מס' שאלות לגבי אימון כושר אישי :)

מס' שאלות לגבי אימון כושר אישי :)

אני חדשה בזה, לאחרונה מתעניינת, זה ממש הפך לטרנד אופנתי "להחזיק" מאמן כושר אישי. בת 30 שמנמנה + ומתה לשפר את החיים ולא מצליחה לבד מעצלנות נטו! (קניתי מכשיר הליכון והוא תקוע לי באמצע הסלון...) 2 חברות טובות שלי מהצפון רזו והחכימו לסגנון חיים חדש בזכות מאמני כושר וזה קורץ לי ברמות, אז מה עושים? למי מתקשרים? איך מבררים? מי יותר טוב? גבר או אישה? כמה אמור לעלות אימון? (בערך...) חייבים להרשם לחדר כושר? הם מגיעים לאזור המגורים? מה עושה בן אדם סופר עצלן? כמה פעמים בשבוע צריך? איך אפשר לגלות רמאים בעיסוק הזה? תודה מראש לעונים

Fit2day

New member
תשובות

ברשותך אתחיל מהשאלה השלישית. חשוב שתהיה כימיה ושפה משותפת בין המאמן והמתאמן, וזה לא משנה אם מדובר במאמן או מאמנת. יותר חשוב להתייחס לניסיון, ידע וכישרון של אותו מאמן. המחירים בשוק האימונים האישיים נודדים בין 100 ל300 ש"ח, לפני שאת בוחרת 'לפי מחיר' שימי לב מה את מקבלת בתמורה. לא חייבים להירשם לחדר כושר, יש מאמנים המאמנים בחדרי כושר על בסיס כניסה חד פעמית, בפארק, חוף הים, בבית הלקוח אני למשל, (ויש עוד מספר מאמנים לא רב כאלה) מחזיק חדר כושר פרטי שמיועד לאימונים אישיים 1 על 1. בן אדם סופר עצלן? מוצא מאמן מוכשר שיוכל לגרום ליהנות מפעילות גופנית ואורח חיים בריא. כמה פעמים בשבוע? בהתאם למה שתשקיעי בעצמך בפעילות גופנית בשילוב בתזונה מתאימה תראי תוצאות. לשאלתך האחרונה - מה צריך לבדוק? לבדוק שהמאמן שבחרת - מוסמך ע"פ חוק ובעל תעודה מתאימה לבדוק שיש למאמן ביטוח מתאים לבדוק שהמאמן שלך עובד ע"פ חוק (עוסק מורשה) וזה העיסוק העיקרי ולא עיסוק צדדי (על הדרך) בשבילו ניסיון והמלצות לראות שהמאמן שלך 'חי' את אורח החיים שהוא מנסה למכור לך. מאיפה את בארץ? את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים נוספים בטלפון אביעד מאמן כושר אישי

oridoron77

New member
כמה תשובות../images/Emo13.gif

כמו שאמרת, זה אכן נהיה מעין טרנד, להחזיק מאמן כושר אישי. העניין הוא, שמעבר לטרנד, יש הרבה יתרונות למה כן לבחור לעבוד בצורה אישית, ולמה זה יותר עובד. 1. למי מתקשרים? לחברות, ולכל מי שאת מכירה שיודע דבר או שניים בתחום, על מנת שיוכל להמליץ לך על מאמן או מאמנת שהוא מכיר. 2. גבר או אישה? אני לא חושב שהתשובה צריכה להגיע ממני. לרוב עדיף פשוט לנסות. אני לא חשוב שיש איזושהי חשיבות לאחד מן המינים. 3. אימון אישי בבית לרוב עולה בין 150-300 שקלים פר אימון. 4. לא חייבים, אבל כן מומלץ אחרי זמן מסויים לקנות ציוד בסיסי, כדי שיהיה אפשר לעבוד בצורה רצינית מעבר לשלב ההתחלה. 5. מאמן כושר אישי מגיע עד הבית, אכן כן. 6. שמעתי על מספיק נשים שהם סופר עצלניות שהפכו להיות סופר מתאמנות. פשוט צריכים להתחיל, ולהבין שאימון זה דבר שאפשר לעמוד בו. 7. לפחות פעמיים בשבוע עם אופטימליות ל3 אימונים. 8. קשה לי להאמין שיהיו רמאים שישרדו בעסק הזה כיוון שהוא בנוי על המלצות, ומישהו רמאי יתגלה לאחר כמה אימונים. אני יותר מאמין שישנם אנשי מקצוע פחות טובים מאחרים, וזה נאמד ברמת הידע, רמת הישירות, ורמת ניהול התקשורת עם המתאמן\נת. הרבה בהצלחה, ההחלטה שלך נכונה, תמשיכי איתה. אורי

למעלה