לו בומרנג ואולי שם תוכלי לבדוק

oren*

New member
בומרנג נרכשו על ידי "הגלויה של שלי"

ולגלויה של שלי יש מועדון אספנים שמקבלים מדי חודש את הגלויות החדשות ביותר - מומלץ בחום

למעלה