את רוצה לדעת
איך ממש? כלורמ את סודות הבריאה? אנא תפרטו יותר בשאלתכם, אני לא רוצה לענות בהתכתבויות מהירות, אלא לנסות ולהביא תשובות מפורטות ועינייניות. לשאלתך אני חושב שלא התכוונת לסודות הבריאה, שהרי אולי והם גלויים למעטים אם בכלל, שהרי אנו, בני אדם ואני אפילו לא מצפה להבין סודות אלו, (אני משתדל אבל בכל זאת להתמיד בשיעורי פיזיקה וב"ה ללמוד גם תואר) . אם אני צודק התכוונת לשאול(באמת תפרטו בשאלות הבאות...) מי ברא? מתי התחיל? וכו' אז ככה, קודם כל יש להבהיר מהי אמונה. אמונה מלשון אני מאמין, אמונה ברורה ווודאות מוחלטת, אך אין עיניין כלל להוכחה. ריבונו של עולם. העולם כולו נמצא תחת ריבונותו של הקב"ה. הקב"ה הוא שברא שבורא בכל רגע, שמחייה בכל רגע ורגע את העולם כולו. ידוע הדבר שנבראו מס עולמות ונחרבו, כולנו יודעים את סיפורו של נוח שמדורו לא יחרב עלמנו לעולם(!) אדם נברא לפני התשסח שנים. אולי התיאוריה של המפץ הגדול נכונה, אולי רק חלקית ואולי לא. אין זה שייך. אולם בוודאות העולם נברא יש מאין. שוב אנא הקפידי בשאילת השאלה, בכדי שאוכל לברר ולענות בבהירות וברצינות. תשובות חפוזות אינם לעיניין במידה ואת רוצה להבין דבר... אני שמח מאוד שאת מתעניית ואני מקווה שאני עוזר. אורי