מס חיים ליצורים המסריחים מגהנום??

oreanus

New member
מס חיים ליצורים המסריחים מגהנום??

אוראן איש גונדור, פונה לכל יודעי הדבר, אשר ניסו את חרבם על יצורים מסריחים, גועליים, ומטומטמים בשם אורקים,(או לראדגאסט) כמה מכות חרב ידרשו כדי להביא יצור זה (בלי שיריון) לצעקת מוות מחרידה ומסריחה, שבוודאי תהדהד עד מורדור שהרי אנו, תושבי גונדור נפגוש אותם בשערי עירנו, מוכנים להגן על ממלכתנו, ועל הארץ התיכונה כולה ממשרתיו של מלקור... נ.ב. אל תגידו כתוב באתר כי שמעתי שיש כמה יוצאי דופן לאורקים כך שאולי הם כולם מחויבים ללבוש שיריון... מי יודע?

lightningbolt

New member
עד כמה שאני יודע

לאורקים יש את אותה כמות חיים כמו לכל דמות אחרת אבל לפי מה שאני רואה הקבוצות ממש מאורגנות (בעיקר מורדור) ולא נראה לי שיתנו לאורק בפלנגה הראשית שלהם ללכת בלי 4 נקפ

guyhod

New member
איזה שאלה דבילית!

תאר לך את המצב הבא: לוחם מייצב מול הדרקון האדום הגדול שולף את חרבו ו... "כמה נק"פ יש לך?" שמעת פעם אל רול פליי? אתה לא אמור לדעת כמה נק"פ יש ליריב. והדמות שלך אפילו לא אמורה לדעת גם נק"פ יש לה. הדמות יודעת רק עד כמה היא פצוע, או עד כמה היריב נראה פצוע...

Hest

New member
דבילית?

קודם כל, מתן עצמך. אל תקלל פה אנשים, גם אם הם לא מתוחכמים. לפי דעתי השאלה מצוינת. שים לב, צייד מנוסה לא ידע כמה כדורים צריך לירות כדי שאריה ממוצע ימות? בוודאי שהוא ידע. ועל כן גם לוחם מנוסה צריך לדעת בכמה מכות חרב מסוגל הוא להרוג אורק. במקרה שלנו מדבור בנק"פ. מה לעשות, אנחנו לא באמת דוקרים אנשים, אנחנו סופרים מכות חרב במספרים. ועל כן, לוחם מנוסה אמור לדעת כמה נק"פ בסיסי (לא תלוי בשיריונות וכאלה, או לחילופין אם הוא פגש רק אורקים עם שיריונות, אז רק כולל שיריונות) יש לאורק ממוצע.

Hest

New member
תוספת

לאחר שקראתי את מה שכתבתי, נראה כאילו אני צריך להוסיף. אני לא אומר שמישהו יבוא מול דרקון וישאל אותו כמה נק"פ יש לו. אם אתה לוחם מנוסה, אתה אמור לאסוף את המידע הזה לפני המשחק - OOC, ולאחר להמיר אותו ממספרים למכות חרב - IC. נתון שלא אספת, אתה לא יודע.

מה זה מעניין אותך?

מה זה מעניין אותך? ממילא, אתה לא אמור לספור לו פגיעות, אלא,לעצמך בלבד. תצטרך פשוט לגלות במהלך המשחק.

Ranger One

New member
תראה....

אני בעד שיפרסמו מספר כללי. הרי אלה עדיין לוחמים מנוסים שעדיין יש להם הבנה כללית של האויב.

Hest

New member
*שולף את חרבו מנדנה*

אני מניח שנאלץ לברר בעצמנו *מנשק את הלהב*

למעלה