מס' שאלות. |טיפה|

שטיצה

New member
מס' שאלות. |טיפה|

והפעם בפינה, השיר את יודעת.
1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? שוּטוּ
.

elezrit

New member
../images/Emo105.gifמי../images/Emo105.gif

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? 2. מה השיר אומר בשבילך? ממ בצורה הכי פשוטה-על זוג מתוסבך משו... 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא?כההההה 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 8 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה?וואללה..?!?! אףאחת... 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ?מממ - זה לא היום שלי.. אני לא כ"כ עונה..=\ אבל יש שירים שנאי יותר אוהבת למשות שכששמעתי את המילים בזמן האחרון התחברתי.. לרעיון הגדול.. 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך]- # לחן,
# טקסט, ---- חח, נכון לעכשיו-הטקסטטטט # ביצוע, # השיר כולו! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר?"רוצה להוריד לך ת'חולצה אבל אף=פעם לא מעז" זה כאילו מה שהוא מחפש במערכת יחסים שלו..?!?! -כמה יובל..- ואני חיבת להוסיף: שורה שאני הכי מתחברת אלי ה: "את יודעת, אני יודע, אז למה כל המשחקים..?!?!"

ziljian 1234

New member
עונה :)

1. על מה לדעתך חשב יובל כשכתב את השיר? למה נשים כאלו מתוסבכות דאמ?! 2. מה השיר אומר בשבילך? מממ שיובל רוצה שלא ישחקו איתו משחקים (?) 3. האם אתה מזדהה איתו בצורה כלשהיא? ברור..! 4. תן ציון לשיר מ1 עד 10. 10 5. איזו שורה בשיר שגורם לך לתהות למה יובל כתב אותה? מממ לא יודעת 6. מה דעתך לגביי השיר הזה ביחס לשירים אחרים של שייגעצ? מממ זה פחות או יותר חסר גסויות חחחח 7. מה הדבר המועדף עלייך בשיר [בחר את התשובה המתאימה עבורך] # לחן, # טקסט, # ביצוע, # השיר כולו! השיר כולו!! 8. אם יכולת, איזה חלק היית מוריד/משנה בשיר? לא הייתי משנה כלום...בהחלט אחד השירים הטובים של שיגעצ

למעלה