מס' שאלות בסיסיות

sharonhac

New member
מס' שאלות בסיסיות

1) איך אני מזהה אם הנגן שלי תומך ב-USB2?? על סמך זה שכאשר אני מחבר אותו המחשב רושם USB2 בבועה הזאת?? או שזה רק אומר שהמחשב תומך בתקן הזה?? 2) בשביל מה סיפקו לי כבל USB אם בכל מקרה אני יכול לחבר את הנגן ישירות למחשב גם ללא הכבל???? 3) הנגן שלי תומך ב ID3 TAG בעברית אך משום מה לאחר שהעברתי שירים בעברית הוא רושם את שמם ב ג'יבריש בנגן.. אולי יש איזה פעולה שצריך לבצע שאני לא יודע? קיבלתי דיסק של דרייבר אבל רשום שזה רק למי שיש לו WIN98 כדי לבצע התאמה.. **אשמח אם תענו לי אפילו רק על אחת מהשאלות..

sharonhac

New member
ועוד משהו ששכחתי

*עוד שאלה קטנה- יש מצב שיש אוזניות יותר קטנות מאלו סיפקו לי כי יש לי בעיה עם הקטע הזה.. כל האוזניות האלו מפריעות לי לאוזן (יחסית קטנה)..?

יאיר B

New member
אם אוזניות שנכנסות לאוזן לא נוחות

לך - אתה יכול לקנות אוזניות קשת שמתלבשות מעל האוזן. ככה הגודל של האוזן לא משנה.

יאיר B

New member
מספר תשובות:

1. אתה מסתכל במפרט של הנגן. זה צריך להיות רשום שם. 2. יש מחשבים שיש להם חיבור USB שקוע ולא ניתן לחבר את הנגן ישירות לחיבור בלי כבל. אתה גם יכול לעשות עם הכבל כמוני: לחבר את הכבל לחיבור מאחורי המחשב באופן קבוע ואז פשוט יותר לחבר את הנגן למחשב (חיבור אחורי יותר טוב). 3. אתה צריך להגדיר את השפה לעברית. כנס למסך ההגדרות, חפש שפה וברשימת השפות שתפתח בחר בעברית.

stardust19

New member
../images/Emo36.gif מצטרף לכל התשובות רק ה USB

השקוע נקרא פורט ואילו כזה שנמצא בנגנים הג'נריים וגם כזה שנמצא בדגם T20 של איריבר נקרא תקע USB- סתם לידע כללי

אממפפ

אני חושב שהוא התכוון לUSB שנמצא על המחשב בתוך שקע כUSB שקוע והכבל המדובר הוא כבל מאריך לUSB..

sharonhac

New member
תגובה

1. במפרט של הנגן לא מצויין שזה USB2 לכן הנחתי שזה USB1 אבל בבועה שקופצת כשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם USB2. בגלל זה מוזר לי... 2. לגבי החיבור: חיברתי את הנגן בלי הכבל וזה עבד אז מן הסתם יש לי חיבור "שקוע" כמו שאתה אומר אבל: זה בסדר ככה או שעדיף להימנע מזה ולחבר דרך הכבל?? ולמה חיבור אחורי יותר טוב? 3. לגבי העברית- נכנסתי למסך ההגדרות בנגן ובשפות שקיימות שם אין עברית, החוצפנים האלו רושמים במפרט שהוא תומך בעברית אפשר נראה לי לתבוע את הבני זונות האלה!! חוצפנים ברמה מטורפת!! * אה ולגבי גודל האוזניות- אני יודע שיש כאלה כמו שציינת אבל שאלתי אם יש אוזניות כאלה סטנדרטיות אבל בגודל קטן יותר... תודה על התשובות!!!!

~~>

2. הא?! חיבור שקוע?! הכוונה הייתה שבגלל מבנה מארז המחשב החיבור נמצא באיזור שקוע שלא מאפשר לנגן להתחבר כי הוא עבה מדי/רחב מדי/גבוה מדי.. לחבר דרך הכבל זה לא משנה זה סה"כ כבל מאריך, כמו כבל חשמל.. והחיבור האחורי יותר טוב כי יש בו מתח יש על זה דיון פה בעמוד.. 3. אולי הוא לא תומך בתפריטים בעברית אלא רק בשמות השירים..

למעלה