מס הכנסה מתערב לכם גם בחתונה
ס סיגל2 New member 12/8/01 #4 גם אני ראיתי את הכתבה הזו הבוקר וזה ממש מעצבן איך הם מנסים להכנס לנו לחיים בכל צורה שלא תהיה זה ממש מעצבן
גם אני ראיתי את הכתבה הזו הבוקר וזה ממש מעצבן איך הם מנסים להכנס לנו לחיים בכל צורה שלא תהיה זה ממש מעצבן
ה הילית* New member 12/8/01 #5 בענייני מוהלים/ רופאים שחותכים אני יכולה להבין בגלל העלמות מס רבות שמתרחשות.
ש *שיר New member 12/8/01 #6 לפי הכתבה הם בודקים את מי שמתחתן כלומר לראות אם את מוציאה סכום שהוא הגיוני להכנסות שהצהרת. הם לא בודקים את הרבנים המושחתים שמקבלים הכל בשחור מתחת לשולחן!
לפי הכתבה הם בודקים את מי שמתחתן כלומר לראות אם את מוציאה סכום שהוא הגיוני להכנסות שהצהרת. הם לא בודקים את הרבנים המושחתים שמקבלים הכל בשחור מתחת לשולחן!
ש שירי71 New member 12/8/01 #9 בהקשר זה שמעתי על מוהל שהוא רופא שלוקח 1800 לברית ולא מוציא חשבונית 10 דקות וגמרנו ואח"F אנשים בוכים על כמה הם משלמים לפסיכולוגים (לפחות אלה מוציאים חשבוניות)
בהקשר זה שמעתי על מוהל שהוא רופא שלוקח 1800 לברית ולא מוציא חשבונית 10 דקות וגמרנו ואח"F אנשים בוכים על כמה הם משלמים לפסיכולוגים (לפחות אלה מוציאים חשבוניות)