מס' שאלות בנוגע לכתיבה של מכתב תביעה..

Shanks

New member
מס' שאלות בנוגע לכתיבה של מכתב תביעה..

היי,

אני רוצה לכתוב מכתב תביעה ויש לי מס' שאלות שאני אשמח לקבל עליהן מענה:

1. אני מעוניין להוסיף לתביעה תמונות שיוכיחו כי המוצר שקניתי הגיע פגום, האם אני יכול לצרף לתיק התביעה את התמונות או שאני צריך לציין בפסקה נפרדת בכתב התביעה שהוספתי תמונות, איך זה בדיוק עובד?
2. איזה סעיף בחוק נוגע במתן אחריות ללקוח, המוכר לא פירט מה כוללת האחריות ולאחר התקלה הסביר שהאחריות לא תקפה על XYZ.

תודה!

בכתב התביעה ציין

מוצג "א" מוצג "ב" כול מה שאתה מציג וכותב . צריך ב3 העתקים . 1 לשופט 2 לניתבע. 3 נישאר אצלך . אם הוא לא ציין מה לא בתוקף . אז האחריות היא על כול המכשיר

Shanks

New member
תודה, עוד שאלה אחת ברשותך..

מתחת לפסקה שאני מתאר את הנזק שנגרם למוצר אני פשוט רושם - "ראה מוצג א' בתיק המוצגים/ראה מוצג ב' בתיק המוצגים" - הצגת התמונות בנוסח הזה תקינה?

תודה לך.

אתה כותב

קניתי טלפון . בטלפון יש שריטה (ראה מוצג "א") וגם הספק סדוק . ראה מוצג ב . ובתעודת האחריות כתוב שהאחריות היא ל כול הציוד ראה מוצג ג' צילום תעודה האחריות .
רצוי ליכתוב על דף ניפרד . ובהדפסה . ולא כתב יד ואתה מתאר איך הלך הכול . והייתר תספר בעל פה לשופט

Shanks

New member
עוד שאלה אחת בבקשה..

קודם כל, תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד!

האחריות על המוצר תקפה עד לחודש נובמבר, במידה ואני מגיש כתב תביעה לבית משפט והדיון נקבע לחודש דצמבר והלאה, האם אני עדיין מכוסה מבחינה משפטית? התביעה כמובן הוגשה בזמן תקופת האחריות.
ד"א, המוכר בכלל לא צירף טופס של אחריות אלא רק חשבונית, בשיחה מוקלטת המוכר טען שיש אחריות לשנה על המוצר, אבל אסמכתא בכתב לא קיבלתי עם החשבונית של המוצר.

שוב, תודה!

כן. השאלה היא מתי היה עליהם לתקן את המוצר

מבחינת האחריות, ולא מתי היה הדיון או מתי הגשת את התביעה.

למעלה