מסתר מהסרטים

מוגג

New member
מסתר מהסרטים

אבל גם שאר הפסקה נאה אז ארשמה במלואה: ++++++ מארגני הפסטיבל הסבירו כי מאחורי הדרמה היו שיקולים ענייניים בלבד, וכי לא לכך כל קשר להתערבותו של המיליונר האמריקאי ג'ק וולג'ין, שמממן את הפרסים, וולג'ין עצמו אמר: החל מהשנה הבאה יועלה הפרס הראשון לסרט העלילתי ליותר מ300 אלף שקל, והוא לא יחולק על מנת לעודד מצוינות ואטרקטיביות בלתי מתפשרת. ++++++ (מתוך ידיעות אחרונות, עמ' 28) עוד על פרס וולגין.

מוגג

New member
ואחד מקורס עזרה ראשונה

"במידה ולא ידועה חומרת הפציעה - יש להחמיר".
(++_+ ובפינת הסתמידע: בקובץ ששמרתי אצלי ביצעתי פקודת "החלפה" לכל ה"במידה ו" ובמקומם שמתי "אְם". בוצעו 12 החלפות. ++_+)

גרי רשף

New member
אחי אחי שלי..

זה קשור לעקרון שלא משאירים פצועים בשטח או לנוהל וידוא הריגה?

מוגג

New member
איך הבדיחה הזאת

שלפני זמן מה זכתה באנגליה כבדיחה הטובה ביותר? רגע, אערוך חיפוש.

מוגג

New member
נזכרתי בערך:

צייד, לא משנה מאיזו עדה, מתקשר לחברא קדישא בבהלה: "נפלט לי כדור אני חושב שהרגתי את אשתי. תשלחו אמבולנס" הכונן בצד השני של הקו מנסה להרגיע אותו: "אתה בטוח שהיא מתה? כדאי לוודא קודם." "רגע " עונה האיש. לפתע שומע הכונן שתי יריות. "זהו, זה בטוח. היא מתה". די לא מצחיק.

גרי רשף

New member
לא זו הבדיחה שזכתה

למיטב זכרוני זכתה הבדיחה עם שרלוק הולמס, ווטסון והאין-אוהל.

גרי רשף

New member
זה היה בחדשות

אינני זוכר מי היה הקריין, אבל זה היה במהדורת החדשות הרישמית של קול ישראל, והקריין סיפר ש-"בתחרות זכתה הבדיחה הבאה", ואז בקול רישמי הוא סיפר מה שאל שרלוק הולמס את ווטסון, מה ווטסון ניסה לענות, ומה ענה לו שרלוק ("אלמנטרי" במלעיל עברי ולא במלעיל דמילעיל אנגלי).

אותי הצחיק זה:

"דוקטור, אתמול בלילה היתה לי פליטת פה פרוידיאנית. סעדתי עם חמותי ורציתי להגיד 'תוכלי להעביר לי את החמאה', אבל במקום זה אמרתי 'פרה מטומטמת, הרסת לי את החיים!'"

מוּסקט

New member
האם יש בדיחה

שתמיד (אבל תמיד) מצחיקה אתכם כל פעם מחדש, אותה אתם הייתם מכתירים כבדיחה 'הכי' מצחיקה? באמת מעניין לי לשמוע...

מוגג

New member
גם פה התחלנו עם סקרים?

סתם, סתם, סרק, סרק בדיחה בדיחה לא מצחיקה.

shellyland

New member
כן. ההיא עם המרוקאי והשש-בש והמכות.

וגם כשעגנון אומר לי שאין המה-שמו נגלה אלא לאיך-קוראים להם, כפי שהיטיב לנסח זאת מוגלי.

גרי רשף

New member
מסתר נאה../images/Emo127.gif

מי שלא זוכר בדיחות וצוחק מאותה אחת כל פעם מחדש איך יזכור זאת?

ניסוח יותר טוב וקרוב למקור

"ודא שהיא אכן מתה". קרוב יותר ל"וידוא הריגה", או לבן דודו השגור בפי העם: "וידוי הריגה".

למעלה