מס' הכניסות לבלוג ותמונות בבלוג

מס' הכניסות לבלוג ותמונות בבלוג

היי ! ראשית עלי לציין שאין לי בלוג ומעולם לא חשבתי על זה. ואני פה בשביל להתייעץ אתכם. בעיקרון , אני מחפש אתר, בו אני יכול לפרסם תמונות באלבום ציבורי , ושרק אני אוכל לדעת כמה כניסות היו לאלבום . פתאום עלה לי רעיון , שאולי \ אני אפתח בלוג ו-זה יענה על הצרכים שלי . רציתי לדעת: 1. האם אפשר לדעת כמה כניסות היו לבלוג שלי? 2. האם המידע הזה נגיש רק לבעל הבלוג? 3. האם הכתובת של הבלוג היא יפה? (הכוונה : שאפשר להגיד בטלפון מה כתובת הבלוג , מבלי לשלוח לינק ) 4. האם ניתן לפתוח בלוג , שמי שירצה לקרוא את הבלוג ייכנס ע"י סיסמה ? תודה רבה

liza26

New member
ברוך הבא לבלוגיה ../images/Emo63.gif

כשאר אתה פותח בלוג אתה נמצא תמיד במסך הניהול שלו 1. יש לך אפשרות לראות בכל יום כמה אנשים נכנסו לצפות ברשומה זו או אחרת 2. בודאי שהמידע נגיש רק לבעל הבלוג 3. כתובת הבלוג היא קצרה + תוספת שם שאתה מחליט בפתיחת הבלוג 4. לא בטוחה שיש חסימה כזו .... מקווה שעזרתי במעט

wranger

New member
פתיחת בלוג היא קצרה ובחינם. למה שלא תנסה?

מקסימום תזנח אותו לאנחות, כמו לא מעט בלוגרים אחרים, אבל ככה תוכל לגלות בעצמך את התשובות לשאלות שלך - 1. אפשר לדעת כמה כניסות היו לבלוג שלך. 2. כן, רק בעל הבלוג יכול לדעת. 3. עניין של טעם. 4. לא, אי אפשר לפתוח סוג כזה של בלוג, אבל מדי פעם עולה דרישה כזו, אז לך תדע, אולי יום אחד.

למעלה